Ajula Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dobrze by było, żeby chociaz w jednym boksie razem były dziewczyny, nie wiecie, czemu nie otwierają sie zdjęcia z pierwszej strony? chciałam zalinkować pierwszą stronę i podesłać różnym znajomym, tak, żeby od razu mogli zobaczyć fotki Quote
deathgs Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Kasia']Ich aukcja juz się skończyła: Sara i Oskar - rozdzielone rodzeństwo, porzucone. (548340541) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli ktoś chce zasponsorować im kolejne wyróżnione allegro to wystawię je ale sama nie dam już pokryć kosztów - za m-c luty mam do zapłaty za same allegra 120 zeta...:shake: Czy robić im ponownie wspólną aukcje czy każdemu osobną? Jedna wyróżniona to koszt 14,50 zł. Znam ten ból. Tez mam potworne rachunki za allegro :/ na szczęście odeszły mi opłaty za portel gdzie jedno ogł. kosztowało 5 zł niecałe. Ale jako, że nie mogę pomagać inaczej na razie, chociaż tak. Quote
Kasia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zasponsorowane przez Ajulę wyróżnione allegro Sary i Oskarka: Kudłatka i mix ON-rozdzielone rodzeństwo. POMÓZ (567918042) - Aukcje internetowe Allegro Proszę o pomysł na tytuł aukcji :modla: Quote
Charly Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 sliczne Kasiu- bardzo dziękujemy. Sarunia ma jakies powazną depresje i/lub rozwinęła ( pewnie spowodowaną stresem) alergie na cos. wylizuje sobie skóre do mięsa. myslalam ze jest pogryziona. ale nie jest. rany są gładziutkie. w miejscu gdzie lize brak siersci kompletnie. jest pod opieką weterynarza, ale złamanego serca nawet najlepszy wet nie wyleczy. Quote
Ajula Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o matko :placz: pewnie ma depresję, co sie dziwić biedna Sara :-( Quote
ciapuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Bardzo wiele psów reaguje na stres wylizywaniem sobie ran :placz: Quote
Charly Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Sara jest cudowna. ona razem z Oskarkiem są wspaniali i muszą trafic do takich ludzi. pewnie to glupie co powiem, ale rana Sary jest w ksztalcie idealnego serca. wylizala sobie serduszko tak idealne w ksztalcie, ze lepszego bym nie narysowala.................... Quote
Ajula Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 robaczki kochane niech się do was szczęscie usmiechnie Quote
Charly Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 bedą wniebowzięte psiaki:). Oni się kochaja. Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dostałam zapytanie z allegro o ewentualny transport do końskich - skierowałam tą osobę do Oli bo też i taki kontakt podałam w aukcji. Mam nadzieje ze się odezwie jeszcze... Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ajula napisał(a): aż się boje pytać...... obydwa?? raczej nie - pytano o psa, nie psy :shake: Quote
Ajula Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no nic, poczekamy zobaczymy... może sie jeszcze ktos zgłosi Quote
Rybc!a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja transport załatwię, oby tylko ktoś wziął choćby jednego z nich. Przełożyłyśmy je do wspólnego boksu i nic, Oskar ucieka do boksu obok, do Rity, a Sara zostaje sama :/ Więc Sara jest z Bajaderą, Oskar z Ritą i Coco i czasem przechodzi sobie do Sary. Ale oszołom z niego, no. Ja tu kombinuję, jakby ich przenieść, a ten zwiewa. No, głupek, skończony głupek. Quote
Ajula Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 przypominamy, że Sara i Oskar szukają domu :roll: Quote
ciapuś Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 też mnie to dziwi ,taki fajny pies i nie ma na niego chętnych :-( Quote
Ajula Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 i Sara, i Oskar są przepiękne też sie dziwię, że nikt ich nie chce czy one mają jeszcze allegro? Quote
Recommended Posts