Charly Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 pracuję ehkm.....dziś wieczorkiem:) Dziękuję :lol: Quote
tamb Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Hop! wprzysłała mi tekst o Małpce i Nikusiu do Dziennika Polskiego. Jak przewali się trochę kolejka to je ogłoszę. Takie piękne psy znajdą dobre domy a nie łańcuch i budę. To byłby koszmar jakby skazane były na mieszkanie w budach w zimie.:shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 co taka cisza o Nikusia ??:roll: :loveu::loveu::loveu::loveu: słoneczko co u ciebie??...:loveu::loveu: Quote
hop! Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Niko miał być pierwotnie odebrany 28 maja. Potem było przesunięcie terminu. Charly, w piątek miałaś mi dać znać. Czy Niko zostaje u tych ludzi? Widzę, że wyrzuciłaś z podpisu jego bannerek... Quote
Charly Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 hop dzwonilam do schroniska. Więc wczoraj Małpka zostala odwieziona z powrotem a Niko jest w schronisku Quote
hop! Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tamb napisał(a):Hop! wprzysłała mi tekst o Małpce i Nikusiu do Dziennika Polskiego. Jak przewali się trochę kolejka to je ogłoszę. Takie piękne psy znajdą dobre domy a nie łańcuch i budę. To byłby koszmar jakby skazane były na mieszkanie w budach w zimie.:shake: Tamarko, proszę ogłoś Nikusia jak najszybciej. Może mu się uda... Charly, dziękuję za informację. Quote
kordonia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Własnie dzwoniła do mnie Charly, która jest obecnie na spacerku z nikusiem- Małpka podobno bardzo sie cieszyła, kiedy wracała do tych ludzi,mimo wszystko Małpka ta panią bardzo pokochała, a pani ją. BYła kontrola u nich- pani kierownik z naszą panią behawiorystką były u tych ludzi w domu, obiecali,ze Małpka bedzie rwóniez w domu, nie tylko w ogrodzie- w domu było przygotowane legowisko dla Małpki. Kontrole jeszcze beda, wiec wszystko jest na dobrej drodze. Państwo oddali Niko,poniewz sami sie przynają, ze mają już swoje lata i nie mają sił trenowac i biegac z tak żywiołowym psem (Małpka jest o niebo spokojniejsza). Oddali NIko, żeby mógł znalezć odpowiedni dom, ale powiedzieli, ze bardzo chętnie w to miejsce przygarnęliby innego psa, starszego i zrównoważonego. Dziś przyjechali do schroniska, wybrali Nero- psa duzego "strasznego" z wyglądu, który wiecej bedzie spał, niż szalał :) Nero nadaje sie do ogrodu i budy, nie bedzie na 100% kopał w ogródku, bo to nie w jego stylu, wiec bedzie żył luzem. Dziś Nero zostanie wykastrowany,a w poniedizałek pojedzie do nowego domu. Niko natomiast w następnym tygodniu zostanie wykastrowany i czeka na najlepszy dom na świexcie. Charly, która teraz chodzi z nim po lesie mówi,z e pan Nika mówi prawde, ze wychodził z nim na spacery i próbował go układać, poniewz przedtrtem Niko to był nieokiełznany żywioł, szarpiacy, gryzącey smycz, skaczący- teraz grzecznie chodzi na smyczy przy nodze, jest spokojny i elegancki :) Charly kazała mi tu napisac, ze po prostu widzi,z e niektórych ludzi sie da wyedukowac- świadczy o tym to,ze byli przeciwni sterylce, chcieli miec szczeniaki, a teraz akceptują nie tylko wysterylizowaną Małpkę, ale jak najbardziej sa na tak, jesli chodzi o kastrację psa :) I nadal pozostaje główny pozytyw- Małpka bedzie pierwszą wysteryzliowaną suką w tej wsi, będzie swiecić przykładem i edukować cała wieś ;) Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Niko teraz jest wyprowadzany codziennie na spacer. Bardzo się uspokoił, grzecznie chodzi na smyczy. nie skacze, nie podgryza. pięknie uczy się robić siad. jest jak zawsze kochany i czekamy na dobry dom w poniedziałek wykastrowany Nero jedzie do Małpki Quote
mru Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no proszę! :) nigdy nie jest za późno na naukę, jak mówią :eviltong: Niko, chłopie, teraz Ty do domu! Quote
hop! Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tamb napisał(a):Hop! wprzysłała mi tekst o Małpce i Nikusiu do Dziennika Polskiego. Jak przewali się trochę kolejka to je ogłoszę. Tamarko, kiedy będziesz mogła ogłosić Nikusia? Quote
Charly Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 spokojnie. I tak musze się najpierw dowiedziec, czy Niko zostal uznany jako adopcyjny..... Quote
tamb Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Niko jest dzisiaj w Dzienniku Polskim. Trzymam kciuki. Quote
Charly Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 dzięki:lol:. były 2 telefony. Z krakowa. zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie Quote
Charly Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 mru napisał(a):chyba nic z tego nie wyszło..?:shake: jak na razie nic:roll: Quote
hop! Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Brak odpowiedzi. :roll: W takim razie przestaję zadawać pytania... ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 hop! napisał(a):Brak odpowiedzi. :roll: W takim razie przestaję zadawać pytania... ;) heh;) ale cisza u Nikulca sie ostatnio zrobila :shake: :loveu: zabieram cie na virtualny spacerek po Rzeszowie ;) Quote
Charly Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 zgłosiła się pewna pani. ale z daleka daleka. myślę co z transportem. Może da się połączyć z innym. Quote
Recommended Posts