Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Feigned napisał(a):
Magya, dla mnie tak samo zrobili .. bo masz miesięcznie 1 gb do wykorzystania, a jak przekroczysz to ci zdj. blokują, chyba że zapłacisz.

Wkurza mnie to... wplacilam sobie na konto 10 zl i nie pobrali mi nic i nadal nie uregulowane wszystko. Jak to zrobic? :roll:
Ale ja CIemna masa jestem :oops:

ooooooooooo oddali :D wystarczylo przekląć pare razy :evil_lol:

Posted

Nikuś- już wie ze jest tylko schroniskowym psem. Nie podbiega już do krat za każdym razem kiedy przejde obok jego boksu. Juz wie, ze ta rutyna- jeden spacer ( i to nie zawsze, bo jest jeszcze masa innych psow, ktore nie wyszly wcale jeszcze) to wszystko co moze dostac.

Dzis byla jego wielka szansa. Ale....Nikus nie zdal testu na koty:roll:
Taki wsiowy głupek to jest...ech...

Posted

Niko Niko :shake: zeby kotów nie kochac? :mad:

Ja rowniez mam takiego "tymczasowicza", ktory się zadomowił na stałe, ponieważ nie potrafiliśmy się z nim rozstać i po dziś dzień Czester gania koty i nie wiem czy w celu ZALIZANIA czy ZJEDZENIA...

A co do wsi Charlly..no no.. my na wsi mieszkamy :P

Posted

łoł. to sporo:lol:. poprosze Vitke zeby obfocila boks takich naszych dupinek malych. tam gdzie jest Lusia, Balbinka, Majunia i inne. no i teraz też Zoska. One sa przecudowne. jak leżą sobie na mieciutkich poduszkach i patrzą. Takie kolorowe cukiereczki

Ale Nikus jest najwspanialszy:loveu:;)

Posted

No jasne, że obfocę :cool3: Ale będziecie musiały po kolei pozować :diabloti: i dzielnie współpracować. :lol: Zawsze na ich spacer zapominam aparatu :roll::oops: