Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyskusja na temat tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f45/owczarek-moim-psem-zobaczmy-ilu-nas-jest-129368/
Proszę wszelkie wypowiedzi pisać tutaj, tamten wątek ma być tylko zbiorem psów. Zachowajmy czytelność wątków.
----------------------

wpisujcie dane swoich psów;wiek,imię,maśc oraz miejsce zamieszkania miasto i czy jesteś hodowcą czy milośnikiem mile widziana fotka KERA WIEK 8LAT MAŚĆ CZARNO PODPALANA KONIN jestem miłośnikiem ONKÓW fotka KERY na NASZA KLASA ANETA STELMASZYK [MITULSKA]KONIN w galerii ZAPRASZAM;)

Posted

A może zamiast na naszej klasie to tu wrzucisz zdjęcia? Bo nie każdemu się chce wyszukiwać, szczególnie jakby każdy miał tak wklejać ;)

Jak się już za coś zabierać, to porządnie ;)
Nie lepiej tak?

Imię:
Typ:
Maść:
Data ur.
Miasto:
I futaj fotka?

Przykładowo:

Imię: Rocky
Typ: Długowłosy Owczarek Niemiecki
Maść: Czarno podpalana
Data ur. 26.06.2005
Miasto: Kraków

Posted

ayshe - temat jest podobny, tutaj autorce jak mniemam chodziło o konkretny spis a nei rozmowy o wszystkim i o niczym jak w tamtym temacie ;)

Co drugiego punktu, chodziło także jak mniemam o ogólny zarys ONków i psów w typie. Więc nie widzę problemu, żeby kazdy wkleił swoją pociechę ;)

Posted

ale po kiego?:cool3::evil_lol:spis...hmmm....
no dobra juz zmilcze:lol:.
no moze....fotki onkarzy z placu czyli jak uwalic siem mozna:evil_lol:.tyle ze np po gsdowcach nie widac bo my w tkaich ciuchach antyonkowych chodizmy:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

Dla zabawy? Wiele tematów na forum jest bez głębszego sensu, ale jeżeli nie łamią regulaminu nie będe w nie ingerować. Niech sobie są, mi się taki spis podoba, zawsze można ciekawe fotki pooglądać albo inne psy. Taki zbiór osobliwości poniekąd ;) Jeżeli komuś taka zabawa się nie podoba, można w niej nie uczestniczyć ;)

ayshe napisał(a):
no moze....fotki onkarzy z placu czyli jak uwalic siem mozna:evil_lol:.tyle ze np po gsdowcach nie widac bo my w tkaich ciuchach antyonkowych chodizmy:diabloti:

Możesz zakąłdać ;)

ps. wątek rozdzielam, aby tu zostawić sam spis psów.

Posted

ayshe napisał(a):

hehehe ja z natury piegowata jestem ale juz dzis cala w piegach bylam , takich z blocka oczywiscie . Dzis mloda artystka fotograficzka byla na zajeciach i "natrzaskala nam suuuperasnych zdjec np. Majka w locie :loveu:, i moj nowy fajowy nabytek Demi 7 mies. (po Cedricu von Amur i Hyrze von kleine Birke )Demi jest bardzo podobna w pracy do Arsy .

Posted

chodzi mi o to jak jest na forum owczarek.pl tam wszyscy któży mają owczarki niekoniecznie z rodowodem mają swój spis ONKÓW a ja bym chciała żeby tutaj też tak było :multi: ale nie chce się tam logować bo DOGOMANIA jest fajna:roll: czekam na nowe posty WŁAŚĆICIELE ONKÓW ŁĄCZMY SIĘ A MOŻE BYŚMY POMYŚLELI O JAKIMŚ ZLOCIE? CZEKAM NA ODPOWIEDZI:loveu:POZDRAWIAM ANETA & KERA

Posted

anashar-alez ja tylko sobie komentuje.komentarz tez nie lamie regulaminu forum jesli nie jest obrazliwy.:lol:.
po prostu wyrazam swoje zdanie na temat spisu onkow ktore tez czesciowo sa nieonkami[wiec powinien byc komentarz:w typie rasy bo walczymy z pewnymi problemami wszyscy,rowniez z tym ze jak ktos chce ona to kupi sobie pisz pan ona i tez mowi ze ot on... dobra...zmilcze....].wolno mi:diabloti:.
aneta79:bardoz fajny zlot onkarzy szykuje sie we wrocku;).przyjezdzaja czescy pozoranci...to prawdziwa okazja do fajnego spotkania onkarzy.przy pracy.:p.
takie spotkania to prawdziwa frajda dla psow i dla ludzi.
dorplant-nooo czarna ,blotna dekoracja na twarzy to naprawde moocna rzecz:D
ostatnio cwiczak plywaaal.moje psy byly uwalane po czubki uczow.no ja tez.trudno nie byc:)
patryzlam na nie z politowaniem i postanowilam ze nie ma co wycierac tylko wanna od razu.
umylam psy ipatrze w lustro a ja cala geba po prostu nakropkowana jak dalmatynczyk.a siezastanawialam dlaczego kobieta w windzie sie na mnie gapi.

Posted

a ja myślałam że błocko na sobie i twarzy to tylko rowerzyści przynoszą do domu :-o :eviltong: ale będę miała fajnie, rower i on'ek... chyba w ogóle spod prysznica nie będę wychodzić :evil_lol:
błotko jest mniammmmmm :cool3: :lol: