__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Halo, może niech się zgłosi osoba, która założyła wątek???? albo ktoś z okolic, kto jest w stanie pojechać tam jutro i zabrać psa???
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='__Lara']Halo, może niech się zgłosi osoba, która założyła wątek???? albo ktoś z okolic, kto jest w stanie pojechać tam jutro i zabrać psa???[/quote] Watek zalózyla Cekinka ale ona chyba juz godz temu wylogowala sie z dogo...to chyba mloda osoba..albo mi sie zdaje...moim zdaniem powinien ktos z okolic tam jechac...gdzie sa te psy??Musze zagladnac na pierwsza, bo nie pamietam...:mad:
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wierzbice k. w-wy..czyli trzeba prosic warszawskie cioteczki o pomoc...chyba ze poczekamy na Cekinke..moze jednak Ona da rade jutro???
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='gonia66']Watek zalózyla Cekinka ale ona chyba juz godz temu wylogowala sie z dogo...to chyba mloda osoba..albo mi sie zdaje...moim zdaniem powinien ktos z okolic tam jechac...gdzie sa te psy??Musze zagladnac na pierwsza, bo nie pamietam...:mad: Nie zdaje Ci sie,Cekinka ma 14 lat-dzielna dziewczyna:loveu:
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='gonia66']Wierzbice k. w-wy..czyli trzeba prosic warszawskie cioteczki o pomoc...chyba ze poczekamy na Cekinke..moze jednak Ona da rade jutro???[/quote] To może poczekajmy do jutra rana, może Cekinka nam powie coś więcej. A jak nie to trzeba będzie prosić ciotki z Warszawy i okolic.
Red Dingo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 takie psie dziecko :placz:... pewnie zabawka na swieta :angryy:
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Asior']Piszcie do Pixie.. moze ona coś wymyśli...[/quote] OOOOOOO.. to jest pomysl..zaraz wysle do Niej PW...Dzięki Asiorek:loveu:
Asior Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 spoko, tylko jak by co to nie ja powiedziałam :cool3::loveu::evil_lol:
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Asior']spoko, tylko jak by co to nie ja powiedziałam :cool3::loveu::evil_lol:[/quote] spoko..już za późno..PW wysłane:loveu::loveu::loveu:Pixie i tak tu na bank wejdzie:p
Cekinka13* Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Ja niestety nie ma rady zawieźć go do Komety! Mam dziś szkołę do późna... :shake: Kometo :loveu:, gdzie Ty w ogóle mieszkasz? Może tym ludziom, którzy zabrali białego, zaproponować kasę za psa??? Sama nie wiem... :shake: Teraz spadam do szkoły, jakby co - 692696087.
Ra_dunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Podlinkowany banerek. Niestety nic więcej nie mogę zrobić :shake:
EVA2406 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Trzeba sprowadzić na wątek Cioteczkę Neigh. Ona i Neris chyba najbliżej.
Neigh Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Owszem mają. Jeśli to WIERZBICA k. Serocka. W okolicy są dwa schroniska: Józefów - zamknięty - nie przyjmuje psów Chrcynno - hmmm lepiej uśpić niż tam zawozić. Krążą też słuchy, że gmina podpisała umowę ze schronem w Kutnie ......i tam są psy wywożone. Poproszę konkretnie - kiedy, gdzie i jak. Mam chore dziecko, także nie dysponuję czasem 24 h:-). Ale coś się wymyśli jakby co.
NaamahsChild Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Przede wszystkim zaczyna się robić bałagan:shake: Potrzebujemy konkretów. Ktoś ustalić szczegóły z ciotką Neigh - której rola w tej chwili jest najważniejsza - trzeba sprawdzić co z psami, dowiedzieć się na czym stoimy, bo tymczas dla psa, który zniknie nie ma sensu. Pytanie, kto pomoże Cekince w dowodzeniu wątkiem? Niech to będzie ktoś z tamtych okolic, który dysponuje w miarę wolnym czasem.. Co wy na to? Bo tak każdy mówi jeden przez drugiego.. a my musimy coś zacząć robić..
Doda_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dałam link Wiosny.. Wiec psiak ma zapewniony DT tylko na tydzien? Szukacie transportu ?
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Neigh']Owszem mają. Jeśli to WIERZBICA k. Serocka. W okolicy są dwa schroniska: Józefów - zamknięty - nie przyjmuje psów Chrcynno - hmmm lepiej uśpić niż tam zawozić. Krążą też słuchy, że gmina podpisała umowę ze schronem w Kutnie ......i tam są psy wywożone. Poproszę konkretnie - kiedy, gdzie i jak. Mam chore dziecko, także nie dysponuję czasem 24 h:-). Ale coś się wymyśli jakby co.[/quote] Neigh..dziękujemy ze zjawiasz się zawsze natychmiast- kiedy jestes potrzebna:loveu:Psa nie trzeba odwozic do schronu bo ma u komety tydzien tymczasu potem byc moze u Naa..oczywiscie podczas tego tygodnia bedziemy mu tez szukac czegos chyba ze Naa bedzie pewna. Teraz byloby potrzebne sprawdzenie czy pies tam jest no i wypytanie o Bialaska...Cekinka jest mlodziutka osoba wiec raczej nikt z Nia nie bedzie za bardzo chcial rozmawiac..ale Twoja pomoc bylaby cudnym rozwiazaniem..moze zdzwon sie z Cekinka- podala nr telefonu...ja zmykam do pracy tez..
Asior Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a moze poprostu zawieźli go do nowego domu?? Nie bierzecie takiej opcji pod uwagę?? Skąd myśl, że mogli go skrzywdzić?
grzenka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cekinka pisała, że dostała maila od kogoś z informacją że białego psiaka wywieziono, może ta osoba wie coś więcej, chyba, że to był jakiś anonim...:-(
roxi-malina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Asior']a moze poprostu zawieźli go do nowego domu?? Nie bierzecie takiej opcji pod uwagę?? Skąd myśl, że mogli go skrzywdzić?[/QUOTE] Nom;) [quote name='grzenka']Cekinka pisała, że dostała maila od kogoś z informacją że białego psiaka wywieziono, może ta osoba wie coś więcej, chyba, że to był jakiś anonim...:-([/QUOTE] Wątpie aby to był anonim;)
pixie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Asior nie dalo sie ukryc...:eviltong: dzieki za pamiec:lol: dotarlam wlasnie do konca watku i widze , ze moja mapodogowa :razz: glowa juz nie jest potrzebna reasumuje to co zrozumialam, jesli cos nie tak skorygujcie prosze PIES CZARNY 1/ pies czarny moze dzis byc zabrany przez Neigh:loveu: i przewieziony do Komety 2/ u Komety ma tydzien tymczasu awaryjnego 3/ po tygodniu via Lodz ma pojechac do Naaa do Wroclawia o ile dom tymczasowy sie zwolni..czy tak/ i kiedy bedzie ta pewnosc Naaa PIES PIRAT LACIATY 1/ zostal uprowadzony/ wywieziony ..wiemy to z maila ktorego dostala Cekinka13 nie wiadomo od kogo anonimowo/ a moze jednak wie od kogo ten mail i po nitce do klebka da rade dojsc kto zainteresowal sie bialym, 2/na to trzeba hmm dotrzec do osoby..do osob ktore wywiozly psa no i tu pewnie zaczna sie schody bo trzeba na miejscu popytac pokrazyc hmmm Neigh za jej pomoc przy przewiezieniu do komety wielkie dzieki ale co dalej z Piratowym Bialaskiem raczej sadze ze zostal zabrany bo jest inny..bo niby dlaczego jesli wywiezli to jednego a drugiego nie..skoro chyba i ten czarny lasi sie, nie zmyka od obcych jak widac z fotek widze ze sztab najtezszych mozgow pracuje i uda sie pomoc, czy dwom hmm moze szczesliwie tak
NaamahsChild Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja będę mieć pewny tymczas, gdy będę mieć pewny termin wyjazdu Lolity. Potrzebuję w Łodzi solidnej wizyty przedadopcyjnej i transportu Lolitki do nowej Pani. Wtedy będę mogła pomóc. Witaj pixie na wątku, dobrze Cię tutaj widzieć!:cool3:
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pixie ma rację...może właśnie Białaska wywieziono= zabrano do nowego domu, bo inny ,więc sie komuś spodobał....Trzeba sie po prostu wypytać tych, co go dokarmiali do tej pory...
Cekinka13* Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='pixie'] 1/ pies czarny moze dzis byc zabrany przez Neigh:loveu: i przewieziony do Komety[/quote] Tak? :crazyeye: Neight :loveu::loveu::loveu:. Kiedy Neight będzie dokładnie go przewioziła do Komety? Pani, od której dostawałam maile o tych psach, podała mi swój nr. tel. Zainteresowanym podam na PW. Jestem na informatyce :cool3:, muszę już spadać :roll:
Recommended Posts