gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 O jesooo...znow maleństwo...kurcze...czy to jakas plaga jest??Moze go ktos nawet wrzucił specjalnie..:-(Zalgo w tym schronie...jest taki sliczny i na pewno bardzo wdzieczny...zeby choc tymczas jakis sie znalazl...to juz by cos bylo na popczatek..ale wszystkie tymczasy to raczej zapsione...chyba ze jakis cud......:roll: Quote
Charly Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Nikus się przypomina wzsytkim ciotkom i niezapsionym domkom:roll: Quote
wanda szostek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tak jakoś robi się coraz gorzej z domkami. Ludzie nie chcą uwiązania, odpowiedzialności i obowiązków. Quote
Charly Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Wyprowadzilam dzis Nikusia na spacer.......Mial opuchnięte bo pogryzione oczko i taką gulę pod szyją. Nie wiem czy to krwiak- ale nie zauwazylam tego wczesniej. a macam go raczej doględnie, jesli juz mam ku temu okazje. Jutro Magda obejrzy to. No i Rybcia kochana kochana kochana wymyslila gdzei by przeniesc Nikusia zeby psy go juz nie gryzly. jest teraz w boksie z malymi psiakami- takimi wariatunciami zakochanymi w czlowiekiu absolutnie nieszkodliwymi dla Nikusia. Jest tam co prawda największy:evil_lol:, ale jest mu tam dobrze. Bardzo strasznie się cieszę. Jak dobrze, ze znalazlo sie jeszze jedno miejsce gdzies indziej. Quote
Vitka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hahaha :evil_lol: No to faktycznie jest największy :cool3: Quote
Maadzia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Vitka napisał(a): hahaha :evil_lol: No to faktycznie jest największy :cool3: normalnie widzę to xD Kochany Niko wylatuje przy tych maluchach, hłe, hłe ;) ahh.. słodki pysiek.. A co tam u mojej Lusi i Tosi? No i co u Amstaffki (wiem, że to nie ten watek, ale cóż..) Przy okazji podam swoje gadu (gdyż nie potrafię zainstalować go sobie w podpisie :P 7491912 xD no i piszcie do mnie ludzie xDD Quote
Charly Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 no on wlasnie jest z Lusią:-D:-D:grin: i resztą tych dupinek:loveu: Rybcia probowala im tam wymoscic troszkę i w calym zamieszaniu Lusia uciekla mi z kojca i sobie biegala po psiarni. Porusza się jak swinka morska:evil_lol:. w koncu ją zlapalam glupolke, to poleciala rybci przeszkadzac ukladac poslanko:loveu: Quote
Vitka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Oj tak.... Lusia lata jak szalona :evil_lol: ciężko złapać tego szaleńca. Ostatnio żeby jej założyć obrożę musiałam ją wziąć na ręce i mocno trzymać, bo z radości się cała rzucała :loveu: Quote
gonia66 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 O Maciuniu..to tak dużo u Was takich maluteńkich piesiów??Maja wątki???Juz sobie tą Lusię wyobrazilam ganiającą jak świnka morska:roll:Eh...takie maluszki...nie jest im tam zimno???:oops: Quote
Charly Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 lusia jest wspaniala. Caly ten boks jest cudowny po prostu. Gdybym miala dom i duzo miejsca, wzięłabym całą tą bandę malych dupinek. Ona są małe, strasznie pocieszne i aż trzęsą się na widok czlowieka. Luska skacze jak zajączek, biega jak swinka morska, biega i trzęsię się cala ze szczęścia jesli wchodzimy do niej. One wszystkie są cudne. biedne malutkie poziomki:-(. Mają wątki. zaraz poszukam lusinkowego wątku edit: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-terrierkowata-lusia-czy-ta-piekna-suczka-znajdzie-wspanialy-dom-129086/#post11591577 a tu inna poziomeczka, która na szczęście poszła wczoraj do domu:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f85/malenka-barbi-nie-wyroznia-sie-jednak-ktos-ja-zobaczyl-w-nowym-domu-125141/ Zimno im nie jest. mają w srodku wymoszczone wszsytko kocami, leżaczkami itd. Za te dary wszystkim bardzo dziękujemy:loveu:. No i mają koloryfer, który im grzeje. jest naprawdę cieplutko Quote
Charly Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 tak wyglądal Nikus 3 tygodnie temu. Wierzyc się nie chce jak bardzo urósł. Juz jest większy, mężniejszy i już wie jak się bronić. Kiedy warknąc.- takie życie, ale przeraża mnie to u takiego podrostka Quote
Charly Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 nikusia ogloszenie. Kurcze on naprawde musi wyjsc. dorasta i to zbyt cięzki chleb dla niego teraz. Jest zupelnie zdezorientowany. http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Niko,15499 Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 NIkus byl na spacerku dzis. jejku jakie on ma biegi:evil_lol:- biega biega i biega. szalony. nie będzie juz pisac, jak strasznie płacze w kojcu ijak bardzo chce wyjsc, bo piszę to i piszę...:roll: Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 nie ma. a on coraz bardziej rozpacza. Urósł niesamowicie. Ten psiak ze zdjecia powyżej to już nie on. Ale nadal siusia jak dziewczynka..kochany Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Z Nikusiem na spacerku dzisiaj: jakie to szczescie wielkie dla psa jak czlowiek sie wywróci:evil_lol: Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ten pies ma 2000 wejsc na allegro i zero telefonu. takie cos nie zdarzylo mi się jeszcze. jakies zaklęcie czy co? ja go przeciez nie moge wziąść. no nie mogę. technicznie jest to niemozliwe. nie bo cos tam. nie da się i tyle:-( Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 dodalam ogłoszenie na krakvecie Quote
mru Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ojejku Nikusiu, gdzie ten dom? :shake: ależ on się zmienił! zmężniał! o matko! to było takie dziecko! on się robi coraz bardziej podobny do Diego... Quote
MagYa^^ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kurczaki pieczone! Zablokowali mi fotosika :angryy: Stąd brak niektorych banerków... Musze cos zaplacic zeby odblokowali mi to i owo.. Jak dojde do tego co sie dzieje i jak to zaplacic, to bedzie grało i trąbiło.. Poki co przepraszam za tą niedyspozycję :oops: Quote
Feigned Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Magya, dla mnie tak samo zrobili .. bo masz miesięcznie 1 gb do wykorzystania, a jak przekroczysz to ci zdj. blokują, chyba że zapłacisz. Quote
Charly Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 acha. teraz wiem gdzie banerki się podzialy:lol: Nikus zmęznial bardzo, a domku jak nie ma tak nie ma. Trzeba będzie w takim razie wziaść się za jego wychowanie, bo psiak rosnie i rosnie, jest b. energiczny, lekko knąbrny...Wezmę się za niego w takim razie:diabloti: Quote
Recommended Posts