ewatonieja Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Zelldunia zapomniana troszkę, a w pilnej potrzebie:-( Quote
aga_1234 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nowe fotki Zelda - "łobuziara" a tu takie niewinne spojrzenie ;) Czekam rzuć tego kija ... Usiądę... No nie rzucają ... położę się lepiej, bo to może potrawć ;) No już po wszystkim kijek zniknął - popatrze może mają jeszcze ... Chciałabym dodać, że pomimo 4 uczestników spaceru, w tym 2 obce dla Zeldy osoby nie było żadnych przejawów agresji lub dominacji. Quote
agaga21 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 aga_1234 napisał(a): Chciałabym dodać, że pomimo 4 uczestników spaceru, w tym 2 obce dla Zeldy osoby nie było żadnych przejawów agresji lub dominacji. to dobry znak. tak trzymaj zeldziu i nie odstraszaj potencjalnych chętnych już więcej. Quote
ewatonieja Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 troche to jest bardzo dyplomatyczne stwierdzenie :lol: Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Zelda nadal szuka domu :-( może ogłoszonko z gazecie warszawskiej ze zdjęciem by pomogło? Quote
doddy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Natalia, jeśli masz taką możliwość to pewnie że zamieszczaj ogłoszenie. Ja niestety nie mam. Tylko dopisz proszę, że Zelda reaguje agresją do obcych osób. Quote
ewatonieja Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 05-07-2009, 17:40 doddy Zarejestrowany: Mar 2003 Skąd: z mojego magicznego, różowego domku Postów: 9,643 Zwracamy się do Państwa z kolejnym apelem o pomoc dla fundacji. Dzięki przekazanym przez Państwa darom będziemy mogli jeszcze lepiej i czynniej pomagać psom przebywającym pod naszą opieką. Staramy się na co dzień dawać jak najwięcej z siebie, aby nasze psy miały jak najlepszą opiekę bytową jak i zapewniony komfort na co dzień. Podjęliśmy się współpracy z bardzo dobrym hotelem dla zwierząt w Radomiu, który dysponuje ogrzewanymi pomieszczeniami wewnątrz budynku, indywidualnym podejściem do każdego z naszych podopiecznych. Każdy z naszych psów jest wyprowadzany na spacery, dzięki czemu możemy powiedzieć o każdym z nich jak się zachowuje, co może znacznie ułatwić Państwu decyzję o adopcji psa z naszej fundacji. Każdy z naszych psów jest poddawany szkoleniu w kierunku PT. Nasze psy nie przebywają w żadnym schronisku, nie mamy azylu z klatkami, boksami." niestety nie mam dojścia do warszawskiej prasy ale mam pytanie czy Zelda tez trafi do tego hotelu? jak wrazenia z Twojego ostatniej wizyty w Łodzi? jak czuje się Zelda? Quote
aga_1234 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zelda sobie siedzi w klateczce i sobie siedzi jej stan jest bez zmian. Nie umiera, nie ma chyba żadnego dyskomfortu życia, czeka na spacerki jedzenie chyba taki stan jej całkiem odpowiada. Idealny pies do ogrodu. Bywały u Zeldziszona różne obce dla niej osoby i jak do tej pory żaden atak nawet niezadowolenie nie mialy miejsca. Quote
Ewelina.w38 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 co tam u zelduni?jak sie psinka ma i jak rokowania na domek? Quote
aga_1234 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Siedzi sobie w hotelu i czeka. Ucho bez zmian upały jednak powoduja, że jest mniej ruchliwa. Quote
ewatonieja Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 biedaczka bardzo sie cieszy na widok znajomych ludzi, zawsze przygiega do krat i szczeka piszczy żałośnie :placz: Quote
Ewelina.w38 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 tak mi jej szkoda. Tak chora psina a szczęścia dalej nie ma:shake: Może jednak się uda, trzymam kciuki! Quote
aga_1234 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Choroba Zeldy nie przeszkadza jej zupełnie w normalnym funkcjonowaniu. Nie trzepie uchem ( przynajmniej narazie) nie widać żadnego dyskomfortu !!! Brakuje jej zdecydowanie domu, ale jest psiakiem który świetnie nadaje sie do pilnowania i mieszkania w ogrodzie. Niestety nikt taki jeszcze nie zgłosił się pio Zeldunie. Nie wiem czy ona jest ogłaszana (chyba tak przez Asta), nie wiem napewno . Quote
doddy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zelda jest ogłaszana. Na razie nikt o nią nawet nie dzwonił. Quote
ewatonieja Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 5 dni bez odwiedzinek :mad: cioteczki! Zeldunia czuje sie opuszczona :oops: Quote
Ewelina.w38 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja na Zeldunie często zerkam tylko nie zawsze coś napiszę:oops:. Cały czas trzymam kciuki za psinę:razz: Quote
doddy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Zapraszamy na bazarki, z których dochód zostanie przeznaczony m.in. na opłacenie hotelu Adelki, Tajgi i Tequili. Jeśli ktoś znajdzie także chwilkę to proszę o przypominanie o bazarkach. RÓŻNOŚCI (filmy, książki) na Fundację AST do 16.08. KUP TERAZ - TORBY EKOLOGICZNE - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - GRAWEROWANE BRELOCZKI - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWA KOSZULKA T-SHIRT - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - SMYCZE DO KLUCZY - na Fundację AST - do 30.08. KUP TERAZ - NOWE Kubeczki z psami - na ratowanie bullowatych - do 30.08. Książki, album na zdjęcia - na bezdomne bullowate - do 10.08. KUP TERAZ - plecak przez ramię z logo ASTa do 10.08. Fajna zielona torebka kobieca - na amstaffy - do 10.08. KUP TERAZ - Szkice ołówkiem - na Fundację AST do 16.08. SZKICE OŁÓWKIEM z ASTAMI I PITAMI - KUP TERAZ do 16.08. Quote
aga_1234 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a siedzi sie w kojcu i w budzie i sie patrzy na swiat juz chyba gospodarskim okiem. Quote
Ewelina.w38 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 i u Zeldzi taka cisza, pewnie przez wakacje:shake: Ale cioteczki nawet jak nie zajrzą to i tak pamiętają! Quote
ruda76 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Zelda dobrze czuje sie w hotelu:p az chyba zbyt dobrze:roll: Quote
Recommended Posts