Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihi:) NIe wiem. Ale zadzwonili i okazali się wspaniała rodzinką. A propos- może poprosze Cie kiedys o poadopcyjną wizytke- Dzordz zamieszkał w pięknym smrodliwym Bytomiu;):loveu::multi:

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło- urósł w ciągu tygodnia. Jaki sliczny byczek:-(:loveu:

tak mi przykro. nikus biedny. oglaszam oglaszam, ale jakos jakby wszytko się uwzielo. wyroznione allegro ma, wyróznioną allegragkę, w metrze byl i nic i nic i nic.

Posted

łooooooooooooooo w Bytomiu !!!!!!!!!!!!! SUper Chruper!!!!!!!
Chetnie go kiedys odwiedze.Zagladalam kiedys na jego watek :-D

to Ci Dzordzi!!!!! z tak daleka jechal:-o
ciekawa jestem jak pokonal taka odleglosc:-oprzyjechali po niego?
super ze super rodzinka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Fajnie gdyby Niki tez zawital w te smierdzace okolice :eviltong:

Rany jaki on duzy.......!!!!!!!!!!!! śliczny,piękny no!!!!!!!!!!!!!!

taki dostojny:)jak lwica wygląda:eviltong:

moze ktuś zajrzy na wątek tej suni.....Niko nie obraź sie:oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/obawa-przerazona-schroniskiem-malenka-sunia-chce-zniknac-szansa-na-dt-pomocy-134812/

Posted

Byl dzis na spacerku. Brodzil w strumyku. bylo cudownie. Słonecznie- az za bardzo. Nie mam zdjęc niestety.

Nikuś jest łokropnie nieokrzesany;) Dziki dzikszy, najdzikszy.

Posted

Charly ale fajno!:lol:

Niki oj Niki jak ty lubisz strumyki!
eh przygrzalo mi dzis dzisiaj mozgownice.

Szkoda ze Nikusia nie widzialam w akcji:( No ale najwazniejsze ze szalencowi bylo dobrze :-D

Posted

od dwoch tygodni?? szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej. mam problemy z alergią, tabletki przestaly dzialac. jest opcja mocniejszych tabletek. ale to jest w moim wypadku troche skomplikowane Jednak dla Niko zrobilabym to raz jeszcze. przykro mi, ze nie powiadomilyscie mnie o tym wczesniej, wiedzac ile ten psiak dla mnie znaczy.

Posted

...wyszedl dzis Nikuś:lol:- kochany piesek. Ucho bieda bieda bieda:shake:- nie wiedzialam ze jest takie szczątkowe:shake:. Nie stawia go, nie rusza, leży jak niezywe. Ale...nie przeszkadza mu to oczywiscie w szaleństwie:loveu:

bylismy na ponad 2 godzinnym spacerku. Szlam bokiem strumyka, Nikus biegl, pędzil samym srodkiem, rozbijając wodę w tysiące tęczowych kropelek. Cudny widok. On jest taki boski. Coraz większy, silniejszy, mądrzejszy. Jest kochany. Bardzo przyjazny. Na widok ludzi ogonek szybciutko się rusza, dupcia idzie w dól. W lesie spotalismy doroslego owczarka niemieckiego- trochę się bałam, ale Nikuś się z nim bawil.
z powrotem w schronisku przywitała nas radosna biegająca Maupka:loveu:- pobawili się troszkę z Niko a potem poszedl z powrotem do izolatki. Wygląda tam w środku tearz jak w rzezni, bo skaleczyl sobie łapkę gdzies pewnie na kamieniu i trochę krwi z tego poszlo. Ale wylize się z tego. Z uszka tez- ale pamiątka zostanie plus nowe blizny na pyszczu:roll:

Jest sliczny, mądry, młody, energiczny. Pełen radości. Na początku na spacerku non stop wyrywal do przodu- zdziwilam się, bo raczej nie ciagnie. A on gonił...gonił mój cien. Slonce mielismy w plecach i cienie przed nami:loveu:
Nie rozumiem, czemu jeszcze nikt go nie wział.

Posted

oooooo Charly paparazzi!!!!!!! i to jaki bezczelny:evil_lol:
takie chwile intymne uchwycić:evil_lol:

super ,że u was w schronisku psiaki mogą wychodzić na spacery......

u nas już od maja rusza wolontariat!:multi:

Posted

Charly napisał(a):
to wspaniale:multi:. nie ma to jak spacerki dla zwierzaków:multi:

o tak na pierwszy spacerek biore jakiegoś weterana;)
jakieś szkolenie będzie nawet dla wolontariuszy:cool3:

Posted

Chyba macie błąd w sygnaturze :P
<lol2> pisze sie "młodziutki" a nie "młodziuDki", haha xDD

Nie no serio, to Niko0 mógłby sobie już pójść do jakiegoś domu.. nie wiem.. choćby nawet do pilnowania firmy -.-" albo jakiejś chaty fajnej..

Posted

MagYa zrobila piękny banerek. Nie będę jej trudzic z powodu "d".

Dobrze, że wspomniałas. Zapomniałam, że chcialam porozmawiac z p. Jolą i poprosić, żeby Niko nie został wydany do żadnej firmy.