Maadzia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :)) Kochane psiunki ;)) A jak dzisiaj? Vitka napisz do mnie na gg, bo listy nie mam :(( \ Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Maadzia napisał(a)::)) Kochane psiunki ;)) A jak dzisiaj? Vitka napisz do mnie na gg, bo listy nie mam :(( \ dzisiaj byly na spacerku. są kochane. bardzo kochane. sarunia cichutko, oskarek jest pewniejszy siebie:) Quote
Maadzia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O :)) To doobrze.. :D Mam nadzieję, że się powspierają nawzajem.. Tak mi ich szkoda! :( Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Oskarek jest jak chlopak a Sarunia to taka dziewczynka. Ona tylko ciągnie w jego kierunki, a Oskarek szczeka i baardzo ciągnie tam gdzie ona jest. Są wspaniali. Wspaniałe cudne mądre psy. Prawdziwe kochające się rodzeństwo. One musza znalesc najlepszy dom. Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 weszłam na dogo aby napisać tego posta - aukcja na allegro będzie jutro, nie dam rady dziś ponieważ nie czuje sie dobrze, chyba łapie mnie jakieś okrutne przeziębienie i nie mam siły siedzieć i myśleć...:shake: a nie chcę aby aukcja była byle jaka i zrobiona na "odwal"... jutro choćby nie wiem co na pewno ją zrobię ;) Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 dzięki Kasiu. ja tez tak mam. szczegolnie dzis Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 To ja tymczasem wezmę sobie nowy banerek skoro stary nie dziala:roll: i czekam na nowe zdjecia:) Bo pewnie sa jakies:lol: Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 sliczne dwa smutaski:shake::roll: ja tak troche ze strony technicznej. nie wchodzi mi inny banerek mimo ze ze nie ma tego starego. klikam i robie backspace w pustym miejscu gdzie on niby jeszcze jest. i myslalam ze tak usuwam. ale dalej to miejsce jest zajęte, bo nowy banerek wchodzi mi tylko w drugiej lini. comam zrobic? wiesz moze? Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Widzisz w górnym prawym rogu okna edycji taką ikonkę a/A (coś podobnego) Kliknij ją. Wtedy pokaże się wszystko "tekstowo" i usuń ostatni. ;) Quote
Charly Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 aaa. zaraz to obczaję:cool1:. dzieki ps. zrobilam tak i...nie ma tamtego banerka. ale miejsca tez nie ma na następny. nie wiem co się tam dzieje. napisze do moda Quote
BasiaD Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jakież piękne te psiaki! Niech im się trafi dobey domek pliss.... Quote
BasiaD Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Psinki nie spadajcie, wskakujcie na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
ciapuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 też podrzucę czasami cuda sie zdarzają :-( Quote
BasiaD Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pięknotki wracajcie na 1 prosić o domek! Quote
Ajula Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dobrzy ludzie dajcie domek biedakom :modla: Quote
Charly Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 dzis nie bylysmy ani u Oskarka ani u Saruni, bo sporo się działo i nie wyrobilysmy niestety. a po 17 juz ciemno Quote
Vitka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja byłam u Saruni i Oskarka też widziałam. Sarę wygłaskałam, dostała dziś piękną kość. Oskarek szczekał jak przechodziłam obok niego... Myślę, że za sobą tęsknią, bo są smutne... zwłaszcza Sara.:-( Quote
Bella1 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Psy bardzo cierpią :-( po tylu latach z domowych pieleszy trafiają w takie miejsce :shake: i w dodatku nie mogą być razem żeby się wspierać to okrutne Dawni właściciele pewnie śpią dobrze bez koszmarów i pewnie już zapomnieli że mieli kiedykolwiek jakieś zwierzęta Quote
Recommended Posts