Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I dlatego dodam- pomoc jest fajna, ale nie w formie, kiedy trzeba sie bac tego , co znów ciekawego wymyśli pomagajacy...

I jakie po takim pomocnym działaniu bedą występować wymagania...
I ewentualne roszczenia...

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dajcie sobie spokój... Mamy odmienne zdanie, co do adopcji Komy. Tak się składa, że kontaktowałam się z gagatą i w pewnych kwestiach mamy podobną opinię. Nie jest źle, ale nie jest też dobrze.

Posted

daj sobie spokój hop

edit: jestem przeszczęśliwa ze mala tam trafila. inna sprawa, że nie miałam dużo czasu tzn. ona nie miała dużo czasu- jesli rozumiesz o czym mowie hop.
Ale czas czasem, czy byłoby go więcej czy nie- mała trafilaby dokladnie tam.

I jeszcze jedno hop: Twoja opinia absolutnie mnie nie interesuje. Z kilku powodów- wiesz- widząc Twoje arcypouczające wywody w stronę Vitki (na wątku Burki bodajze), która spuscila w lesie ze smyczy psy, które zna od miesiecy!! (od stycznia) i wyprowadza kilka razy w tygodniu na spacer!! jednak doszłam do wniosku, ze Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bo na wątku Jamorka i blizniaczek nie pisnęłas słowkiem...Więc daruj sobie.

Posted

hop! napisał(a):
Dajcie sobie spokój... Mamy odmienne zdanie, co do adopcji Komy. Tak się składa, że kontaktowałam się z gagatą i w pewnych kwestiach mamy podobną opinię. Nie jest źle, ale nie jest też dobrze.

Zrozum mnie dobrze- nie interesuje nas Twój pogląd na tą adopcję- nikt Ciebie nie wysyłał na wizytę poadopcyjną, nikt nie prosił o pomoc.

Mniejsza o to, sprawa dawna.

Ale w sprawach aktualnych, czyli adopcji, szukania domów dla psów, kótre aktualnie u nas przebywają, uprzejmie Z GÓRY dziękujemy za Twoją pomoc.

I tak to własnie adopcja Komy ma sie do adopcji Niko ;)

Posted

Charly napisał(a):
(...)

I jeszcze jedno hop: Twoja opinia absolutnie mnie nie interesuje. Z kilku powodów- wiesz- widząc Twoje arcypouczające wywody w stronę Vitki (na wątku Burki bodajze), która spuscila w lesie ze smyczy psy, które zna od miesiecy!! (od stycznia) i wyprowadza kilka razy w tygodniu na spacer!! jednak doszłam do wniosku, ze Twój punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bo na wątku Jamorka i blizniaczek nie pisnęłas słowkiem...Więc daruj sobie.

!!!
Otóz to.

Posted

Charly napisał(a):
daj sobie spokój hop

edit: jestem przeszczęśliwa ze mala tam trafila. inna sprawa, że nie miałam dużo czasu tzn. ona nie miała dużo czasu- jesli rozumiesz o czym mowie hop.
Ale czas czasem, czy byłoby go więcej czy nie- mała trafilaby dokladnie tam.

Charly, jak jeszcze sobie o czymś przypomnisz, to po raz kolejny zedytuj post i dopisz. Tak zwykle robisz. :lol:
W przypadku spuszczenia ze smyczy Azy i Anu zabrałaś głos Ty i mru. Uznałam, że to wystarczy. Natomiast nie widzicie problemu w puszczaniu luzem psów z Waszego schroniska - jedna osoba i trzy biegające luzem psy. Nie byłabym taka odważna. Owszem psy są wtedy szczęśliwe i radosne, ale ryzyko istnieje.

kordonia napisał(a):
Ale w sprawach aktualnych, czyli adopcji, szukania domów dla psów, kótre aktualnie u nas przebywają, uprzejmie Z GÓRY dziękujemy za Twoją pomoc.

Nie ma sprawy.
Przede wszystkim zmieńcie tytuł wątku i poproście moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Posted

hop! napisał(a):
(...)
Przede wszystkim zmieńcie tytuł wątku i poproście moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.

A ona dalej występuje w formie naszego autorytetu, doradcy, głosu sumienia :lol: :lol: :lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

a więc Niko ponownie w schronisku. Nie wydaje się, zeby tęsknił za kimkolwiek. Wyrósł, zmężniał i trochę się uspokoił- nadal jest posłuszny, na spacerach nie ucieka, trzyma się człowieka, uwielbia gonić kijki....ech

Posted

to się nie zmieniło. jest zaborczy i wszystkich ustawia. dalysmy go do 16, bo ustawiał Diane i Faraonkę tak bardzo, że bidulki "chodziły na paluszkach". suki z 16 są raczej bardzo pewne siebie i w kaszę sobie dmuchać nie dają. Niko wszedł, dał się obwąchać, pomerdał grzecznie ogonem i zaczął rządzić;)

Ale na spacerach jest spokojniejszy i naprawdę grzeczny. Tyle ta niepohamowana czułość jest jaka była:)
Zrobiłam mu ogłoszenie na portelu, jutro zrobię inne i mam nadzieję, że do 3 razy sztuka..