Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nie wiem:niewiem:. Wiesz jak to jest. Tam szczepienie, tam nowy pies. trzeba kogos przeniesc, trzeba dopasowac psy pod względem temperamentu itd. Zobaczymy jutro czy cos można zrobic w tej kwestii.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
Bylam dzis u Sarunki na moment. Stala sobie i niesmialo machala ogonkiem:-(

Serio? Ja u niej byłam ze dwa razy. Pierwszy to widziałam ją jak lezała ze smutnymi oczyma wpatrzonymi w... nic przy kaloryferze. A drugi raz jak z Dorotką byłam i też za bardzo na szczęśliwa nie wyglądała. A moze tylko ja patrzyłam w takich momentach..?

Coś mi się wydaję, że one (oskar i sara) długo tak nie pociągną. Spójrzcie same (sami). Nagle twój prawie "tata" oddaję cię z kanapy na beton. Masz brata i to Cię potrzymuje przy zyciu. potem nagle rozłączają was i nie wiecie co się dzieję z tym bratem czy siostrą. Następnie jesteście razem wyprowadzani i cieszycie się ogromnie ze spotkania po czym możecie cieszyć się sobą porzez kilka dni razem w boksie. I nagle.. bum! Znowu Was rozdzielają.
Chyba powinni się wszyscy zastanowić - do końca i od początku. Czy to ma sens? i zdecydować, czy mają siedzieć RAZEM czy OSOBNO. Nie można tak ich nagle rozdzielać. To bezsensu. A przeciez wszyscy wiemy, że te pieski mają uczucia.. Co byłoby dla nich najwazniejsze?

Nie mam pojęcia co o tym wszystkim sądzic :(

Posted

Dostaje w głowę jak na nie patrzę...

kurde niech się coś stanie i niech ten facet po nie wróci... bo inaczej to :placz: a jak zostana adoptowane to i tak osobno ale może i lepiej już tak niż wcale... Biedny Oskarek i Sara.

Posted

w takiej sytuacji najwazniejsza jest adopcja. Sara cieszy sie, kiedy moze wyjsc na spacer. tzn. ona jest taka bardzo przytlumiona ale sie cieszy. Nie wiem czy zawsze taka byla, czy dopiero moment oddania i oderwania od wszytkiego tak bardzo ją zmienil. Mysle ze zawsze byla spokojniutką sunią.

I tak nie jest z Oskarem. A za to jest w malym boksie. siedzi siedzi siedzi i czeka. tylko na co............Fajnie sobie to ten pan wymyslił. faktycznie, po co mialy sie męczyc z nim w jednym pokoju. teraz się nie męczą.....

Posted

to sprawdz i mi podaj
niewiele mogę, oprócz własnych psów (oba specjalnej troski) mam jeszcze kilka "niewłasnych" , ale chociaz na jedno allegro dla Sary i Oskara bym dała, bo mi serce pęka jak o nich myslę :bigcry:

Posted

to byloby cudownie:loveu:. Może napisz do Kasi na pw. Ona wystawila allegro wyróżnione. ale pewnie juz wygaslo. zaraz sprawdze nick dokladnie

nick: Kasia

i może zasugeruj, żeby w ogloszeniu napisac, ze psiaki moga takze isc osobno. Tzn. tak ja mysle. Mysle ze trzeba je wydostac. będą żyły z tą zadrą i Saraa będzie pewnie w każdym napotkanym owczarku wypatrywala brata ( tak jak robi to teraz na spacerze), ale .....:-( nie mogę dalej pisać, no nie moge.

Kasiu może wpolną dalej z adnotacją, że mogą iść także osobno

Posted

Charly napisał(a):

Kasiu numer telefonu jest przekręcony. Kurcze nei wiem czemu, ale cały czas od początku akcji tak myślałam. NIe wiem czemu.Chcialam sprawdzic, ale cały czas wylatywalo mi to z głowy.
Dlatego nie było ani grama telefonu

785- 132- 983

faktycznie, też dopiero teraz zauważyłam :oops:
ale jeśli nawet ktoś nie dodzwoniłby się to zawsze mógł napisać - dla chcącego nic trudnego ;)

Posted

Kasiu numer telefonu jest przekręcony. Kurcze nei wiem czemu, ale cały czas od początku akcji tak myślałam. NIe wiem czemu.Chcialam sprawdzic, ale cały czas wylatywalo mi to z głowy.
Dlatego nie było ani grama telefonu

785- 132- 983

Posted

Kasia napisał(a):
faktycznie, też dopiero teraz zauważyłam :oops:
ale jeśli nawet ktoś nie dodzwoniłby się to zawsze mógł napisać - dla chcącego nic trudnego ;)

oczywiscie. tez tak mysle. jesli ktos naprawde chce.

no więc- teraz będzie jak ma byc i domek też.

Posted

Kasia napisał(a):
Ich aukcja juz się skończyła:
Sara i Oskar - rozdzielone rodzeństwo, porzucone. (548340541) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli ktoś chce zasponsorować im kolejne wyróżnione allegro to wystawię je ale sama nie dam już pokryć kosztów - za m-c luty mam do zapłaty za same allegra 120 zeta...:shake:

Czy robić im ponownie wspólną aukcje czy każdemu osobną?
Jedna wyróżniona to koszt 14,50 zł.

podaj mi numer konta, zapłacę za allegro

Posted

jak na razie kochana Rybcia, która ma w głowie jak cyborg zakodowane całe schronisko ( w prawo...taki i taki pies siedzie tam i tam, tak sie nazywa, tak wygląda i ma taki chratker. w schronisku od.....xxx. W lewo...siedzi taki i taki pies, z tym i z tym, w zeszlym roku ugryzl listonosza....) wykombinowala jak tu wygospodarowac jeden boks dla Sary i Oskara. Za kilka dni SAra i Oskar będą więc sami w jednym boksie:):loveu:

A tymczasem......módlmy się, módlmy się o cud. czasem takie cuda są bliżej niz się wydawac moze. więc wierzmy wierzmy w cuda