Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Halo, może niech się zgłosi osoba, która założyła wątek???? albo ktoś z okolic, kto jest w stanie pojechać tam jutro i zabrać psa???[/quote]
Watek zalózyla Cekinka ale ona chyba juz godz temu wylogowala sie z dogo...to chyba mloda osoba..albo mi sie zdaje...moim zdaniem powinien ktos z okolic tam jechac...gdzie sa te psy??Musze zagladnac na pierwsza, bo nie pamietam...:mad:

Posted

[quote name='gonia66']Watek zalózyla Cekinka ale ona chyba juz godz temu wylogowala sie z dogo...to chyba mloda osoba..albo mi sie zdaje...moim zdaniem powinien ktos z okolic tam jechac...gdzie sa te psy??Musze zagladnac na pierwsza, bo nie pamietam...:mad:

Nie zdaje Ci sie,Cekinka ma 14 lat-dzielna dziewczyna:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Wierzbice k. w-wy..czyli trzeba prosic warszawskie cioteczki o pomoc...chyba ze poczekamy na Cekinke..moze jednak Ona da rade jutro???[/quote]

To może poczekajmy do jutra rana, może Cekinka nam powie coś więcej. A jak nie to trzeba będzie prosić ciotki z Warszawy i okolic.

Posted

[quote name='Asior']spoko, tylko jak by co to nie ja powiedziałam :cool3::loveu::evil_lol:[/quote]
spoko..już za późno..PW wysłane:loveu::loveu::loveu:Pixie i tak tu na bank wejdzie:p

Posted

Ja niestety nie ma rady zawieźć go do Komety! Mam dziś szkołę do późna... :shake: Kometo :loveu:, gdzie Ty w ogóle mieszkasz?
Może tym ludziom, którzy zabrali białego, zaproponować kasę za psa??? Sama nie wiem... :shake:

Teraz spadam do szkoły, jakby co - 692696087.

Posted

Owszem mają. Jeśli to WIERZBICA k. Serocka.

W okolicy są dwa schroniska: Józefów - zamknięty - nie przyjmuje psów
Chrcynno - hmmm lepiej uśpić niż tam zawozić.

Krążą też słuchy, że gmina podpisała umowę ze schronem w Kutnie ......i tam są psy wywożone.

Poproszę konkretnie - kiedy, gdzie i jak. Mam chore dziecko, także nie dysponuję czasem 24 h:-). Ale coś się wymyśli jakby co.

Posted

Przede wszystkim zaczyna się robić bałagan:shake:
Potrzebujemy konkretów.
Ktoś ustalić szczegóły z ciotką Neigh - której rola w tej chwili jest najważniejsza - trzeba sprawdzić co z psami, dowiedzieć się na czym stoimy, bo tymczas dla psa, który zniknie nie ma sensu.
Pytanie, kto pomoże Cekince w dowodzeniu wątkiem? Niech to będzie ktoś z tamtych okolic, który dysponuje w miarę wolnym czasem.. Co wy na to?
Bo tak każdy mówi jeden przez drugiego.. a my musimy coś zacząć robić..

Posted

[quote name='Neigh']Owszem mają. Jeśli to WIERZBICA k. Serocka.

W okolicy są dwa schroniska: Józefów - zamknięty - nie przyjmuje psów
Chrcynno - hmmm lepiej uśpić niż tam zawozić.

Krążą też słuchy, że gmina podpisała umowę ze schronem w Kutnie ......i tam są psy wywożone.

Poproszę konkretnie - kiedy, gdzie i jak. Mam chore dziecko, także nie dysponuję czasem 24 h:-). Ale coś się wymyśli jakby co.[/quote]
Neigh..dziękujemy ze zjawiasz się zawsze natychmiast- kiedy jestes potrzebna:loveu:Psa nie trzeba odwozic do schronu bo ma u komety tydzien tymczasu potem byc moze u Naa..oczywiscie podczas tego tygodnia bedziemy mu tez szukac czegos chyba ze Naa bedzie pewna. Teraz byloby potrzebne sprawdzenie czy pies tam jest no i wypytanie o Bialaska...Cekinka jest mlodziutka osoba wiec raczej nikt z Nia nie bedzie za bardzo chcial rozmawiac..ale Twoja pomoc bylaby cudnym rozwiazaniem..moze zdzwon sie z Cekinka- podala nr telefonu...ja zmykam do pracy tez..

Posted

Cekinka pisała, że dostała maila od kogoś z informacją że białego psiaka wywieziono, może ta osoba wie coś więcej, chyba, że to był jakiś anonim...:-(

Posted

[quote name='Asior']a moze poprostu zawieźli go do nowego domu?? Nie bierzecie takiej opcji pod uwagę?? Skąd myśl, że mogli go skrzywdzić?[/QUOTE]

Nom;)

[quote name='grzenka']Cekinka pisała, że dostała maila od kogoś z informacją że białego psiaka wywieziono, może ta osoba wie coś więcej, chyba, że to był jakiś anonim...:-([/QUOTE]
Wątpie aby to był anonim;)

Posted

Asior nie dalo sie ukryc...:eviltong: dzieki za pamiec:lol:
dotarlam wlasnie do konca watku

i widze , ze moja mapodogowa :razz: glowa juz nie jest potrzebna

reasumuje to co zrozumialam, jesli cos nie tak skorygujcie prosze

PIES CZARNY

1/ pies czarny moze dzis byc zabrany przez Neigh:loveu: i przewieziony do Komety
2/ u Komety ma tydzien tymczasu awaryjnego
3/ po tygodniu via Lodz ma pojechac do Naaa do Wroclawia
o ile dom tymczasowy sie zwolni..czy tak/ i kiedy bedzie ta pewnosc Naaa

PIES PIRAT LACIATY

1/ zostal uprowadzony/ wywieziony ..wiemy to z maila ktorego dostala Cekinka13 nie wiadomo od kogo
anonimowo/ a moze jednak wie od kogo ten mail i po nitce do klebka da rade dojsc kto zainteresowal sie bialym,

2/na to trzeba hmm dotrzec do osoby..do osob ktore wywiozly psa
no i tu pewnie zaczna sie schody bo trzeba na miejscu popytac pokrazyc hmmm Neigh za jej pomoc przy przewiezieniu do komety wielkie dzieki ale co dalej z Piratowym Bialaskiem

raczej sadze ze zostal zabrany bo jest inny..bo niby dlaczego jesli wywiezli to jednego a drugiego nie..skoro chyba i ten czarny lasi sie, nie zmyka od obcych jak widac z fotek

widze ze sztab najtezszych mozgow pracuje i uda sie pomoc, czy dwom hmm moze szczesliwie tak

Posted

Ja będę mieć pewny tymczas, gdy będę mieć pewny termin wyjazdu Lolity.
Potrzebuję w Łodzi solidnej wizyty przedadopcyjnej i transportu Lolitki do nowej Pani. Wtedy będę mogła pomóc.

Witaj pixie na wątku, dobrze Cię tutaj widzieć!:cool3:

Posted

Pixie ma rację...może właśnie Białaska wywieziono= zabrano do nowego domu, bo inny ,więc sie komuś spodobał....Trzeba sie po prostu wypytać tych, co go dokarmiali do tej pory...

Posted

[quote name='pixie']
1/ pies czarny moze dzis byc zabrany przez Neigh:loveu: i przewieziony do Komety[/quote]
Tak? :crazyeye: Neight :loveu::loveu::loveu:. Kiedy Neight będzie dokładnie go przewioziła do Komety?

Pani, od której dostawałam maile o tych psach, podała mi swój nr. tel. Zainteresowanym podam na PW.

Jestem na informatyce :cool3:, muszę już spadać :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...