Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu piknego Nikusia za wszczepienie banerka:multi::loveu:
Sliczne są te banerki MaGyi.
A teraz czekamy już tylko na śliczny tekst Maadzi:cool3: i robię mu allegro.

Posted

No.. napisałam. Nie wiem czy wam się spodoba,m ale jakoś weny nie mam.. Jak coś to napisze nowe :):

Siedzę w rogu boksu. Przypominam sobie, co zdarzyło się tamtego dnia. Pamiętam jak przez mgłę nieudolny skok na brzeg.. Niestety moje łapki ześlizgnęły się z gruntu i spadłem. Usłyszałem tylko kroki biegnącego człowieka i pękający pode mną lód. Jakaś siła wcisnęła mnie pod niego. Nie wiem co to było, ale aż zabolało. Zachłysnąłem się zimną wodą. Topiłem się.., ale chciałem wyjść.. Tylko, że nade mną lód i lód..! Umierałem.., ale czyjeś ręce złapały mnie w pośpiechu. Wyciągnęły psa, który nie znaczył dla tej osoby nic! Wyciągnęły mnie.. nowego „obywatela” schroniska. Miejsca, w którym jedyne echo to: smutek, żal, cierpienie.. brak miłości, jakiejkolwiek nadziei.. Nadziei na wyjście..
Teraz pozostało mi tylko czekać. Czekać na kogoś, kto będzie chciał taką rozbrykaną psinę jak ja. Koledzy z boksu nie chcą się bawić, dlatego z utęsknieniem wyczekuję.. CIEBIE. Bo wiem, że ty mnie nie skrzywdzisz.. że nie będziesz obojętny na mój los, jak Ci ludzie znad Kanału Elbląskiego.. miłośnicy (cierpienia) zwierząt.. I nie chcę, aby to był tylko sen.. Wspaniały sen, w którym delikatnie muskasz palcami mojego łebka i mądrym tonem pouczasz, że ‘tak nie wolno’.. w którym mówisz, że jestem tylko twój, że za nic mnie nie oddasz!
Czy ten sen.. może przestać być snem, a stać się rzeczywistością?

I jak? Może być, czy mam nowe pisać? :)

Posted

[quote name='Maadzia']Na pewno? To żaden problem dla mnie nowe napisać =) A po schronisku, chyba bardziej mi wena pracuje :D[/quote]

wiesz co Madziu - tekst jest b.dobry. chcesz napisac jeszcze lepszy?:cool3: Dawaj. potem wybierzemy lepszy.

Posted

Nie chodzę do Nikusia juz od dwóch dni. pierwszy raz od lat chyba 20 jestem chora. Ale moze dziewczyny go wyprowadzily...

Nikus ma jednego obserwatora na allegro.
Kto chce Nikusia no kto?

Posted

Charly, jesteś prawdziwą bohaterką.
W tak dramatycznej chwili nie straciłaś głowy, wiedziałaś co zrobić i zrobiłaś to perfekcyjnie.
:modla::modla::modla::Rose: