Charly Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Nikuś poszedł do domku tam gdzie jest już Maupka z naszego schroniska:loveu::loveu::loveu: Kochany Nikusiu i Maupko wszystkiego dobrego:angel::angel::angel: Quote
mru Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wieści szybko się rozchodzą :D brawo, Niko! najwyższy czas na Ciebie był! :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu:[SIZE="6"]Najlepszego w nowym domku :loveu::loveu::loveu::loveu::laola::laola::laola::klacz::sweetCyb: Quote
kordonia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Byłam przy tym, byłam :) Państwo mówili,z e mają naokoło domu 60 arów do latania dla Małpki (teraz Kamy) i Nikusia. Wahali sie między Nikiem, a Safarem, ale widac było, ze kiedy już zobaczyli NIko, to Safara oglądali tylko pro forma :D :D :D NIko od razu podbił ich serca :) Oczywiscie opowiedzalam im historię NIkusia i dzielnej Charly, byli pod wrażeniem. NIedługo Małpka zostanei wysterylizowana. Niko najprawdopodobniej zostanie NIkiem, bardzo im sie to imię spodobałao. Zrobiłam jedno zdjecie, ale z daleka, wiec niewyraźne: Quote
mru Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ej Kordonia, super zdjęcie operacyjne :cool1: :D Niko dzielnie maszeruje do domu :p Charly, nie płacz! Quote
Florentynka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Charly! Z radości że Niko dom znalazł przeczytałam cały wątek (bo mnie sumienie gryzło, że chciałabym a nie mogę) i wyszło szydło z worka ...Chciałaś mi wtulić mordercę kotów?!?!?!!:diabloti: Dobrze, że Jego Wysokość czuwał... Bardzo, bardzo się cieszę. Dwa słodkie gówniarze razem w nowym domu - WSPANIALE!:multi::multi::multi: Quote
Charly Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 o fakt. zupelnie zapomialam o tym, ze Niko na kotki chętnie by zapolowal:oops: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 supppppppeeeer! Charly ale sie ciesze ,ze Nikusiowi sie udalo!:loveu:napewno kochajacy dom skoro mają już jedną bide ze schroniska:loveu: no super.Szczesliwy dzien:loveu: Quote
Charly Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 taki był malutki jak przyszedł do schroniska a tu sobota Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kurcze ale byczek:lol: moze Ci panstwo czekali az Niko dorosnie:evil_lol: Quote
Maadzia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hehe. Wreszcie domek znalazł ^^ Ile można czekać -.-" Z MaŁpką mam nadzieje, że się dogadają.. MaŁpa była bardzo uległa (tak mi się przynajmniej wydaje) względem psów, za to Niko lubił dominować. hm^^ Myślę , że się dogadają :D Quote
Rybc!a Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Małpa nie była uległa. Małpa rządziła w szczeniakarni. Ale to pies i suka. Niko był przyjazny, ona też. Dogadają się. Quote
Charly Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Niko w nowym domu jest trzymany na lancuchu. Małpka miala byc rozmnożona..... Małpka juz w schronisku, Niko zostanie odebrany w poniedzialek. Pilnie szukamy nowego "normalnego" domu:roll: Quote
Charly Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Poker napisał(a):Małpka nie była sterylizowana? nie. dopiero teraz zostala wysterylizowana....... Quote
gonia66 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 KAl to Nikuś na łańcuchu a Małpka do rozmnożenia??Jak to sie stałó??Skąd wiecie??Charly..napisz cos więcej bo mnie "skręci" ze złości...wyglądało wszystko tak pięknie i kolorowo...Ci ludzie to jacys psychopaci?????:crazyeye::razz: Quote
Charly Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 na wątku małpki hop podala link do przebiegu wizyty. a potem juz aktualnie na wątku małpki pisalam co i jak tu na tej stronie jest link http://www.dogomania.pl/forum/f85/sliczna-malpka-z-zadartym-noskiem-ma-dom-towarzystwo-nikusia-134436/index12.html Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 a już sie wydawalo ze ma kochajaca rodzinke :( Quote
hop! Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Najpierw uratowany spod lodu, teraz będzie uwolniony z łańcucha... Szkoda, że dopiero w poniedziałek. Quote
mru Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ładny ten Niko :) urósł ładnie a taki był maluszek :roll: uda się, na pewno i będzie super domek...! Quote
Charly Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Nikuś jeszcze na łancuchu, ale lepsza przyszłość już czeka. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=649678546 trzymajcie kciuki Quote
hop! Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Charly napisał(a):hop siup:) hop! - bęc! ;) Charly, pracujesz nad krótkim i łapiącym za serce tekstem? :lol: Quote
Recommended Posts