Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Carie, Sniezna Rakieta!!! Jeżeli mnie pamiec nie myli STALIŚCIE OBOK SIEBIE NA STAKE OUT`cie w Lublińcu ;-)

Ewaka, chyba masz racje. Też mi tak się wydawało, ale nie znam jeszcze wszystkich.

Musze nadrobić zaległości. Cieszę się ze mam okazje poznać tyle ciekawych osób.

Do zobaczenia na zawodach.

A gdzie stałaś bo ja koło manmata oplem kombi .

Posted
Carie, Sniezna Rakieta!!! Jeżeli mnie pamiec nie myli STALIŚCIE OBOK SIEBIE NA STAKE OUT`cie w Lublińcu ;-)

Ewaka, chyba masz racje. Też mi tak się wydawało, ale nie znam jeszcze wszystkich.

A ja obok ciebie , starym zielonym Audi z przyczepą .

Posted

A ja obok ciebie , starym zielonym Audi z przyczepą .

Dokładnie, a ja kursowałam między wami 8)

Posted

No to widze że bedzie silna reprezentacja Dogomaniaków mam nadzieje, że mnie tam równiez nie zabraknie. Wiem że bede tam raczej nie wiem jeszcze co i jak z noclegiem. Niesty tym razem jade jako pomocnik, ale i tak sie cieszę.

Posted

WŁasnie a propo noclegu - Agnieszka czy Ty szukasz kogos ( 2 osoby ) do swojego pokoju w internacie ??? Bo jesli tak to ja sie pisze !!!! mam co prawda zarezerwowany juz, ale wolaŁabym by byŁo taniej i chetnie sie do kogos wprosze. Prosze o szybka odpowiedz, bo w weekend mnie nie ma w necie.....

Posted

Jola wlaśnie miałam napisać, że jeśli chodzi o ten transport z internatu na start to już nieaktualne. Śpimy u husky_regana a więc nie ma już problemu.

Manu pisała, że zarezerwowała pokój i ma jeszcze 2 miejsca wolne, to może u niej ?

Posted

Jasne :) Poznam wreszcie Twojego dobrego fotografa 8) :D

Jesli pozwolą, aby psy spały w Internacie, to nie będzie problemu, bo my biuerzemy dwa psy. A jesli wyjdzie tak, że zabieramy Runę zamiast Manu (ale juz chyba jest OK z łapą :) ), to zobaczymy na miejscu, czy się zgodzą sunie... Jak nie, to sypialnia psia jest i tak w samochodzie :wink:

Posted

mam nadzieje, ze sie zgodza, bo przyznaje sie ze Eciara w samochodzie by umarŁa - strasznie humorzasta jest. No i ona pierwsza z regoly nie zaczepia, chyba ze inny pies jej zeby pokarze to moze byc kiepsko, ale kaganiec bede miala na wszelki wypadek :)

dobra ja spadam, bede w poniedzialek.

Posted

Ello :)

Wlasnie wrocilem z rekonesansu po trasach zawodow w Swierklancu :)

Okolica super, w sam raz na zawody, tereny ziemne czasami kamieniste ale niewiele.Kilka fajnych wzniesien na ktore z wozkiem trzeba bedzie chyba podbiec (dzisiaj z dwoma psami podbiegalem). Zobaczymy jak organizatorzy ustala trase, ale jest ok.Bedzie fajnie :lol:

Odprawa przed zawodami w piatek o 20 w Pałacu Kawalera w parku w Świerklańcu :)

Posted

No ja wlasnie rano z organizatorami zrobilem maly trening po okolicy zawodow.Jest pagorkowato.Jest fajnie.Mnie sie teren podoba :)

Byle do wieczoru maszera :lol:

Posted

hehehehhehehehhehehe no tak :) a ja gupia blondynka myslalam, ze to dzielnica Katowic heheeh, sorki Zanna , nie chcialam wprowadzac w blad - samo jakos tak... wyszlo heheheheheh mysle, ze droga prosta - dojechalismy do Parku Wodnego to pewnie i do Swierklanca sie uda :P

Posted
hehehehhehehehhehehe no tak :) a ja gupia blondynka myslalam, ze to dzielnica Katowic heheeh, sorki Zanna , nie chcialam wprowadzac w blad - samo jakos tak... wyszlo heheheheheh mysle, ze droga prosta - dojechalismy do Parku Wodnego to pewnie i do Swierklanca sie uda :P

Blondyneczko, a napiszcie, jak żeście do tego parku wodnego jechały. :wink: Zadupiami na Tarnowskie Góry, czy jedynką do Siewierza i tam w prawo?

Posted

Wyobrażam sobie, jak w dzień zawodów jeżże po Katowicach i szukam nieistniejącej dzielnicy. :evil: Ale co tam, wybaczam , w końcu jak sama twierdzisz jesteś blondynką. :D

Śnieżna-Rakieta

www.sniezna-rakieta.w.pl

Posted

Piątkę, to sobie przybijemy jak dojedziecie, a na Gdynie to tylko jedynka. :wink:

A tak poważnie to jak wjeżdżałyście do T.G. to w lewo prowadziła droga na Nakło, Siewierz (nie pamiętam, ale chyba tam było rondo).

Potem cały czas prosto, mijacie Nakło i będzie rondo (w prawo na Górny Śląsk :wink: ), Wy dalej prosto, a po ok. 1 km droga główna będzie skręcać 90 stopni w lewo (w prawo będzie na Piekary), skręcacie w prawo i kawałek dalej po lewej stronie będzie brama główna do parku. Zawody będą mniej więcej na jej wysokości na sadach po prawej stronie.

Pozdrawiam GL. :D

Posted
Piątkę, to sobie przybijemy jak dojedziecie, a na Gdynie to tylko jedynka. :wink:

A tak poważnie to jak wjeżdżałyście do T.G. to w lewo prowadziła droga na Nakło, Siewierz (nie pamiętam, ale chyba tam było rondo).

Potem cały czas prosto, mijacie Nakło i będzie rondo (w prawo na Górny Śląsk :wink: ), Wy dalej prosto, a po ok. 1 km droga główna będzie skręcać 90 stopni w lewo (w prawo będzie na Piekary), skręcacie w prawo i kawałek dalej po lewej stronie będzie brama główna do parku. Zawody będą mniej więcej na jej wysokości na sadach po prawej stronie.

Pozdrawiam GL. :D

Dziękuje Grześ, za wyjaśnienia, mam nadzieje że nie zgubimy się i dojedziemy na czas. :D

Pozdrawiam Śnieżna-Rakieta