Maadzia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kordonia']Madzia, jesteś boska :) No oczywiscie Sarunia też :D[/quote] buuhahaha xD ja chciałam tylko odpocząć.. A ja patrze, ze Rybcia i Sara się na mnie tak dziwnie patrzą :oops: hehe.. fajnie było. Ale potem zostałam obśliniona soczystymi buziakami od Sarci.. kochana sunia! :) Quote
Charly Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Wielkie dzięki dla Portelu za darmowe ogloszenia. Jak na razie na sume 450 zl:multi::multi::loveu: Quote
Maadzia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ajula napisał(a):nie wiadomo co u was... :-( Wszystko okeey. ;) To znaczy.. nie jest źle. Niestety obydwa stają przed wejściem i płaczą.. Najgorzej znosi to Sara (tak mi się wydaję), strasznie się żali ;( Ale wydaje mi się, że dobrze im razem ;) Oskarek rządzi wszystkie pieski i są grzeczne :D do ludzi jak zwykle.. kochany ;) Hm. Tak sobie myślę, ze Oskara nie miałam jeszcze na smyczy.. Rybko, weźmy ich...! Quote
Ajula Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 to już ponad 2 tygodnie są w schronisku nawet jeden czlowiek się o nie nie pytał? Quote
Charly Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ktos tam pytal, ale wiesz.....:roll: Kurcze niewidomy Ichi i jego przewodniczka Norka własnie znalazły jako parka nowy dom. Zeby tak Sarze i Oskarowi się udalo. Tylko ze...moze mają większe szanse osobno?:oops: I Sara jest piękna i Oskarek tez. Straszne to gdybanie. Quote
deathgs Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 podnoszę, może domek z dogo się znajdzie....:/ Quote
Ajula Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 masz rację, że może osobno mialyby większe szanse, oba są piękne ale szkoda by było :-( choć przecież i tak są teraz rozdzielone Quote
Charly Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 z tego co wiem, są zdaje się razem teraz. nie odwiedzilam ich ostatnio. nie wiem na pewno. ale tak ktos mi mowil. Tylko ze to też tylko czasowo jest. Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Charly napisał(a):już nie są. mozesz napisac cos więcej????? czemu nie są???? Quote
Charly Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 tzn. są, istnieją. ale nie są razem. psiaki byly szczepione i porozdzielane prawodpodobnie do swoich wczesniejszych boksów. ale nie jestem pewna. tak tylko dzis wyczytalam w książce, ze Oscar jest gdzieś indziej. moze mimo wszytko są razem. jutro powiem na pewno. Tak czy siak szukają domu Quote
Charly Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 więc nie są razem w jednym kojcu..no i bardzo tęsknią za własnym domkiem:-( Quote
Recommended Posts