agaga21 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 szkoda że nie ma dobrych zdjęć zeldy.było kilka ale fotosik wywalił...poprawiłam allegro: PIĘKNA PRĘGUSKA W TYPIE AMSTAFF DO ADOPCJI! (586732080) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
ewatonieja Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Psy wojny - Wideo - portal TVN24.pl - 24.03.2009 Hodowla, gdzie psy się zjadają "Jeśli on cię nie zagryzie, to ja cię zastrzelę" – szyld z takim napisem widnieje na bramie jednej z posesji w Zelowie w Łódzkiem. Jak opowiadają okoliczni mieszkańcy, właściciele posesji prowadzą tam nielegalną hodowlę niebezpiecznych psów. Sąsiedzi pokazują nawet nagrania, na których widać jak psy zagryzają się nawzajem. Mimo próśb o interwencję, kolejne urzędy lekceważą ten problem. » województwo łódzkie czysty obłęd Quote
ewatonieja Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 zeldunia błaga o domekbez człowieka jej życie traci sens :-( Quote
agaga21 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 czy może ktoś jeszcze raz wstawić te zdjęcia które poznikały?chętnie dodałabym do allegro...no chyba że jest szansa na nowe dobre foty:cool3::cool3::cool3: Quote
doddy Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Na dysku mam te co wstawiam poniżej. Może coś jeszcze będę mieć na zewnętrznym dysku. Quote
ruda76 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='ewatonieja']Psy wojny - Wideo - portal TVN24.pl - 24.03.2009 Hodowla, gdzie psy się zjadają "Jeśli on cię nie zagryzie, to ja cię zastrzelę" – szyld z takim napisem widnieje na bramie jednej z posesji w Zelowie w Łódzkiem. Jak opowiadają okoliczni mieszkańcy, właściciele posesji prowadzą tam nielegalną hodowlę niebezpiecznych psów. Sąsiedzi pokazują nawet nagrania, na których widać jak psy zagryzają się nawzajem. Mimo próśb o interwencję, kolejne urzędy lekceważą ten problem. » województwo łódzkie czysty obłęd natalka ten facet szurniety mieszkal kiedys w Łodzi. Jesli mnie pamiec nie myli to ma na nazwisko zakrzewski jest chyba wetem ( ale penosci nie mam) Psy rozmnozył i kilka dobrych lat temu krzyczał po 5- 6 tys za szczenie. Nie było chetnych a miotow kilka. psy dorastały i potem juz mnozyły się między sobą itd Potem zmienił miejsce zamieszkania. Na jednej z łodzich wystaw kilka lat temu jego Tosa zlapala małego beagla - masakra:angryy: Quote
Ewelina.w38 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bidna Zeldunia, chciałabym pomóc ale tylko "własnoręczne" szukanie domka mi zostaje...:oops: Trzymam kciuki zeby jakiś miłośnik się znalazł, który pokocha psinę Quote
ewatonieja Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Zeldziocha nada w hotelu, czy ktoś wspomoże? w finansowaniu w szukaniu domu? :modla: wpłaty na konto fundacji ast Quote
Kocurek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mizianko dla Zelduni. Ja niestety jeszcze sie nie" naumialam" robic ogloszen.Jestem na dogo od niedawna:shake: Oby ktos sie znalazl Quote
ewatonieja Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 zeldziu może w końcu znajdzie sie amator szarej pregowanej świruski? Quote
doddy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W imieniu całej Fundacji AST, Zarządu, Rady i Wolontariuszy, życzymy wszystkim użytkownikom, a także przeglądającym Pogody, słońca, radości. W niedzielę dużo gości. W poniedziałek dużo wody. Dużo jajek kolorowych świąt wesołych no i zdrowych. Quote
ewatonieja Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 ludziu z wielkim sercem tu potrzebna Twoja pomoc! Zelda czeka:oops: Quote
ewatonieja Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 jeśli ktos może zasponsorowac zeldzie preparaty na stawy albo specjalistyczna karmę to bedzie dla niej istnym zbawieniem pojawiły sie jakies problemy z nogami proszę uczyńmy jej życie łatwiejszym:-( Quote
agnieszka32 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='ewatonieja']jeśli ktos może zasponsorowac zeldzie preparaty na stawy albo specjalistyczna karmę to bedzie dla niej istnym zbawieniem pojawiły sie jakies problemy z nogami proszę uczyńmy jej życie łatwiejszym:-( Proszę o inf. na PW, gdzie wysłać - zamówię i karmę i preparaty. Quote
doddy Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Tak zadowolonej Zeldy chyba jeszcze nie widziałam :shock: gryzoń patykowy :) szukamy kreta!! ale tu go nie ma! na koniec oczywiście tarzanko :) Quote
Recommended Posts