Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o dom dla NIkusia:placz: On nie rozumie dlaczego jest w klatce- myśli ze jestem jego panią i patrzy swoimi oczkami zdziwiony, że go nie zabieram. placze jak dzieciak. Inne psiaki spokojnie wracają do kojców. Ale Nikuś jest zrozpaczony:placz:Proszę o dom dla niego. On jest cudowny. Pilnuję sie na spacerkach, jest grzeczny. Trzeba go jeszcze wychować, bo jest takim malym biegającym oszołomkiem, ale jest wspaniały.

Proszę proszę o dom dla niego:modla::modla::modla:

dziewczyny wstawią zdjecia

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po pierwsze brawa raz jeszcze :D za odwagę i uratowanie mu życia
(weź Ty mnie spamuj wątkami na gadu następnym razem! :p)

śliczny psiak :( Charly, on na pewno szybko znajdzie dom
jest cudowny
długo tam nie pobędzie, zobaczysz...!

Posted

a on jest jeszcze taki radosny- choc coraz mniej- kazdego dnia. Jak urosnie- to będzie taki jak inne. A Nikus naprawde naprawdę jest wyjątkowy. Jest pelen ciepla. bardzo jest oddany, ufny no i taki glupkowaty jeszcze.

Posted

Nikuś naprawdę, jest najcudowniejszym psem z wszytkich jakie mialam, mam i poznalam.

mowie do TZa, ze jest nawet milszy niz Filipek moj,a TZ na to: przeciez Filipek wcale nie jest miły:evil_lol:
cos takiego:-o. zawsze myslalam ze jest:evil_lol:

Posted

Nikus:loveu:Vitka zrobiłas wspaniale zdjecia:loveu::loveu:

piękny skok. nikus oczywiscie ze smyczką w mordce:lol::loveu::multi:

Nikus aniolek mój kochany. Calkiem spory jest na swoje 6 miesięcy

dziekuje Vitka za te zdjęcia. Zostawię je sobie na pamiątke

Posted

Maadziu..mam prosbę- napisalabys tekst dla Nikusia?:modla::angel:. Ja nie wiem co się stalo, ale nawet jednego zdania nie potrafie sklecic:niewiem:. Tekst dla rodzenstwa jest wspanialy i tak pomyslalam,ze gdybys tak dla Nikusia:oops:

Nikus jest w takim "glupim wieku" na izolatke dla szczeniakow za mlody. A w boksie gdzie jest juz mu wczoraj przegadal jeden piesek do rozumu i...kurcze choc DT:placz:

wyslalam pw:)

Posted

Oczywiście, że napisze! To zbyt wspaniały pies, żeby miał się w schronie zadomowić na dłużej.. Ale nie wiem czy dzisiaj dam radę.. jakaś taka zmęczona jestem :D haha, ciekawe dlaczego? Może to ta terierka mnie wymęczyła..(?) :D :D :D :D przypomniałam sobie: "Ojej.. To panienka!" haha ;)
Co z tym psem z pociągu? Jest jakiś watek o nim? :(

Posted

tak biegnę do tych, których kocham, ktorzy mnie potem wsadzają z powrotem do kojca. zawsze bardzo walcze i obejmuję lapkami ręcę i uda tych osob i wspinam się jak moge, ale to nic nie daje. czasem ucieknę,ale wciskają mnie z powrotem. ech..