Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zacznę może od swierdzenia, że.....nobody is perfect..co nie?:watpliwy:

Ewkę jest dzis w schronisku i powiedziala, ze ta suka to wcale nie suka...a pies:-o:-o:evil_lol:

Ja przyznam, ze nie sprawdzalam, ale moj pies tak bardzo szalal za "nią" tak płakal, ze pewna bylam ze to suka. Przeciez on w domu pykał mi nogę, bo pachniala tym psem. nigdy tego nie robi. wyl cała noc i dzis plakal nad suszącymi się spodniami, ktore wypralam z tego powodu.
Mam psa geja:diabloti:

Vitka...to moze zmien to ogloszenie co?:evil_lol:

ewka zrobi zdjecia

Posted

Charly napisał(a):
zacznę może od swierdzenia, że.....nobody is perfect..co nie?:watpliwy:

Ewkę jest dzis w schronisku i powiedziala, ze ta suka to wcale nie suka...a pies:-o:-o:evil_lol:

Ja przyznam, ze nie sprawdzalam, ale moj pies tak bardzo szalal za "nią" tak płakal, ze pewna bylam ze to suka. Przeciez on w domu pykał mi nogę, bo pachniala tym psem. nigdy tego nie robi. wyl cała noc i dzis plakal nad suszącymi się spodniami, ktore wypralam z tego powodu.
Mam psa geja:diabloti:

Vitka...to moze zmien to ogloszenie co?:evil_lol:

ewka zrobi zdjecia

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
niezle :razz:
e tam mala pomylka :diabloti:

Posted

dobrze, ze to teraz wyszlo. nie tak jak z tym "kasią" od rybci, ktory zyl sobie jak kogut wsród kur w kojcu w schronie. No i potem pojechal do domu jako sunia, gdzie juz byla suka z cieczką :-o:-o. No i potem niezly cyrk był:smhair2:

teraz wiem, ze mój pies to gej, albo bi. i zawsze będę juz psom zaglądac pod ogon:oops:. Bo gdyby taki do boksu z sukami się dostal jako suka, to by moglo byc srednio smiesznie:oops:

Posted

Vitka napisał(a):
Już zmienione. :lol: A jak ty to zrobiłaś, że zobaczyłaś że ma cieczkę? :evil_lol:

bo filip wariowal :diabloti:
tak zrozumialam :evil_lol:

Posted

Vitka napisał(a):
Już zmienione. :lol: A jak ty to zrobiłaś, że zobaczyłaś że ma cieczkę? :evil_lol:

bo mialam plamy krwi na kurtce. no i po reakcji mojego psa. Ale on widocznie sie zranil gdzies. moze na lodzie
Ale gdyby nie moj pies to bym zajrzala pod ogon.
A on biedaczek trzymal ten ogonek tak podwinięty, ze prawie rownolegle do brzuszka lezal

ale to dziwne jest wszystko, bo inne psy tez na niego reagowaly. jest tam przy kanale taki zaklad gdzie lódki robią. i pies w budzie. na wszystkie psy szczeka. filipa to by zezarl. a z tamtym się wachali, ogonek chodzil we wszystkie strony. nie rozumiem tego. jutro sama osobiscie sprawdze:diabloti:

Posted

nie wiem co powiedziec:cool1::razz:. Moj pies nie jadl wczoraj i nie pil. Bardziej reagowal niz na suke moich rodzicow, ktorych odwiedzilismy w czasie jej cieczki. cos takiego;)

no ale nic. dzis będą zdęcia. I może ktos GO rozpozna lub pokocha.

Posted

ja nie wierzyłam:cool1: i sprawdzilam osobiście. Ma sikawkę. ale poniewaz sikawka jest taka malutka, to nie bylam pewna:evil_lol: i obmacałam z lekka. Więc to jednak chlopiec z malutką sikaweczką:loveu:

Bylismy na spacerku w lesie. Kochany psinek. Jak kazdy szczeniak bawi się biega i szaleje w sniegu. slizgal się po lodzie, buszowal w sniegu. biegal w rzecce:mad:;). Nie ciągnie- w ogole nie czuć ze pies jest na smyczy. Tak jakby na paluszkach chodzil. jest delikatny, kochany. Ma jeszcze smieszną okrąglą szczenięcą pupcię i siusia jak sunia:loveu: