Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikuś poszedł do domku tam gdzie jest już Maupka z naszego schroniska:loveu::loveu::loveu:

Kochany Nikusiu i Maupko wszystkiego dobrego:angel::angel::angel:

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam przy tym, byłam :)
Państwo mówili,z e mają naokoło domu 60 arów do latania dla Małpki (teraz Kamy) i Nikusia.
Wahali sie między Nikiem, a Safarem, ale widac było, ze kiedy już zobaczyli NIko, to Safara oglądali tylko pro forma :D :D :D NIko od razu podbił ich serca :)
Oczywiscie opowiedzalam im historię NIkusia i dzielnej Charly, byli pod wrażeniem. NIedługo Małpka zostanei wysterylizowana. Niko najprawdopodobniej zostanie NIkiem, bardzo im sie to imię spodobałao.
Zrobiłam jedno zdjecie, ale z daleka, wiec niewyraźne:

Posted

Charly! Z radości że Niko dom znalazł przeczytałam cały wątek (bo mnie sumienie gryzło, że chciałabym a nie mogę) i wyszło szydło z worka ...Chciałaś mi wtulić mordercę kotów?!?!?!!:diabloti: Dobrze, że Jego Wysokość czuwał...
Bardzo, bardzo się cieszę.
Dwa słodkie gówniarze razem w nowym domu - WSPANIALE!:multi::multi::multi:

Posted

supppppppeeeer!
Charly ale sie ciesze ,ze Nikusiowi sie udalo!:loveu:napewno kochajacy dom skoro mają już jedną bide ze schroniska:loveu:

no super.Szczesliwy dzien:loveu:

Posted

hehe. Wreszcie domek znalazł ^^
Ile można czekać -.-"
Z MaŁpką mam nadzieje, że się dogadają.. MaŁpa była bardzo uległa (tak mi się przynajmniej wydaje) względem psów, za to Niko lubił dominować. hm^^ Myślę , że się dogadają :D

• 4 weeks later...
Posted

Niko w nowym domu jest trzymany na lancuchu. Małpka miala byc rozmnożona..... Małpka juz w schronisku, Niko zostanie odebrany w poniedzialek. Pilnie szukamy nowego "normalnego" domu:roll:

Posted

KAl to Nikuś na łańcuchu a Małpka do rozmnożenia??Jak to sie stałó??Skąd wiecie??Charly..napisz cos więcej bo mnie "skręci" ze złości...wyglądało wszystko tak pięknie i kolorowo...Ci ludzie to jacys psychopaci?????:crazyeye::razz: