MagYa^^ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Feigned napisał(a):Magya, dla mnie tak samo zrobili .. bo masz miesięcznie 1 gb do wykorzystania, a jak przekroczysz to ci zdj. blokują, chyba że zapłacisz. Wkurza mnie to... wplacilam sobie na konto 10 zl i nie pobrali mi nic i nadal nie uregulowane wszystko. Jak to zrobic? :roll: Ale ja CIemna masa jestem :oops: ooooooooooo oddali :D wystarczylo przekląć pare razy :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Charly napisał(a):dzialają banerki? A mają inny wybór? :diabloti: Quote
Charly Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Nikuś- już wie ze jest tylko schroniskowym psem. Nie podbiega już do krat za każdym razem kiedy przejde obok jego boksu. Juz wie, ze ta rutyna- jeden spacer ( i to nie zawsze, bo jest jeszcze masa innych psow, ktore nie wyszly wcale jeszcze) to wszystko co moze dostac. Dzis byla jego wielka szansa. Ale....Nikus nie zdal testu na koty:roll: Taki wsiowy głupek to jest...ech... Quote
MagYa^^ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Niko Niko :shake: zeby kotów nie kochac? :mad: Ja rowniez mam takiego "tymczasowicza", ktory się zadomowił na stałe, ponieważ nie potrafiliśmy się z nim rozstać i po dziś dzień Czester gania koty i nie wiem czy w celu ZALIZANIA czy ZJEDZENIA... A co do wsi Charlly..no no.. my na wsi mieszkamy :P Quote
Charly Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 hihi. NIkus jest takim glupkiem, co to wiesz... raz go spuszczą z lancucha to się najpierw topi, apotem koty gania. Quote
Charly Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Spotkanie z piękną sąsiadką.... Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 latający Niko kto pokocha Nikusia... Quote
mru Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ahahah latający super :D i w ogóle śliczny i fajne tam macie psiaki (bo obejrzałam wszystkie foty hihi) Quote
Charly Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 łoł. to sporo:lol:. poprosze Vitke zeby obfocila boks takich naszych dupinek malych. tam gdzie jest Lusia, Balbinka, Majunia i inne. no i teraz też Zoska. One sa przecudowne. jak leżą sobie na mieciutkich poduszkach i patrzą. Takie kolorowe cukiereczki Ale Nikus jest najwspanialszy:loveu:;) Quote
Vitka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No jasne, że obfocę :cool3: Ale będziecie musiały po kolei pozować :diabloti: i dzielnie współpracować. :lol: Zawsze na ich spacer zapominam aparatu :roll::oops: Quote
Ola la Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 O jejku ale to już kawał chłopa jest z tego Nikusia !:crazyeye: domku nad domkami przybywaj:roll: Quote
Ola la Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :shake: łoj ,dziwne ,ze nikt nie chce przystojniaka. Nogi ma długi jak modelka:eviltong: a ogon tez niczego sobie:cool3: Ma chłopaczek allegro? Quote
Charly Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 no, a domku nie ma nadal taki jest taki byl 27 stycznia 2009 Quote
Charly Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 mial allegro. wyroznione i wszytko. nawet allegratkę mu wyroznilam. i nic z tego. teraz allegro się skonczylo. Quote
Ola la Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ehhhh...Kojak tez ma wyroznione allegro i nic jak do tej pory:-( nie wiem juz jaki jest najlepszy sposob zeby ktos psa dostrzegłi "zechciał" :roll: Quote
Recommended Posts