Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie - ja bym też miała pytanko :roll: ...pytanka

1) Który nocleg jest najbliższy ? 8)

2) Na formularzu nie ma miejsca na wpisanie, czy się ma pomocnika - nie potrzebują wczesniej tej informacji ?

3) Jeśli dziś wysłałam zgłoszenie, to znaczy, że opłata za start jest 50 zł nie zależnie, kiedy ją uiszczę ? (teraz czy podczas zgłoszenia osobistego) ?

Posted

mhm a mi sie tak w lublinciu spodobalo ze pokaze sie z najusem tez na tych zawodach w velo... ale to nie jedyne psiaki jakie sie pokaza :)

Psiaki "Potegi Naturalnosci" zas wpadna i narobia zamieszania :) mam nadzieje ze nic nie zniszcza :P, co CArie????

Posted
ktos mnie przygarnie do siebie??

moze byc nawet na podlodze... na startowe bym miala, dojazd tez ale juz na noclek kaski brak :(

AnTu, Mieszkam niedaleko Świerklańca. Jeśli lubisz spać na podłodze, a nie znajdziesz nic lepszego to zapraszam :)

Nie mogę obiecać, że Cię podwiozę, ale powiem Ci które autobusy zawiozą Cię na miejsce :)

Posted
mhm a mi sie tak w lublinciu spodobalo ze pokaze sie z najusem tez na tych zawodach w velo... ale to nie jedyne psiaki jakie sie pokaza :)

Psiaki "Potegi Naturalnosci" zas wpadna i narobia zamieszania :) mam nadzieje ze nic nie zniszcza :P, co CArie????

Zniszczenia w pokoju jakoś dało się ukryć :oops: A co do Świerklańca to Piotrek chce startować z Rubinem w velo a Michał z Carie tylko nie wiemy czy juniorzy tradycyjnie płaca 50% w którym hotelu jest wieczór maszera żeby nie jeździć po Śląsku ale wysłałem emaila do organizatorów może odpowiedzą . Jak przyjedziesz z najusem to Carina znowu bedzie zazdrosna o brata :evil:

Posted

Tez się zastanawiamy nad pojechaniem do Świerklańca, obawiam się tylko że będzie już leżał śnieg, a niestety nie mamy jeszcze sań. :( No i mam też pytanie do wszystkich, które tam wybierają się. Czy mógł by ktoś pomóc nam przy starcie, sama nie utrzymam 3 psów, a chciałabym też sfilmować start. :) Pomocy

Posted
Czy ktoś ma kontakt do organizatora zawodów w Świerklańcu?
Można prosić o maila do organizatora?

Spróbuję jakieś namiary podać, ale jutro, jak je dostanę.

Posted
Tez się zastanawiamy nad pojechaniem do Świerklańca, obawiam się tylko że będzie już leżał śnieg, a niestety nie mamy jeszcze sań. :( No i mam też pytanie do wszystkich, które tam wybierają się. Czy mógł by ktoś pomóc nam przy starcie, sama nie utrzymam 3 psów, a chciałabym też sfilmować start. :) Pomocy

Jeśli nic się nie zmieni i dojedziemy na zawody to możesz liczyć na 3 osoby do pomocy :D

Posted

Mam taki nr telefonu 0-606-992-005 (znalazłem w starych zapiskach), dwa i pół roku temu należał on do Henryka Wysockiego, prezesa Husky Fan. Czy jest on aktualny - nie wiem (możecie spróbować).

Jutro powinienem mieć pewne informacje.

Posted
Dziękuje za odzew na moje wołanie o pomoc. :D Ogromnie cieszę się że mogę na kogoś liczyć.

Napiszcie jak Was znaleźć. Do zobaczenia na zawodach.

:lol:

Na mnie w sprawie pomocy mozesz liczyc :) bede napewno bo juz wyslalem zgloszenia. A ja to taki maly w okularach w czapeczce plusgsm i kurtce Travois :) Startuje w C1 :)