Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Stawka i rezultaty z wystawy CACIB-Trencin/SK, 24-25.1.2009 r. sędzia: Gabriela RIDARCIKOVA/SK PSY kl.mł. Abuluka GODOGO (takie imie jest wpisane w katalogu, a na stronie jest: GODOGODO) dosk.1, CAJC ISIMO Hanacek - dosk.2 kl.p ANKAN HINGEN BANKEN - dosk.1, CAC kl. o GAMBO Ekibondo - dosk.3 KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB (rozpoczęty Interchampionat) ZAHLEKa KING OD KONGO - dosk.2, r.CAC kl.ch JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB, BOG3 SUKI kl.mł. HANNAH Ekibondo - dosk.1, CAJC LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2 kl. o Congo's Heart Beat ANASTA - bbd KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB (rozpoczęty Ch.Słowacji i Interchampionat) Grupa hodowlana ASIACZEK - I miejsce. Za chwilę uzupełnię wyniki (uzupełnione). Mam tez trochę zdjęć z ringu. Wstawię w najbliższej wolnej chwili. Pzdr. Quote
Karma Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Best of Grup V Tak było w Trencinie . Gratulacje dla Asiaczka i jego piesków przesyła Karma i moje rudzielce.:multi: Quote
hanacek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Asiaczek - wielke GRATULACIE:multi::multi::multi: Quote
Ypsylon Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 gratulacje :) dobrze widzę, że Kasia Grupę wygrała? :) Quote
AlaNowak Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ypsylon napisał(a):gratulacje :) dobrze widzę, że Kasia Grupę wygrała? :) Wszystkie 3 miejsca obsadzone przez Polskę, a ściślej Warszawę :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Karma napisał(a): Best of Grup V Tak było w Trencinie . Gratulacje dla Asiaczka i jego piesków przesyła Karma i moje rudzielce.:multi: Oj, Karma, bardzo dziękuję za fotkę z BOG. Już pogodziłam się, że zdjęć z tej konkurencji nie będzie wogóle, a tutaj taka miła niespodzianka. Jeszcze raz - ogromne dzięki.:buzi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Hanacek, Ypsylon - dziękuję! Kasia w pięknym stylu wygrała grupę i Młody Żuczek równie pieknie zaprezentował się na BIS'ie. Była od włos od zajęcia BIS'a, ale tym razem shih-tzu okazał się lepszy. Nic to. Żuczek ma jeszcze wiele wystaw przed sobą i jego kariera zapowiada się naprawdę rewelacyjnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiaczki w pięknym stylu :multi:, jak zawsze :p A. Dzięks!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Asiaczki w pięknym stylu :multi:, jak zawsze :p A. Quote
J.G Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 SUPER !!! Wielkie serdeczne gratulacje. BRAWO :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dzieki J.G! Do zobaczenia juz niedługo:lol: Pzdr. Quote
J.G Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Nie mogę się doczekać tego dnia.:multi::multi::multi::multi: Quote
AlaNowak Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 MOże jakieś fotki... :cool3: ??? Ja robiłam, ale z aparatu kumpeli, więc musze poczekać na fotki od niej:lol: Quote
Recommended Posts