Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
Czyli rozumiem, ze nasza propozycja DT jest malej niepotrzebna, gdyz lepiej dla niej bedzie w schronie? Interesujace.:angryy:

Ja też nie widziałam żadnej propozycji DT

A macie jakiś DT?

to byłoby wybawienie...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
TUTAJ!!! stronę wcześniej pajunia wpisała!!

Ja nie widze tego posta na drugiej stronie...tak sie zastanawiam,czy dogo nawala czy mi komputer...już pisze do Marty na gg,zeby weszła tutaj...

Posted

Tutaj podaję nr do dziewczyny, u której jest psiak: 510420802.
Przepraszam, że mnie teraz notorycznie nie ma, ale mam dzisiaj dwa kolokwia zaliczeniowe, w środę pierwszy egzamin..
Padam z nóg. Porozmawiajcie z Madzią, może się dogadacie, ja muszę lecieć.
Dziękuję za odzew!

Posted

pajunia napisał(a):
Moglibysmy go do nas wziasc, tylko to piekielna odleglosc. Moze Ulv by pomogla i przechowala do tego czasu, nim by sie transport znalazlo, albo Elza Milicz. Zapytajcie.

TUTAJ!!! stronę wcześniej pajunia wpisała!!

Posted

Tarzanka napisał(a):
Do niedzieli mogę go przetrzymać na 100%, bo jest u mnie siostra i będzie cały czas z kimś. Co po niedzieli to pomyślimy. 1759898 moje gg jakby co to czekam

Koleżanka napisała dzisiaj, że szuka dłuższego dt, może u niej zostać póki co, nie ma serca go oddawać.
Albo ds albo porządny dt..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Koleżanka napisała dzisiaj, że szuka dłuższego dt, może u niej zostać póki co, nie ma serca go oddawać.
Albo ds albo porządny dt..

"Temat: Wrocław - ZNALEZIONY SZCZENIAK, błagam pilnie dt/ds! Ma czas do poniedziałku rana!
"

Z tematu wnioskuję iż DT na już, oferuję pomoc ( na tydzień, bo na tydzień ale jest, nie mówię, że dłużej zostać by szczeniak nie mógł tylko, że pomyślę nad tym ) a w odpowiedzi na pomoc jestem obrażana. Jaki Waszym zdaniem jest PORZĄDNY DT, bo ja nie wiem :(

Posted

Tarzanka napisał(a):
"Temat: Wrocław - ZNALEZIONY SZCZENIAK, błagam pilnie dt/ds! Ma czas do poniedziałku rana!
"

Z tematu wnioskuję iż DT na już, oferuję pomoc ( na tydzień, bo na tydzień ale jest, nie mówię, że dłużej zostać by szczeniak nie mógł tylko, że pomyślę nad tym ) a w odpowiedzi na pomoc jestem obrażana. Jaki Waszym zdaniem jest PORZĄDNY DT, bo ja nie wiem :(

Nie, nie, nie obrażana!
Jej.. to nie miało tak zabrzmieć - przepraszam, jeśli odebrałaś to osobiście.
Porządny - w sensie długoterminowy, kilkudniowy, póki co, ma zapewniony u Madzi - tego też się dowiedziałam dzisiaj, widocznie dziewczyna to przeanalizowała.
Przepraszam:oops: Jestem dzisiaj rozstrojona i non stop zabiegana, ale nie miałam na celu krytykowania Ciebie!

Posted

Ja się bardzo cieszę za odzew! Sama myślałam, że czas jest tylko do dzisiaj rana, a potem nie ma przebacz - gdyby tak było, wierz mi, że jeśli tylko bym mogła, to bym Ci go na rękach przyniosła:diabloti:

Posted

No ja też myślałam, że to bardzo pilne DT, póki szczeniak nie pojedzie do Niemiec, dlatego podesłałam Tarzance link (Tarzanka jest naprawdę zuch dziewczyna, mimo, że na forum krótko, to pomogła już nie raz). Tarzanka i tak jesteś super i dzięki za chęć pomocy!

Posted

Tak przeczytalam, co Viverna napisala:

No ja też myślałam, że to bardzo pilne DT, póki szczeniak nie pojedzie do Niemiec,

wiec chyba Viverna wie cos konkretniejszego o tym wyjezdzie. Moze sie jej zapytac?

Posted

pajunia napisał(a):
Moglibysmy go do nas wziasc, tylko to piekielna odleglosc. Moze Ulv by pomogla i przechowala do tego czasu, nim by sie transport znalazlo, albo Elza Milicz. Zapytajcie.

Pajunia,dziewczyny wywnioskowały z Twojego postu,ze Ty chcesz go do Niemiec

Posted

ojej:shake:, to pomylka. Ja proponowalam DT u nas , w Fundacji, na Pomorzu. Pewnie, ze bysmy mu, za Wasza zgoda mogli domu w Niemczech szukac, ale jak na razie nasze DT w Niemczech sa przepelnione, i nie wiem tez, kiedy bedziemy nastepnym razem jechali, gdyz nasz kierowca dostal zapalenia zyl. To moze z trzy tygodnie potrwac. Ale u nas psiaki dobrze maja. Zobaczcie zdjecia z naszej Fundacji.

http://www.dogomania.pl/forum/f86/nasza-fundacja-przytulisko-pusia-129214/

Posted

Dziś spotkałam na spacerze panią, która prowadziła na smyczy identyczną suczkę też około 4 miesięczną, nawet myślałam, że to ta! A może to ona? Okazuje się, że pani znalazła ją na ulicy jakoś teraz niedawno... i nie miała serca oddać do schroniska... na razie sunia jest u niej, próbowała szukać dla niej domu, odzew jest ponoć, ale same niepoważne osoby... w każdym razie do schronu jej nie odda, mimo, że ma już swoje starsze dwa psy. To ta sama pani? Bo miałam wrażenie, że chce ją zatrzymać na zawsze, że się przywiązuje do małej...