Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Proszę o dom dla NIkusia:placz: On nie rozumie dlaczego jest w klatce- myśli ze jestem jego panią i patrzy swoimi oczkami zdziwiony, że go nie zabieram. placze jak dzieciak. Inne psiaki spokojnie wracają do kojców. Ale Nikuś jest zrozpaczony:placz:Proszę o dom dla niego. On jest cudowny. Pilnuję sie na spacerkach, jest grzeczny. Trzeba go jeszcze wychować, bo jest takim malym biegającym oszołomkiem, ale jest wspaniały. Proszę proszę o dom dla niego:modla::modla::modla: dziewczyny wstawią zdjecia Quote
mru Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 po pierwsze brawa raz jeszcze :D za odwagę i uratowanie mu życia (weź Ty mnie spamuj wątkami na gadu następnym razem! :p) śliczny psiak :( Charly, on na pewno szybko znajdzie dom jest cudowny długo tam nie pobędzie, zobaczysz...! Quote
mru Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 śliczne ma futerko taki biszkopcik mmmm yummy :loveu: (Charly czyść skrzyknę) Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 a on jest jeszcze taki radosny- choc coraz mniej- kazdego dnia. Jak urosnie- to będzie taki jak inne. A Nikus naprawde naprawdę jest wyjątkowy. Jest pelen ciepla. bardzo jest oddany, ufny no i taki glupkowaty jeszcze. Quote
gops Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jest bardzo mlody ;) sliczny i ma charci pyszczek :razz::loveu: napewno jeszcze urosnie , niema nawet stalych zebow :razz: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 juz wyczyscilam Mru:) zrobię mu dzis allegro ladne wyroznione Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Mam ładne zdjęcia! :loveu: Będą później. ;) Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Nikuś naprawdę, jest najcudowniejszym psem z wszytkich jakie mialam, mam i poznalam. mowie do TZa, ze jest nawet milszy niz Filipek moj,a TZ na to: przeciez Filipek wcale nie jest miły:evil_lol: cos takiego:-o. zawsze myslalam ze jest:evil_lol: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Nikus:loveu:Vitka zrobiłas wspaniale zdjecia:loveu::loveu: piękny skok. nikus oczywiscie ze smyczką w mordce:lol::loveu::multi: Nikus aniolek mój kochany. Calkiem spory jest na swoje 6 miesięcy dziekuje Vitka za te zdjęcia. Zostawię je sobie na pamiątke Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Allle fajne psisko!!! Rany :multi: DO DOMKU trzeba takie cudo pchac, niech sie socjalizuje i uczy ludzi. Quote
akucha Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Charly, podziwiam odwagę i determinację. Ocalilaś fantastycznego psa! Fajny jest, wierzę, że szybko znajdzie dom. Morda taka kochana. Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 na dobranoc pokaże cudowne cudo- największy skarb w psiej skórze- Nikuś wspaniały szuka domciu Quote
mru Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 "na spacerku bez smyczy tak sie mnie pilnuje...!" hihhi ---> http://images34.fotosik.pl/450/e07480862b2ae8abmed.jpg Charly :loveu: Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 kochana to był skok, a po skoku się biegnie:mad::evil_lol: Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Maadziu..mam prosbę- napisalabys tekst dla Nikusia?:modla::angel:. Ja nie wiem co się stalo, ale nawet jednego zdania nie potrafie sklecic:niewiem:. Tekst dla rodzenstwa jest wspanialy i tak pomyslalam,ze gdybys tak dla Nikusia:oops: Nikus jest w takim "glupim wieku" na izolatke dla szczeniakow za mlody. A w boksie gdzie jest juz mu wczoraj przegadal jeden piesek do rozumu i...kurcze choc DT:placz: wyslalam pw:) Quote
mru Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 jezu Charly, a Ty spać nie poszłaś czy tak wcześnie wstałaś? :eviltong: Niko na cafeanimal Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzięki Mru:loveu: Nie. on mi się snil całą noc, no i się obudziłam:roll: Quote
Maadzia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oczywiście, że napisze! To zbyt wspaniały pies, żeby miał się w schronie zadomowić na dłużej.. Ale nie wiem czy dzisiaj dam radę.. jakaś taka zmęczona jestem :D haha, ciekawe dlaczego? Może to ta terierka mnie wymęczyła..(?) :D :D :D :D przypomniałam sobie: "Ojej.. To panienka!" haha ;) Co z tym psem z pociągu? Jest jakiś watek o nim? :( Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 tak zalozylam. ja tez padam:lol:. wątek jest. zaraz dam link Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 wez mnie, Wez Mnie, WEZ MNIE!!!!!! Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 tak biegnę do tych, których kocham, ktorzy mnie potem wsadzają z powrotem do kojca. zawsze bardzo walcze i obejmuję lapkami ręcę i uda tych osob i wspinam się jak moge, ale to nic nie daje. czasem ucieknę,ale wciskają mnie z powrotem. ech.. Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nikus jest wierny, lojalny, mądry, wspaniały. Pies marzenie, który wydoroslał bardzo szybko. Jest marzeniem o psim przyjacielu. Quote
Recommended Posts