Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowe fotki

Zelda - "łobuziara" a tu takie niewinne spojrzenie ;)

Czekam rzuć tego kija ...

Usiądę...

No nie rzucają ... położę się lepiej, bo to może potrawć
;)

No już po wszystkim kijek zniknął - popatrze może mają jeszcze ...

Chciałabym dodać, że pomimo 4 uczestników spaceru, w tym 2 obce dla Zeldy osoby nie było żadnych przejawów agresji lub dominacji.

Posted

aga_1234 napisał(a):

Chciałabym dodać, że pomimo 4 uczestników spaceru, w tym 2 obce dla Zeldy osoby nie było żadnych przejawów agresji lub dominacji.

to dobry znak. tak trzymaj zeldziu i nie odstraszaj potencjalnych chętnych już więcej.

• 3 weeks later...
Posted

Natalia, jeśli masz taką możliwość to pewnie że zamieszczaj ogłoszenie. Ja niestety nie mam.

Tylko dopisz proszę, że Zelda reaguje agresją do obcych osób.

Posted

05-07-2009, 17:40 doddy

Zwracamy się do Państwa z kolejnym apelem o pomoc dla fundacji. Dzięki przekazanym przez Państwa darom będziemy mogli jeszcze lepiej i czynniej pomagać psom przebywającym pod naszą opieką. Staramy się na co dzień dawać jak najwięcej z siebie, aby nasze psy miały jak najlepszą opiekę bytową jak i zapewniony komfort na co dzień.
Podjęliśmy się współpracy z bardzo dobrym hotelem dla zwierząt w Radomiu, który dysponuje ogrzewanymi pomieszczeniami wewnątrz budynku, indywidualnym podejściem do każdego z naszych podopiecznych. Każdy z naszych psów jest wyprowadzany na spacery, dzięki czemu możemy powiedzieć o każdym z nich jak się zachowuje, co może znacznie ułatwić Państwu decyzję o adopcji psa z naszej fundacji. Każdy z naszych psów jest poddawany szkoleniu w kierunku PT.
Nasze psy nie przebywają w żadnym schronisku, nie mamy azylu z klatkami, boksami."

niestety nie mam dojścia do warszawskiej prasy

ale mam pytanie czy Zelda tez trafi do tego hotelu? jak wrazenia z Twojego ostatniej wizyty w Łodzi? jak czuje się Zelda?

Posted

Zelda sobie siedzi w klateczce i sobie siedzi jej stan jest bez zmian. Nie umiera, nie ma chyba żadnego dyskomfortu życia, czeka na spacerki jedzenie chyba taki stan jej całkiem odpowiada. Idealny pies do ogrodu.
Bywały u Zeldziszona różne obce dla niej osoby i jak do tej pory żaden atak nawet niezadowolenie nie mialy miejsca.

• 2 weeks later...
Posted

Choroba Zeldy nie przeszkadza jej zupełnie w normalnym funkcjonowaniu. Nie trzepie uchem ( przynajmniej narazie) nie widać żadnego dyskomfortu !!! Brakuje jej zdecydowanie domu, ale jest psiakiem który świetnie nadaje sie do pilnowania i mieszkania w ogrodzie. Niestety nikt taki jeszcze nie zgłosił się pio Zeldunie. Nie wiem czy ona jest ogłaszana (chyba tak przez Asta), nie wiem napewno .

• 2 weeks later...