Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

jestem tu po raz pierwszy dlatego dla wszystkich "cześć". Może trochę o sobie: mam od 1 roku i 8 miesięcy labradorkę biszkopta BLONDYNĘ a parę dni temu zakochałam się w pieskach FLAT i podjęłam błyskawiczną decyzję o tym że chcę mieć takiego pieska!! Może znacie kogoś komu nie sprzedały się wszystkie szczeniaki i szukają domu dla "małego"? Obiecuję że piesek będzie miała dużo dużo miłości. Już parę dni szukam w necie jakichś ogłoszeń gdzie cena byłaby dla mnie dostępna. I nic nie znalazłam w granicach 1.000 - 1.200 zł:(...a wwięcej zapłacić nie mogę:(
Pozdrawiam,

Posted

bumerang napisał(a):
Zajrzyj na flacie forum tam uzyskasz więcej informacji

ale chyba jesteśmy na forum o flatkach? bo chyba nie bardzo rozumiem możesz wytłumaczyć?

bumerang napisał(a):
a nie brałaś pod uwagę przygarniecia flatka ze schroniska?

Schronisko chyba nie wchodzi w grę bo chciałabym szczeniaka...tak żeby moja labradorka mogła się do malucha przyzwyczaić. A co jeśli wzięłabym psa ze schroniska i nie tolerowałyby się?chcę tego uniknąć.

Posted

tam na forum są ogłoszone hodowle które w tej chwili maja szczeniaczki,
napisz na forum na kiedy chcesz szczeniaczka albo zadzwon do hodowców i zapytaj czy wszystkie są zarezerwowane,

Posted

Dzięki za pomoc i za pomysły. Obdzwoniłam już prawie wszystkie hodowle...tam gdzie szczeniaczki się urodziły niedawno i będą do sprzedania to hodowcy chcą dużo więcej niż ja mogę zapłacić:placz: No nic poczekam..może sytuacja się jakoś rozwinie. Moja ogromna prośba do wszystkich: jakby ktoś coś słyszał odezwijcie sie proszę. Może nie wszystkie szczeniaki zostana sprzedane...

Posted

Szczeniaczki flatów na ogół są droższe. Warto poczekać trochę dłużej i zaoszczędzić... A zdążysz porozmawiać z hodowcą, wybierzesz sobie to skojarzenie, które Ci najbardziej odpowiada. Nie ma się co spieszyć ;)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam!
Byc moze też w najbliższej przyszłości będe miała flatka...
Gdzieś od 6 miesięcy interesuję sie tą rasą.
Chciałabym dowiedziec się od Was prawdy na temat flatków...
Ich wady i zalety /ale obiektywnie ;)/
I jeszcze moze moglibyście mi polecic naprawdę dobrą hodowlę flatków..?
Myślałam o hodowli "Moloseum", ale mam słabośc do "flacich czekoladek", więc może znacie hodowle gdzie takowe bywają? :razz:
Pozdrawiam
Cindy