Manu Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Jola niestety nie może jechać do Świerklańca :( ...no i dalej połowa pokoju (na 2 os.) jest wolna... :roll: Kto chętny ? :) Quote
husky-regan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Taaaaa...... Do zawodów została chwilka a mój wózek dalej w lesie ! (czyt. przypomina raczej puzzle przestrzenne niż jakikolwiek pojazd trójkołowy). Kto się wybiera na piątkową odprawę ? Quote
asia40 Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ponieważ wybieram sie jako kibic :) chciałam się dowiedziec o plan startów w niedziele, a może i w sobote? Quote
SH Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Otóż to :) Wklejcie jakiś "rozkład jazdy" na sobotę i niedzielę :modla: Wredne wirusy pożarły mi większość danych z kompa :cry: Quote
husky-regan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Planu startów jeszcze chyba jako tako nie ma, ale jutra ma ukazać się lista startowa więc chyba wszystko będzie w miarę jasne. Podejrzewam że starty rozpoczną się o 10 (jakoś tak se wymyśłiłem, bo to popularna godzina jest) Quote
SH Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Obyś miał rację :D A gdzie można będzie zobaczyć tę listę startową? Quote
husky-regan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Za www.husky.com.pl "Lista zgłoszeniowa zostanie opublikowana na stronie www.husky.com.pl dnia 8 grudnia w godzinach popołudniowych. Prosimy o zgłaszanie poprawek i błędów do dnia 10 grudnia godzina 9:00 po tym terminie sostanie ustalona ostateczna lista startów" Quote
andrew Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 No ja sie pojawie na odprawie piatkowej.Husky-regan szykuj dla nas dwie kasety z Lublinca i nie tylko (bede chyba z Mirkiem :) Quote
husky-regan Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Dziś rozpoczyna się u mnie operacja "Wielkie nagrywanie". Naliczyłem że mam do zrobienia 9 kopii. I tak: 1. Andrew, 2. Mirek P., 3. Jola, 4. Wiosna, 5. Grześ, 6. Antu, 7. Runa, 8. Śnieżna Rakieta 9. Cobra Chyba nikogo nie pominąłem ??? Quote
Arga Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Takie jedno pytanie :D A mozna tam jako obserwator wziąść swojego psa :) Moja goldenica nei bedzie przeszkadzać ;) Quote
Jola Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 mysle ze tak, pod jednym warunkiem ze z tym psem sie nie chodzi po trasie i nie stoi przy starcie i mecie - moze sie to zle dla nie go skonczyc... no sie pilnuje caly czas swojego pupila i nie puszcza luzem... Quote
SH Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Lista zgłoszeniowa zostanie opublikowana na stronie www.husky.com.pl dnia 8 grudnia w godzinach popołudniowych. 8 grudnia -> jest godziny popołudniowe -> są a listy zgłoszonych załóg -> nie ma :( Quote
Carie Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 A czy ktoś wie czy w internacie będzie można spać z pieskami bo zapomniałem się spytać Quote
Śnieżna-Rakieta Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dzwoniłam teraz do organizatorów, jest zgłoszonych 120 załóg. W klasie C1 13 zgłoszonych. :D Pozdrawiam wszystkich maszerów i do zobaczenia na zawodach. Śnieżna Rakieta www.sniezna-rakieta.w.pl Quote
andrew Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dzwoniłam teraz do organizatorów, jest zgłoszonych 120 załóg.W klasie C1 13 zgłoszonych. :D No to fajnie, kolejne dosyc duze zawody :) Mowisz 13 zalog w C1 to moze trzynastka bedzie dla mnie szczesliwa :lol: I tym razem postaram sie ukonczyc i wyprzedzic husky-regana :lol: Quote
husky-regan Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Dzwoniłam teraz do organizatorów, jest zgłoszonych 120 załóg.W klasie C1 13 zgłoszonych. :D Heh he !!! To już wiecie kto w C1 będzie 13 !?! Quote
andrew Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Heh he !!! To już wiecie kto w C1 będzie 13 !?! Czy myslales moze o mnie :lol: A listy zgloszonych jak nie bylo tak nie ma , no chyba ze godziny popoludniowe ciagle trwaja :) Quote
Cobra Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 a moze mi ktos powiedziec gdzie bedzie wieczor maszera bo bym chetnie wpadl:) Quote
husky-regan Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Czy myslales moze o mnie :lol: A listy zgloszonych jak nie bylo tak nie ma , no chyba ze godziny popoludniowe ciagle trwaja :) W myśl odwiecznej zasady : "ostatni będą pierwszymi" ja w tym sezonie rezerwuje ostatnie miejsca ! :D :D :D Quote
Agnieszka_ Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Cobra wieczór maszera będzie w tym parku w Świerklańcu, koło Pałacu Kawalera. Quote
SZAMAN Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Mam prośbę :) Jesli będziecie robić jakieś fotki podczas stratów lub na mecie, to zwróćcie uwagę na debiutującego zawodnika w Skandynawce Mężczyzn, będzie z czarno-białą sunią Husky. Wstępnie ma numer startowy:54 -Żyła Krzysztof . Właścicielką suni jest Ewa, która będzie dopingować duet, czasami zagląda na DoGomanię jako gość :) Quote
Carie Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Lista już jest opublikowana mamy nr 17 i 22 . Widze że znowu dużo zawodników bedzie . Quote
Jola Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 a ja nie moge jechac - serce mi sie kraje :wallbash: Quote
Recommended Posts