Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super ze wyszedl. suuuuper.

a on jest troszkę knąbrny;) ale kochany i szybciutko się uczy.

tak Pralinko tak- ja wiem- też Was zgubilam:cool3::oops:

kurcze ma duzo wejsc, ale nikt się nim nie interesuje. a on jest naprawdę swietnym psiakiem. hm...

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly, dzisiaj wyszłyśmy prawie w tym samym miejscu, co ostatnio - również doszłyśmy do jezdni, ale wyszłyśmy taką drogą, która kończyła się na szczęście trochę bliżej schronu, przed tym osiedlem domków.
Ależ drogie koleżanki - nie ważne, że za każdym razem się gubimy - istotne, że zawsze znajdziemy drogę powrotną! To nie szkodzi, że za każdym razem ta droga jest inna. Trzeba dbać, aby w nasze spacery nie wdała się rutyna! :lol:

Posted

Valeur248 napisał(a):
Nieźle!
No fakt, tego nic nie przebije:evil_lol:

A i owszem, dzisiejszy spacer przebije - nie dość, że wyszłyśmy przy tej rzeczce, na której leży diabelski kamień, to wyszłyśmy zupełnie inną stroną, pod Dąbrową :lol:

Posted

Pralinko:mad: To MY z Gops szukałysmy praktycznie 10 minut po wejsciu do lasu drogi do schroniska. I szukałysmy jej 3 godziny. wyszlysmy o 12 i wrócilysmy o 15. tego nie przebije NIKT:stop::shiny:

;) a sa zdjęcia NIkusia?

Posted

No przepraszam, szacunek dla Was :lol: (W sumie nam brakowało ok. 20-30 minut, aby pobić Wasz rekord :oops:)
Zdjęć Nikusia oraz innych psiaków niestety nie ma, bo nikt nie miał aparatu. Nie ma Vitki, nie ma zdjęć :evil_lol:

Posted

:evil_lol:
a najlepsze bylo to ze jak sie pytalam czy napewno wiesz jak wrocic to za kazdym razem odpowiedz byla: tak :eviltong: ja sie balam ze nie zdazymy przed zamkniecie schroniska :evil_lol:

to sie rozgadalyscie dziewczyny :razz:
a domku nima...:roll:

Posted

Pralinka napisał(a):
No przepraszam, szacunek dla Was :lol: (W sumie nam brakowało ok. 20-30 minut, aby pobić Wasz rekord :oops:)
Zdjęć Nikusia oraz innych psiaków niestety nie ma, bo nikt nie miał aparatu. Nie ma Vitki, nie ma zdjęć :evil_lol:

to fakt. zresztą te zdjęcie Vitki byly mistrzowskie.

ech NIkus. to i bez zdjęcia Cię podrzucę

Posted

Jeśli któs może - prosze nie zastanawiajcie się dłużej. Nikos dzis zostal przeniesiony do boksu z doroslymi psami dominantami. Nie ma miejsca gdzie indziej!!! Proszę o pomoc. On jest jeszcze taki malutki i głupiutki!!!!

Posted

Oja Charly dwa dni mi dogo nie chodziło myslalam ,ze beda jakies dobre wiesci a tu taka wwiadomosc:-( mam nadzieje ,ze nie sa to jakies "skrajnie" dominujace psy:placz: przeca to jeszcze szczenior:placz:

Posted

w 13...Co za liczba:roll:

Rybcia mowi ze ujdzie, ze maly daje sobie rade, no ale to gówniarz, a te psiaki dorosle samce. no nie moze byc, ze nikt nie hcce slicznego podrostka:placz:

w schronisku nie ma miejsca niestety. nikus i tak prawie tydzien za dlugo byl w boksie o ktorym piszesz- to kwarantanna. tam to on byl największy. bo ten ktory go szarpnąl zostal wykolegowany juz w zeszlym tygodniu. a teraz nikos.

Posted

dzięki dziewczyny:) Ja też przypomnę. Tak jakby nic nie dzialało, allegro wyróznione na wszytkie sposoby nie dziala, allegrata wyrózniona, gumtree, cafeanimals...I nic