Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich

czy moze ktos zna jakies blizsze szczegoly na temat zawodow w Swierklancu ktore maja sie odbyc w dniach 11-12.12. co, gdzie, jak i dlaczego?

pozdrawiam

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno informacja o tych zawodach ma się na dniach pojawić na stronie Extremu (i ma być velo - informacja nieoficjalna).

Długości tras, jak nie będzie śniegu, to regulaminowe minima federacyjne.

• 2 weeks later...
Posted

Info odnośnie zawodów:

Jeśli będzie śnieg i warunki sprzyjające saniom wyścigi mają odbyć się na terenie wokół pałacu kawalera (tam gdzie była wystawa zaprzęgowców). Jeśli natomiast start odbędzie się na wózkach to w pobliskich, graniczących z parkiem sadach. Informacja nieoficjalna aczkolwiek z bardzo pewnego źródła.

No i tradycyjnie : Kto się wybiera i do jakiej klasy ?

Posted

A wie ktoś jak tam z noclegami?? Nie usmiecha mi się jeździć tam codziennie, ale nie mam pojęcia gdzie tam w okolicy można przenocować :roll:

Dajcie jakieś namiary, please!!

Posted

Nooo to prawdopodobnie my sie wybieramy :)

Tradycyjnie w C1 i innych klasach :lol:

Co do noclegow to znowu mieszkamy w domkach własnych, no bo Świerklaniec blisko Katowic :lol:

Posted
Czemu ja mieszkam w Gdańsku :cry:

Jedyne organizowane zawody w pobliżu to Sopot a reszta tak daaaaleko :( :(

Hmmmmm :)

A ja mam alternatywny wyjazd w czasie zawodow w Swierklancu.

Mam sie pojawic w Gdańsku-Osowie :)

Ale chyba wybiore zawody :lol:

Posted
Coś ciekawego będzie się działo w Gdańsku - Osowie? :roll:

Hmmmmm :)

Noo ciekawe to bedzie ale chyba dla mnie tylko :lol:

Ale to niewazne chyba wybiore zawody a do Gdanska pojade tydzien pozniej:) aaaaaalbo wczesniej

Posted

Czas podciagnac ten topic wyzej :)

Termin zgloszen na zawody do Swierklanca uplywa jutro a pozniej juz wyzsza oplata startowa :)

Zglaszajcie sie, ja juz sie zglosilem- musze sie podbudowac troszke po spieprzonym przeze mnie starcie w Lublincu.Moze tutaj uda mi sie ukonczyc.Dwa tygodnie na treningi i wolny od zawodow przyszly weekend.Moze sie w koncu wyspie :)

Posted

Qrcze, może mi się w końcu uda chociaż pokibicować :-?

Jakiś "paskud" wyznaczył terminy zawodów akurat wtedy, kiedy muszę być na uczelni :evil:

Ale tak bardzo mam ochotę Was wszystkich zobaczyć i podopingować psiaki, że chyba tym razem zrobię sobie bumelkę i pojawię się w Świerklańcu :D