Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 super ze wyszedl. suuuuper. a on jest troszkę knąbrny;) ale kochany i szybciutko się uczy. tak Pralinko tak- ja wiem- też Was zgubilam:cool3::oops: kurcze ma duzo wejsc, ale nikt się nim nie interesuje. a on jest naprawdę swietnym psiakiem. hm... Quote
Valeur248 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oj, to był spacerek:diabloti: Czymże byłby spacerki elbląskich wolontariuszek bez zgubienia się w lesie i udawania, że doskonale wiedzą gdzie są... Quote
Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 to jeszcze nic. ale jak prowadzialm gops to dopiero było. wyszlysmy tam gdzie dwojka robi pętlę hihihihihi Quote
Pralinka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Charly, dzisiaj wyszłyśmy prawie w tym samym miejscu, co ostatnio - również doszłyśmy do jezdni, ale wyszłyśmy taką drogą, która kończyła się na szczęście trochę bliżej schronu, przed tym osiedlem domków. Ależ drogie koleżanki - nie ważne, że za każdym razem się gubimy - istotne, że zawsze znajdziemy drogę powrotną! To nie szkodzi, że za każdym razem ta droga jest inna. Trzeba dbać, aby w nasze spacery nie wdała się rutyna! :lol: Quote
Pralinka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Valeur248 napisał(a):Nieźle! No fakt, tego nic nie przebije:evil_lol: A i owszem, dzisiejszy spacer przebije - nie dość, że wyszłyśmy przy tej rzeczce, na której leży diabelski kamień, to wyszłyśmy zupełnie inną stroną, pod Dąbrową :lol: Quote
Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Pralinko:mad: To MY z Gops szukałysmy praktycznie 10 minut po wejsciu do lasu drogi do schroniska. I szukałysmy jej 3 godziny. wyszlysmy o 12 i wrócilysmy o 15. tego nie przebije NIKT:stop::shiny: ;) a sa zdjęcia NIkusia? Quote
Pralinka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No przepraszam, szacunek dla Was :lol: (W sumie nam brakowało ok. 20-30 minut, aby pobić Wasz rekord :oops:) Zdjęć Nikusia oraz innych psiaków niestety nie ma, bo nikt nie miał aparatu. Nie ma Vitki, nie ma zdjęć :evil_lol: Quote
gops Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :evil_lol: a najlepsze bylo to ze jak sie pytalam czy napewno wiesz jak wrocic to za kazdym razem odpowiedz byla: tak :eviltong: ja sie balam ze nie zdazymy przed zamkniecie schroniska :evil_lol: to sie rozgadalyscie dziewczyny :razz: a domku nima...:roll: Quote
Valeur248 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tak, ale ocena spaceru zależy też od towarzystwa, co Pralinka?:diabloti: Quote
Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Pralinka napisał(a):No przepraszam, szacunek dla Was :lol: (W sumie nam brakowało ok. 20-30 minut, aby pobić Wasz rekord :oops:) Zdjęć Nikusia oraz innych psiaków niestety nie ma, bo nikt nie miał aparatu. Nie ma Vitki, nie ma zdjęć :evil_lol: to fakt. zresztą te zdjęcie Vitki byly mistrzowskie. ech NIkus. to i bez zdjęcia Cię podrzucę Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Charly w pośpiechu (maluje się :cool3: przed zabiegiem hah filipkowym :roll::thumbs:) to ja Cię podniosę mały :):eviltong: Quote
Charly Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 no i co. jeden obserwator, jeden dziwny email i to wszystko na razie:-( Quote
Charly Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Jeśli któs może - prosze nie zastanawiajcie się dłużej. Nikos dzis zostal przeniesiony do boksu z doroslymi psami dominantami. Nie ma miejsca gdzie indziej!!! Proszę o pomoc. On jest jeszcze taki malutki i głupiutki!!!! Quote
Ola la Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Oja Charly dwa dni mi dogo nie chodziło myslalam ,ze beda jakies dobre wiesci a tu taka wwiadomosc:-( mam nadzieje ,ze nie sa to jakies "skrajnie" dominujace psy:placz: przeca to jeszcze szczenior:placz: Quote
gops Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 w boksie z nim sa lagodne psy, tylko jeden taki zazdrosny o spacerki go zlapal raz ;) nie chca sie z nim bawic ,sa starsze :roll: a on tego nie rozumie Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Gops ja mowię o tym ze Nikus jest w nowym boksie z nowymi psami. Czy Ty mowisz o tym samym? czy piszesz o tym gdzie nikus byl do wczoraj. Quote
gops Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 zle zrozumialam ,chodzilo mi o calkiem inny boks sorki za zamieszanie ;) a w jakim jest boksie dokladnie? :roll: Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 w 13...Co za liczba:roll: Rybcia mowi ze ujdzie, ze maly daje sobie rade, no ale to gówniarz, a te psiaki dorosle samce. no nie moze byc, ze nikt nie hcce slicznego podrostka:placz: w schronisku nie ma miejsca niestety. nikus i tak prawie tydzien za dlugo byl w boksie o ktorym piszesz- to kwarantanna. tam to on byl największy. bo ten ktory go szarpnąl zostal wykolegowany juz w zeszlym tygodniu. a teraz nikos. Quote
Charly Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 jakos tego nie rozumiem. taki fajny młody i nikt go nie chce. z allegro tez nie. bez sensu. ja bym go brala jako pierwszego. jeszcze przed Dzordzem:lol: Quote
Vitka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Charly nie martw się o Nikusia. ;) Dziś go widziałam. Bardzo dobrze się dogaduje z innymi psami. ;) tam są spokojne psy raczej. :roll: Quote
Charly Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 dzięki dziewczyny:) Ja też przypomnę. Tak jakby nic nie dzialało, allegro wyróznione na wszytkie sposoby nie dziala, allegrata wyrózniona, gumtree, cafeanimals...I nic Quote
Vitka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 może go jeszcze na portel raz wrzucić? :cool3: Quote
Recommended Posts