Ola la Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :crazyeye: Niko jakiś ty pikny :cool1: no i wielki szacunek dla wybawicielki;) Niesety moge sobie tylko wszczepić banerek :oops: Quote
Charly Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Bardzo dziękuję w imieniu piknego Nikusia za wszczepienie banerka:multi::loveu: Sliczne są te banerki MaGyi. A teraz czekamy już tylko na śliczny tekst Maadzi:cool3: i robię mu allegro. Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 hah Charly, az mi sie pysk zarumienił :oops: ..... Uroczy psiak, bez łat.. Uroczy psiak, bez domu.. Uroczy psiak, bez wielu lat.. Uroczy psiak, komu(?).. komu(?) Quote
Ola la Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bomba:-D gdyby Niko wiedział,ze jest czyjąś muzą:cool3: Quote
Charly Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 ech. nikus juz coraz powazniejszy. Domku nadchodz Quote
Maadzia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No.. napisałam. Nie wiem czy wam się spodoba,m ale jakoś weny nie mam.. Jak coś to napisze nowe :): Siedzę w rogu boksu. Przypominam sobie, co zdarzyło się tamtego dnia. Pamiętam jak przez mgłę nieudolny skok na brzeg.. Niestety moje łapki ześlizgnęły się z gruntu i spadłem. Usłyszałem tylko kroki biegnącego człowieka i pękający pode mną lód. Jakaś siła wcisnęła mnie pod niego. Nie wiem co to było, ale aż zabolało. Zachłysnąłem się zimną wodą. Topiłem się.., ale chciałem wyjść.. Tylko, że nade mną lód i lód..! Umierałem.., ale czyjeś ręce złapały mnie w pośpiechu. Wyciągnęły psa, który nie znaczył dla tej osoby nic! Wyciągnęły mnie.. nowego „obywatela” schroniska. Miejsca, w którym jedyne echo to: smutek, żal, cierpienie.. brak miłości, jakiejkolwiek nadziei.. Nadziei na wyjście.. Teraz pozostało mi tylko czekać. Czekać na kogoś, kto będzie chciał taką rozbrykaną psinę jak ja. Koledzy z boksu nie chcą się bawić, dlatego z utęsknieniem wyczekuję.. CIEBIE. Bo wiem, że ty mnie nie skrzywdzisz.. że nie będziesz obojętny na mój los, jak Ci ludzie znad Kanału Elbląskiego.. miłośnicy (cierpienia) zwierząt.. I nie chcę, aby to był tylko sen.. Wspaniały sen, w którym delikatnie muskasz palcami mojego łebka i mądrym tonem pouczasz, że ‘tak nie wolno’.. w którym mówisz, że jestem tylko twój, że za nic mnie nie oddasz! Czy ten sen.. może przestać być snem, a stać się rzeczywistością? *** I jak? Może być, czy mam nowe pisać? :) Quote
Maadzia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Na pewno? To żaden problem dla mnie nowe napisać =) A po schronisku, chyba bardziej mi wena pracuje :D Quote
Charly Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 bardzo ladne:loveu: Dziekuje. jutro mu wystawie:) Quote
wanda szostek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Młody, żywy, spragniony człowieka. Oby jakiś odpowiedzialny dom się znalazł. Quote
Charly Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Maadzia']Na pewno? To żaden problem dla mnie nowe napisać =) A po schronisku, chyba bardziej mi wena pracuje :D[/quote] wiesz co Madziu - tekst jest b.dobry. chcesz napisac jeszcze lepszy?:cool3: Dawaj. potem wybierzemy lepszy. Quote
Charly Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 w sobote będę miala czas wystawić mu allegro. na razie nikus nie byl na spacerku. nie mam na to czasu niestety. Quote
Charly Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 dzis wystawię, bo nie poszlam do schroniska. biedny Nikus:-( Quote
Charly Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 allegro Wyłowiony spod lodu 6miesięczny szczeniak....... (549599541) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Charly Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nikus ma więc allegro, gumtree i dorabiam mu nowe ogloszenia. Musi wyjsc Quote
Charly Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Nie chodzę do Nikusia juz od dwóch dni. pierwszy raz od lat chyba 20 jestem chora. Ale moze dziewczyny go wyprowadzily... Nikus ma jednego obserwatora na allegro. Kto chce Nikusia no kto? Quote
Charly Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 podnoszę i podnoszę. NIkus jest jedyny- kto chce psiego przyjaciela? jeszcze będziecie mi dziękować za takiego psa:cool3:....brać już:mad: Quote
Odi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Charly, jesteś prawdziwą bohaterką. W tak dramatycznej chwili nie straciłaś głowy, wiedziałaś co zrobić i zrobiłaś to perfekcyjnie. :modla::modla::modla::Rose: Quote
Charly Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Cieszę się, że byłam na miejscu. Tylko maluch traktuje mnie teraz jak swoją panią- dlatego pilnie!!! szuka domku. Quote
Recommended Posts