Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonila pewna pani, ze byc moze takiego psa wlasnie oddala komus tam:roll:. Znalazla w bażantarni i oddala, ale nie wie komu. Tzn nie ma danych. Ktoś tam chcial dla dziecka. Szczeze mowiać nie martwi mnie brak danych właściciela- dzis bylam tam w okolicy, zero plakatów, w gazecie tez nic. w schronisku tez nikt go nie szukal. Wlascicielom raczej nie zależy aby odzyskac zgubę.

Zastanawiam się czy on uciekł, czy zostal porzucony. Biedak bardzo garnie do ludzi i nie odstępuje na krok. na spacerku nawet gdybym chciala nie dalabym rady go zgubic.

Posted

zrobię mu jutro allegro wyróznione. moze znajdzie domek:( Tak mi go zal. On tak garnie się do ludzi:placz: Bosz to jest taki cudowny kochany piesek. taki delikatny

Posted

malenki dzis byl na spacerku znow i zachwycil wszystkich jak zawsze. Jest spokojniejszy jakis taki dojrzalszy niz jeszcze tydzien temu. powoli rozumie gdzie sie znalazl. w lesie bal się przejsc przez 2cm wodę. ciekawe jak znalazl się na lodzie - na malym waskim pasku lodu...

Posted

Charly napisał(a):
dzwonila pewna pani, ze byc moze takiego psa wlasnie oddala komus tam:roll:. Znalazla w bażantarni i oddala, ale nie wie komu. Tzn nie ma danych. Ktoś tam chcial dla dziecka. Szczeze mowiać nie martwi mnie brak danych właściciela- dzis bylam tam w okolicy, zero plakatów, w gazecie tez nic. w schronisku tez nikt go nie szukal. Wlascicielom raczej nie zależy aby odzyskac zgubę.

Zastanawiam się czy on uciekł, czy zostal porzucony. Biedak bardzo garnie do ludzi i nie odstępuje na krok. na spacerku nawet gdybym chciala nie dalabym rady go zgubic.

myśle, że ta kobieta, która dzwoniła, to byla wlascicielka Nikusia. Zwrócila mi uwage na wszystkie szczególy i faktycznie są. Także na jego imię. Nico oczywiscie reaguje na wszystko:)- jednak po powrocie ze spacerku zniknąl wewnątrz kojca. Zawolalam cicho jego imię i zaraz przyleciał.

Posted

Nikuś na spacerku dzisiejszym:loveu:

unizone zachowanie wobec wybawicielki swojej hihi:thumbs::loveu:

glaski od TZa Kordoni:lol:

żebrze:evil_lol:

wielka dziura:loveu:

Posted

gops napisał(a):
sliczne zdjecia :loveu:

on siedzi jeszcze w izolatce?

nie. juz nie.

Acha..Nikus wedlug tej pani, która dzwoniła ma nie więcej nie 6 miesięcy

Posted

Renata5 napisał(a):
Ta pani nie weźmie Nikusia ze schronu?

nie. ona powiedziala ze go tylko znalazla i ze oddala komus kogo nie zna:cool1:
chciala wiedziec jak on się czuje i czy to ten piesek.

Posted

[quote name='Charly']nie. ona powiedziala ze go tylko znalazla i ze oddala komus kogo nie zna:cool1:
chciala wiedziec jak on się czuje i czy to ten piesek.

Hmmm...przemilczę:roll::-?
Strasznie troskliwa...:rolleyes:

Posted

przy biurze trzeci od prawej. w rogu (tam gdzie kiedys Alan siedzial) jest Kama i ta sunia na D ktorej imienia zawsze zapominam, potem ten uchaty amstaffek:lol: a potem jest Rzecznik Nikuś z innymi pieskami.

Rzeczniczku znajdz domek. Najlepszy. Chce zeby znalazl domek, jednoczesnie obawiam się tego. Ale---trzeba wierzyc i wierzyc i jeszcze raz wierzyc. Poprosze MaGyę o ladny banerek

Posted

Charly napisał(a):
przy biurze trzeci od prawej. w rogu (tam gdzie kiedys Alan siedzial) jest Kama i ta sunia na D ktorej imienia zawsze zapominam, potem ten uchaty amstaffek:lol: a potem jest Rzecznik Nikuś z innymi pieskami.

Rzeczniczku znajdz domek. Najlepszy. Chce zeby znalazl domek, jednoczesnie obawiam się tego. Ale---trzeba wierzyc i wierzyc i jeszcze raz wierzyc. Poprosze MaGyę o ladny banerek

Wrzucam Rzecznika na ogólny, elbląski wątek :)

Posted

eee MaGya, ja się pomyliłam na początku, bo moj pies bardzo na niego lecial i Nikus byl zraniony gdzies lekko, byla krew, wiec wykombinowalam ze suka...z cieczką:oops:- możesz zmienic na "wylowiony i młodziutki":lol:? Bardzo dziękuję- sliczne banerki:loveu: