Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze by było, żeby chociaz w jednym boksie razem były

dziewczyny, nie wiecie, czemu nie otwierają sie zdjęcia z pierwszej strony?
chciałam zalinkować pierwszą stronę i podesłać różnym znajomym, tak, żeby od razu mogli zobaczyć fotki

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia']Ich aukcja juz się skończyła:
Sara i Oskar - rozdzielone rodzeństwo, porzucone. (548340541) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli ktoś chce zasponsorować im kolejne wyróżnione allegro to wystawię je ale sama nie dam już pokryć kosztów - za m-c luty mam do zapłaty za same allegra 120 zeta...:shake:

Czy robić im ponownie wspólną aukcje czy każdemu osobną?
Jedna wyróżniona to koszt 14,50 zł.

Znam ten ból. Tez mam potworne rachunki za allegro :/ na szczęście odeszły mi opłaty za portel gdzie jedno ogł. kosztowało 5 zł niecałe.

Ale jako, że nie mogę pomagać inaczej na razie, chociaż tak.

Posted

sliczne Kasiu- bardzo dziękujemy. Sarunia ma jakies powazną depresje i/lub rozwinęła ( pewnie spowodowaną stresem) alergie na cos. wylizuje sobie skóre do mięsa. myslalam ze jest pogryziona. ale nie jest. rany są gładziutkie. w miejscu gdzie lize brak siersci kompletnie. jest pod opieką weterynarza, ale złamanego serca nawet najlepszy wet nie wyleczy.

Posted

Sara jest cudowna. ona razem z Oskarkiem są wspaniali i muszą trafic do takich ludzi.

pewnie to glupie co powiem, ale rana Sary jest w ksztalcie idealnego serca. wylizala sobie serduszko tak idealne w ksztalcie, ze lepszego bym nie narysowala....................

Posted

Dostałam zapytanie z allegro o ewentualny transport do końskich - skierowałam tą osobę do Oli bo też i taki kontakt podałam w aukcji.
Mam nadzieje ze się odezwie jeszcze...

Posted

Ja transport załatwię, oby tylko ktoś wziął choćby jednego z nich.

Przełożyłyśmy je do wspólnego boksu i nic, Oskar ucieka do boksu obok, do Rity, a Sara zostaje sama :/
Więc Sara jest z Bajaderą, Oskar z Ritą i Coco i czasem przechodzi sobie do Sary.
Ale oszołom z niego, no.

Ja tu kombinuję, jakby ich przenieść, a ten zwiewa. No, głupek, skończony głupek.