kordonia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 I dlatego dodam- pomoc jest fajna, ale nie w formie, kiedy trzeba sie bac tego , co znów ciekawego wymyśli pomagajacy... I jakie po takim pomocnym działaniu bedą występować wymagania... I ewentualne roszczenia... Quote
hop! Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dajcie sobie spokój... Mamy odmienne zdanie, co do adopcji Komy. Tak się składa, że kontaktowałam się z gagatą i w pewnych kwestiach mamy podobną opinię. Nie jest źle, ale nie jest też dobrze. Quote
Charly Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 daj sobie spokój hop edit: jestem przeszczęśliwa ze mala tam trafila. inna sprawa, że nie miałam dużo czasu tzn. ona nie miała dużo czasu- jesli rozumiesz o czym mowie hop. Ale czas czasem, czy byłoby go więcej czy nie- mała trafilaby dokladnie tam. I jeszcze jedno hop: Twoja opinia absolutnie mnie nie interesuje. Z kilku powodów- wiesz- widząc Twoje arcypouczające wywody w stronę Vitki (na wątku Burki bodajze), która spuscila w lesie ze smyczy psy, które zna od miesiecy!! (od stycznia) i wyprowadza kilka razy w tygodniu na spacer!! jednak doszłam do wniosku, ze Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bo na wątku Jamorka i blizniaczek nie pisnęłas słowkiem...Więc daruj sobie. Quote
kordonia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 hop! napisał(a):Dajcie sobie spokój... Mamy odmienne zdanie, co do adopcji Komy. Tak się składa, że kontaktowałam się z gagatą i w pewnych kwestiach mamy podobną opinię. Nie jest źle, ale nie jest też dobrze. Zrozum mnie dobrze- nie interesuje nas Twój pogląd na tą adopcję- nikt Ciebie nie wysyłał na wizytę poadopcyjną, nikt nie prosił o pomoc. Mniejsza o to, sprawa dawna. Ale w sprawach aktualnych, czyli adopcji, szukania domów dla psów, kótre aktualnie u nas przebywają, uprzejmie Z GÓRY dziękujemy za Twoją pomoc. I tak to własnie adopcja Komy ma sie do adopcji Niko ;) Quote
kordonia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Charly napisał(a):(...) I jeszcze jedno hop: Twoja opinia absolutnie mnie nie interesuje. Z kilku powodów- wiesz- widząc Twoje arcypouczające wywody w stronę Vitki (na wątku Burki bodajze), która spuscila w lesie ze smyczy psy, które zna od miesiecy!! (od stycznia) i wyprowadza kilka razy w tygodniu na spacer!! jednak doszłam do wniosku, ze Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bo na wątku Jamorka i blizniaczek nie pisnęłas słowkiem...Więc daruj sobie. !!! Otóz to. Quote
hop! Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Charly napisał(a):daj sobie spokój hop edit: jestem przeszczęśliwa ze mala tam trafila. inna sprawa, że nie miałam dużo czasu tzn. ona nie miała dużo czasu- jesli rozumiesz o czym mowie hop. Ale czas czasem, czy byłoby go więcej czy nie- mała trafilaby dokladnie tam. I jeszcze jedno hop: Twoja opinia absolutnie mnie nie interesuje. Z kilku powodów- wiesz- widząc Twoje arcypouczające wywody w stronę Vitki (na wątku Burki bodajze), która spuscila w lesie ze smyczy psy, które zna od miesiecy!! (od stycznia) i wyprowadza kilka razy w tygodniu na spacer!! jednak doszłam do wniosku, ze Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bo na wątku Jamorka i blizniaczek nie pisnęłas słowkiem...Więc daruj sobie. Charly, jak jeszcze sobie o czymś przypomnisz, to po raz kolejny zedytuj post i dopisz. Tak zwykle robisz. :lol: W przypadku spuszczenia ze smyczy Azy i Anu zabrałaś głos Ty i mru. Uznałam, że to wystarczy. Natomiast nie widzicie problemu w puszczaniu luzem psów z Waszego schroniska - jedna osoba i trzy biegające luzem psy. Nie byłabym taka odważna. Owszem psy są wtedy szczęśliwe i radosne, ale ryzyko istnieje. kordonia napisał(a):Ale w sprawach aktualnych, czyli adopcji, szukania domów dla psów, kótre aktualnie u nas przebywają, uprzejmie Z GÓRY dziękujemy za Twoją pomoc. Nie ma sprawy. Przede wszystkim zmieńcie tytuł wątku i poproście moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu. Quote
kordonia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 hop! napisał(a):(...) Przede wszystkim zmieńcie tytuł wątku i poproście moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu. A ona dalej występuje w formie naszego autorytetu, doradcy, głosu sumienia :lol: :lol: :lol: Quote
MagYa^^ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Rany jaki on jest uroczy......... Fakt tytuł nieaktualny BARDZO. Quote
Charly Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 nie zmienie tytułu, bo nie mogę. muszę poprosić moderatora. Quote
Charly Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 a więc Niko ponownie w schronisku. Nie wydaje się, zeby tęsknił za kimkolwiek. Wyrósł, zmężniał i trochę się uspokoił- nadal jest posłuszny, na spacerach nie ucieka, trzyma się człowieka, uwielbia gonić kijki....ech Quote
Vitka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ale raczej psów innych na spacerach nie lubi. Ogólnie teraz jest bardzo fajny, fajniejszy niż kiedyś. ;) Quote
Charly Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 to się nie zmieniło. jest zaborczy i wszystkich ustawia. dalysmy go do 16, bo ustawiał Diane i Faraonkę tak bardzo, że bidulki "chodziły na paluszkach". suki z 16 są raczej bardzo pewne siebie i w kaszę sobie dmuchać nie dają. Niko wszedł, dał się obwąchać, pomerdał grzecznie ogonem i zaczął rządzić;) Ale na spacerach jest spokojniejszy i naprawdę grzeczny. Tyle ta niepohamowana czułość jest jaka była:) Zrobiłam mu ogłoszenie na portelu, jutro zrobię inne i mam nadzieję, że do 3 razy sztuka.. Quote
Recommended Posts