iwop Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Godzinę temu do klatki mojej kolezanki Joli, podrzucono maleńką sunie w typie jamnika. Dziewczynka jest przepiękna i mocno wystraszona... Ponieważ nie miałyśmy co znią zrobić zawiozłysmy do p. Wieśka, ale to nie jest najlepsze miejsce :shake: BŁAGAM CHOCIAŻ O JAKIS TYMCZAS, TYLKO NIEPŁATNY BO Z POWODU MISIA, NIE DAM RADY... oto dziewczynka: Quote
iwop Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Jak ją nazwiemy...?:oops: Nutka? Mimi? Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Słodziutka jest :loveu: Kurde nic mi nie przychodzi do głowy, nie mam pojęcia kto mógłby małą zabrać na DT. Może ją poogłaszać po Ostrowcu? Ja jestem teraz do piątku chyba non stop. Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Porozklejajcie w okolicy ogłoszenia. Może znajdzie się właściciel:mad:. Quote
iwop Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Akurat... znajdzie sie właściciel...:angryy: Z wszystkich ""moich" psów (a było ich trochę) tylko jeden znalzał dom w Ostrowcu...:oops: Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Iwop, jak odwoziłaś Misia, pan Przemek pokazywał zdjęcia boksia, którego gościł na tymczasie. Psa w okresie świątecznym przygarneli ludzie, którzy niestety nie mogli go zatrzymać. Aby nie trafił do schronu, załatwiliśmy tymczas. Psa nikt nie szukał. Dzięki rozwieszonym ogłoszeniom po ponad tygodniu zgłosił się właściciel:angryy:. Inna rzecz, że zamiast podziękowania, straszył policją, bo mu psa ukradliśmy:angryy::angryy:. Gdyby ktoś, kto znalazł Alego napisał ogłoszenie....:placz:, albo choć odpowiedział na moje. Quote
taxelina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zaraz wrzuce na: Jamniki i mixy jamnikow - szukamy domow!!!! Quote
iwop Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 deer dziekuję:loveu: Czy ktos może napisac mi piekny tekst do allegro?:oops: Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Dałam znać jednej znajomej, ona miałaby chętny domek na takiego psiaka. Ale do wtorku ma się odezwać. Ludzie mieli jechać do schroniska, jeśli nie wybrali innego psiaka to może adoptują tę kruszynkę:multi: Quote
iwop Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 To chyba się domki bić będą, bo przed chwilą też dostałam wiadomość od znajomej, żę ich znajomy jamniczka czarnego poszukuje :p Chociaż to tylko jamniczkopodobna piesia... Quote
Viris Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja powiedziałam że czarna mała kundelka, może trochę podobna do jamnika. No i zobaczymy we wtorek czy ten domek nadal poszukuje psiaka. Dobrze by było żeby chociaż jej się udało tak szybciutko! Quote
ewab Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 iwop napisał(a):To chyba się domki bić będą Oby zawsze tylko takie problemy były Quote
taxelina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 macie jakis konkretny text do Mimi? i prosze o kontakt do ogloszenia Quote
iwop Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Poczekajmy z ogłoszeniami do jutra... Może jeden z tych domków się zdecyduje...?:oops: Quote
iwop Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ten "mój" domek chce koniecznie jamnika...:shake: Quote
Viris Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Znajoma dzwoniła, tamci ludzie już przygarnęli innego psiaka. Ale powiedziała że jeszcze ktoś jej przychodzi do głowy, jakby coś wiedziała to się odezwie. Myślę że małą trzeba ogłosić.Jest słodka, może ktoś ją przygarnie. Ona jest u P. Wieśka tak? Quote
Fiks Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mimi nadal jest u p. Wiesia? Jesli tak to zrobie allegro. Iwop jak bedziesz z Viris fotografowala Szpilke, zrobcie zdjecia tez Mimi. A Mimi jest radosna, rozrabia jak to szczeniak? To bedzie maly jamnis, czy duzy jamniorek? Quote
agusiazet Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Iwona, od 16 lutego mogę małą wziąć na DT. Jedyny warunek - ktoś musi małą przywieźć do Mielca. Ja ją mogę utrzymać, leczyć, szczepić i sterylizować! I chętnie przy takiej okazji poznałabym też i Iwop:) Quote
iwop Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Agusiazet dziekuję :loveu: Mam nadzieję jednak, że nie będzie takiej potrzeby. W poniedziałek ide na wizytę przedadopcyjną w dwa miejsca... Może którys "wypali"...:oops: Quote
ewab Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 iwop napisał(a):Agusiazet dziekuję :loveu: Mam nadzieję jednak, że nie będzie takiej potrzeby. W poniedziałek ide na wizytę przedadopcyjną w dwa miejsca... Może którys "wypali"...:oops: Jest szansa na drugi przypadek adopcji w Ostrowcu? Oby się powiodło.:lol: Quote
taxelina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jakie dane kontaktowe podac na stronie www Jamniki i mixy szukaja domow ? Quote
Recommended Posts