Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie, dla wielu ludzi kryterium w wyborze psa jest jego wielkosc (inne cechy tez, ale wysokosc jest chyba jedna z tych najwazniejszych).
wiec moze napiszcie jeszcze troche o takich 'danych' Saby? :p
np, wiek, wzrost, waga, o charakterze juz nie wspomne... moze jeszcze jak zachowuje sie w stosunku do obcych, czy umie wstrzymywac sie z zalatwianiem w pomieszczeniu, moze jechala samochodem- jak to znosi? no i jeszcze sprawa kotow :evil_lol:

ja zamierzam wziac psiaka i wlasnie takie kryteria sa dla mnei wazne.;)

Posted

[quote name='luka1']komu Sabę komu????

no jak to komu hannnka ma ogromna ochotę tylko trzeba jej dokładniejsze parametry podać :evil_lol::evil_lol: zakończ marzenia o emeryturze ( to moja działka :diabloti: ) tylko dokładaj potrzebnych wiadomości :cool3:

Posted

dziś byłam w schronisku i nie wiem czy nie po raz ostatni.
Saba nie jest dużą sunią, taka średnia do kolan, wiek - moda ( ocenijają ją na jakieś 1,5 roku), waga -ok +/- 10 kg.
Zachowanie w stosunku do obcych? - szczeka, ale bardzo sie cieszy gdy ktoś chce ją pogłaskać. W schroniskowych warunkach trudno to ocenić.
Czy zachowuje czystość? - po wyjściu ze schroniska może na poczatku zaponieć sie, ale każdy pies szybko kapuje że nie s..ra się we własne gniazdo.
Jazda samochodem - nie zbadana
Kotów - nie ma