Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeniesiony do duzego kojca zewnętrznego. Tam Niko ma większą szansę, żeby go ktoś zobaczyl. Jednak jest 12 psów- nie mogę wziąść tylko jego na spacer- psiaki go pogryzą

nawet nie podeszlam do niego- nie chcę tam chodzić, jesli nie mogę go wziaść na spacer:-(:-(:-(

Posted

jak już ludzie takiego psa nie chcą- to już nic nie wymyslę...
ładny, młody, samiec, mądry, kochany, wierny, bardzo skoncentrowany na człowieku, podatny na szkolenie..

nie to nie:-(

Posted

Charly nie łam sie;);) Niko z pewnościa nie poparlby takich powątpiewan:diabloti:

musze zaraz podpis uzupelnic nieszczesny.

szkoda ze u was nima akcji adopcyjnych jakichs.W centrum wielkim handlowym.Duzo psiakow z katowickiego schronu tak znajduje dom.Nawet starsze oj wrecz bardzo stare.

ludzie po prostu nie chodza po schroniskach...czesto nawet nie wiedza ze jest jakies w poblizu.

u nas na akcji w katowicach ostatnio pojawila sie starowinka sunia...sama przyszla na akcje.

Po chwili jakis starszy pan pojawil sie i byl zdziwiony ze sa takie akcje,dal pieniazki na pieski,lzy stanely mu w oczach i wzial sunie.Potem przyszedl jego synek i zakochal sie w starszej,nie oszalamiajaco pieknej suni....

Mysle ze Niko tez ma swojego Pana gdzies tam... ale chodzi nieswiadomie :shake: i nie wie ze Niko czeka:(

Posted

Niom brac i kochać Nikusia.
U nas na akcjach sa rozniaste psy szczeniaki,mlodsze psy,starsze.
roznie.
czesto jest tak ,ze ludzie mysla a mlody jest to szybko znajdzie dom...a potem taki młodsziak sie starzeje i starzeje w schronisku.

Ale Niko to jest tajny agent i pewnie ma jakas wazna misje w scchronie!:cool1:

Posted

będzie taka akcja. ale tam pójda psy ktore już są bardzo dlugo w schronisku, są starsze i obiektywnie nie mają szans na adopcje.
A niko?? niko jest pierwszym, ktory powinien zwrócic na siebie uwagę ludzi w schronisku. nie jest jedynym mlodym psem, ale większośc z tych innych młodziakow jest od malenkosci w schronisku. Trzeba troszkę z nimi pracowac. A Nikuś jest po prostu gotowy. Brac i kochac

Posted

nio. telefonów kilka było. ale starsze osoby. a nikus jest bardzo ruchliwy. Noi najwazniejsze...daleko mieszkają i zaden jak na razie nie bylo ochotny odebrac psa

no zobaczymy.. trzymajmy kciuki.

edit: bardzo mądry hehehhe:loveu:

Posted

wiem :cool1: po prostu jeszcze młody!

gdzie dom dla dzieciaka? :(
nie wierzę, że nikt go nie chce pokochać patrząc na niego w Metrze... tyle ludzi trzyma te gazetę w rękach ...