Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agniecha82x napisał(a):
mi na moim domowym laptopie wogole dogo ostatnio dzialac nie chce :shake:

A mi ani na laptopie...ani na stacjonarnym...ale moderatorka pisała na wątku naszego Amika że serwer jeden pada i dlatego tak się dzieje...mają naprawiać ale są jakieś problemy :angryy:

Posted

Ziutka napisał(a):
Od wczoraj próbuje się tutaj dostać........szału dostane z tym dogo :angryy:

kurcze mam ten sam problem :angryy: dlatego tak ostatnio ucichłam tak nieprzyzwoicie :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
kurcze mam ten sam problem :angryy: dlatego tak ostatnio ucichłam tak nieprzyzwoicie :evil_lol::evil_lol:

No właśnie...aż to do Ciebie niepodobne :diabloti: :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
Dogo chyba "powraca do życia" i nareszcie mogę Cię odwiedzić Sabinko :-(

chyba jescze nie tak całkem powraca dożycia, mnie co chwila wywala albo nie wpuszcza :evil_lol: może sobie na to zasłużyłam :diabloti: tylko nie wiem czym :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
Sabinka ... cicho tu u ciebie okrutnie, ciotki zapomniały, a ja nawet w środku nocy podrzucę cie na pierwszą :loveu::loveu:

A wcale a wcale nie zapomniałam :shock: tylko wiem, że lubisz czuć mój oddech na swoich plecach :evil_lol: więc zaglądam po Tobie :lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
A wcale a wcale nie zapomniałam :shock: tylko wiem, że lubisz czuć mój oddech na swoich plecach :evil_lol: więc zaglądam po Tobie :lol:

cos za bardzo ci to wchodzi w krew :evil_lol::evil_lol: a nie chcesz tak dla odmiany poczuć mój oddech na swoich plecach :diabloti::diabloti: obiecuje że też będzie miło :cool3::cool3::cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
a nie chcesz tak dla odmiany poczuć mój oddech na swoich plecach :diabloti::diabloti: obiecuje że też będzie miło :cool3::cool3::cool3:

A jak mnie złapiesz tak jak ja Ciebie to dawaj :eviltong: z miłą chęcią poczuje Twój oddech na moich plecach :evil_lol: napewno będzie fajowooo :laugh2_2: