pajunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czyli rozumiem, ze nasza propozycja DT jest malej niepotrzebna, gdyz lepiej dla niej bedzie w schronie? Interesujace.:angryy: Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jaka propozycja dt?:crazyeye: Ja wcale nie chcę oddawać jej do schronu, gdyby tak było wcale bym jej nie ogłaszała! Quote
agnieszkal2 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 NaamahsChild,a jak u Ciebie infekcja sie skonczy,to mogłabys maluszka wziac do siebie wtedy?Tzn.czy w ogóle nie mozesz go wziac,czy w tej chwili? Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pajunia napisał(a):Czyli rozumiem, ze nasza propozycja DT jest malej niepotrzebna, gdyz lepiej dla niej bedzie w schronie? Interesujace.:angryy: Ja też nie widziałam żadnej propozycji DT A macie jakiś DT? to byłoby wybawienie... Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Inez de Villaro napisał(a):TUTAJ!!! stronę wcześniej pajunia wpisała!! Ja nie widze tego posta na drugiej stronie...tak sie zastanawiam,czy dogo nawala czy mi komputer...już pisze do Marty na gg,zeby weszła tutaj... Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Tutaj podaję nr do dziewczyny, u której jest psiak: 510420802. Przepraszam, że mnie teraz notorycznie nie ma, ale mam dzisiaj dwa kolokwia zaliczeniowe, w środę pierwszy egzamin.. Padam z nóg. Porozmawiajcie z Madzią, może się dogadacie, ja muszę lecieć. Dziękuję za odzew! Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pajunia napisał(a):Moglibysmy go do nas wziasc, tylko to piekielna odleglosc. Moze Ulv by pomogla i przechowala do tego czasu, nim by sie transport znalazlo, albo Elza Milicz. Zapytajcie. TUTAJ!!! stronę wcześniej pajunia wpisała!! Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Do niedzieli mogę go przetrzymać na 100%, bo jest u mnie siostra i będzie cały czas z kimś. Co po niedzieli to pomyślimy. 1759898 moje gg jakby co to czekam Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Tarzanka napisał(a):Do niedzieli mogę go przetrzymać na 100%, bo jest u mnie siostra i będzie cały czas z kimś. Co po niedzieli to pomyślimy. 1759898 moje gg jakby co to czekam Koleżanka napisała dzisiaj, że szuka dłuższego dt, może u niej zostać póki co, nie ma serca go oddawać. Albo ds albo porządny dt.. Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 NaamahsChild napisał(a):Koleżanka napisała dzisiaj, że szuka dłuższego dt, może u niej zostać póki co, nie ma serca go oddawać. Albo ds albo porządny dt.. "Temat: Wrocław - ZNALEZIONY SZCZENIAK, błagam pilnie dt/ds! Ma czas do poniedziałku rana! " Z tematu wnioskuję iż DT na już, oferuję pomoc ( na tydzień, bo na tydzień ale jest, nie mówię, że dłużej zostać by szczeniak nie mógł tylko, że pomyślę nad tym ) a w odpowiedzi na pomoc jestem obrażana. Jaki Waszym zdaniem jest PORZĄDNY DT, bo ja nie wiem :( Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Tarzanka napisał(a):"Temat: Wrocław - ZNALEZIONY SZCZENIAK, błagam pilnie dt/ds! Ma czas do poniedziałku rana! " Z tematu wnioskuję iż DT na już, oferuję pomoc ( na tydzień, bo na tydzień ale jest, nie mówię, że dłużej zostać by szczeniak nie mógł tylko, że pomyślę nad tym ) a w odpowiedzi na pomoc jestem obrażana. Jaki Waszym zdaniem jest PORZĄDNY DT, bo ja nie wiem :( Nie, nie, nie obrażana! Jej.. to nie miało tak zabrzmieć - przepraszam, jeśli odebrałaś to osobiście. Porządny - w sensie długoterminowy, kilkudniowy, póki co, ma zapewniony u Madzi - tego też się dowiedziałam dzisiaj, widocznie dziewczyna to przeanalizowała. Przepraszam:oops: Jestem dzisiaj rozstrojona i non stop zabiegana, ale nie miałam na celu krytykowania Ciebie! Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wiesz to jest forum, chciałam pomóc na tyle na ile potrafię. Akurat to tak zabrzmiało co nie zmienia faktu, iż zbytnio się tym nie przejęłam :razz: Pozdrawiam ;) Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ja się bardzo cieszę za odzew! Sama myślałam, że czas jest tylko do dzisiaj rana, a potem nie ma przebacz - gdyby tak było, wierz mi, że jeśli tylko bym mogła, to bym Ci go na rękach przyniosła:diabloti: Quote
viverna Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No ja też myślałam, że to bardzo pilne DT, póki szczeniak nie pojedzie do Niemiec, dlatego podesłałam Tarzance link (Tarzanka jest naprawdę zuch dziewczyna, mimo, że na forum krótko, to pomogła już nie raz). Tarzanka i tak jesteś super i dzięki za chęć pomocy! Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 nika28 napisał(a):Podnoszę !!! Może porobić ogłoszenia trzeba ? :-( :placz: Ogłoszenia by się przydały..:oops: Quote
Tarzanka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zrobiłam kilka (jakoś 8-9 ) ogłoszeń, do których podałam ten: 510420802 numer telefonu. Mam nadzieję, że się uda :) Quote
pajunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To on ma do Niemiec jechac? :crazyeye: Sorry, nie wiedzialam. To przepraszam, juz sie nie wtracam. Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzięwczyny...napiszcie co i jak bo nie wiemy w czym trzeba pomóc??? Quote
pajunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Tak przeczytalam, co Viverna napisala: No ja też myślałam, że to bardzo pilne DT, póki szczeniak nie pojedzie do Niemiec, wiec chyba Viverna wie cos konkretniejszego o tym wyjezdzie. Moze sie jej zapytac? Quote
Lionees Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pajunia napisał(a):Moglibysmy go do nas wziasc, tylko to piekielna odleglosc. Moze Ulv by pomogla i przechowala do tego czasu, nim by sie transport znalazlo, albo Elza Milicz. Zapytajcie. Pajunia,dziewczyny wywnioskowały z Twojego postu,ze Ty chcesz go do Niemiec Quote
pajunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ojej:shake:, to pomylka. Ja proponowalam DT u nas , w Fundacji, na Pomorzu. Pewnie, ze bysmy mu, za Wasza zgoda mogli domu w Niemczech szukac, ale jak na razie nasze DT w Niemczech sa przepelnione, i nie wiem tez, kiedy bedziemy nastepnym razem jechali, gdyz nasz kierowca dostal zapalenia zyl. To moze z trzy tygodnie potrwac. Ale u nas psiaki dobrze maja. Zobaczcie zdjecia z naszej Fundacji. http://www.dogomania.pl/forum/f86/nasza-fundacja-przytulisko-pusia-129214/ Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ja jestem za dt absolutnie! Trzeba by zorganizować transport i tam na pewno będzie miała o wiele większe szanse! Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziś spotkałam na spacerze panią, która prowadziła na smyczy identyczną suczkę też około 4 miesięczną, nawet myślałam, że to ta! A może to ona? Okazuje się, że pani znalazła ją na ulicy jakoś teraz niedawno... i nie miała serca oddać do schroniska... na razie sunia jest u niej, próbowała szukać dla niej domu, odzew jest ponoć, ale same niepoważne osoby... w każdym razie do schronu jej nie odda, mimo, że ma już swoje starsze dwa psy. To ta sama pani? Bo miałam wrażenie, że chce ją zatrzymać na zawsze, że się przywiązuje do małej... Quote
jolek68 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ot ciekawość :shake: to jak z małą szuka DT czy zostaje gdzie jest???:evil_lol: Quote
Recommended Posts