Cekinka13* Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Masakra... :-( Zaraz na wątkach z pwp będę offowała... :shake:
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Mam 3 szczeniaki na DT, nie dam rady.. Już i tak ciasno jest.. A hotel?:oops: Ten biały był ładniutki może faktycznie gdzieś do domu zabrali go..:roll:
NaamahsChild Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Boże.. Maks na stanie, nie mam jak zabrać, a tak chciałabym pomóc:placz: Od przyszłego tyg może dt będę mieć wolny..
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 NaamahsChild napisał(a):Boże.. Maks na stanie, nie mam jak zabrać, a tak chciałabym pomóc:placz: Od przyszłego tyg może dt będę mieć wolny.. No to żeby choć do przyszlego tygodnia gdzies umiescic tego psiunai..i koniecznie trezba sie dowiedziec co z Bialaskiem:placz::placz:Nie zasne jak nie bede wiedziala nic:placz::placz::placz:
Soema Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :placz: naprawdę nie można do hotelu.. nie wiem... z drugiej strony, który teraz wolny :shake:
Natalia i Galwin Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Szukajcie hotelu! Gdzieś na pewno jest jakieś miejsce! Wydaje mi się, że dla niego nawet schronisko jest lepszym miejscem... Nie zostawiajcie go tam!
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cholera jasna... :placz: Niech Go ktoś gdziekolwiek umieści... Jak można...
Doda_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 KUUUUUUUURCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomocy, dziewczyny !! A tego białego też nie mozemy zostawić! trzeba się dowiedziec gdzie go wywieźli.. :placz:
BasiaD Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Do góry pieseczki przypominać o sobie cioteczkom!
agaga21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 co to za cholerny świat?:shake: :placz::placz::placz:
Olena84 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Moze ogloszenia wywiesic ze zaginal, to moze ktos powie, czy widzial ze ktos go gdzies wywozil:roll:?
kometa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 może sprawdźcie w schronie w wołominie...? jakby co-służe dt ale tylko na ok tydzien....
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='kometa']może sprawdźcie w schronie w wołominie...? jakby co-służe dt ale tylko na ok tydzien....[/quote] O Matko!!Dobry i tydzień- tak myśle...przez tydzien cos poszukamy...CIOTECZKI..JESTESCIE TAKIE KOCHANE...TAK SZYBKO ZAREAGOWALYSCIE I JESTESCIE TU...STARSZNIE JESTESCIE KOCHANE!!!!JUZ WAM DZIEKUJEMY ZE JESTESCIE- RAZEM COS WYMYSLIMY- DAMY RADE..:loveu::loveu:A BIALASEK MUSI SIĘ ZNALEŹĆ:-(:-(
EVA2406 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tydzień, też dobrze jest czas na zorganizowanie czegoś innego. Tylko kto się dowie gdzie jest ten drugi psiak?
NaamahsChild Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='EVA2406']Tydzień, też dobrze jest czas na zorganizowanie czegoś innego. Tylko kto się dowie gdzie jest ten drugi psiak? To jest podstawowe pytanie. My możemy tylko czytać, patrzeć, czekać. Kto mógłby tam pojechać i zorientować się co z psem?
Lu_Gosiak Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 tydzien to idealne rozwiazanie na znalezienie czegos innego, tym bardziej, że Naa.........pisala ze chyba od przyszlego tygodnia może miec miejsce wolne na dt
__Lara Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zgłaszam się. To co z pieskiem? kto pojedzie i go stamtąd zabierze na dt do komety?
NaamahsChild Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jeśli Lolita znajdzie możliwość transportu do Łodzi - to owszem, wezmę psa na dt. Obojętnie którego - to w tej chwili nie ma znaczenia. Oczywiście, warunkiem będzie zwolnienie mojego tymczasu, bo z 4 psami jest naprawdę ciężko - a jestem z tym sama. Proponuję zrobić dwie rzeczy: 1) Dostarczyć psa na krótkoterminowy tymczas; 2) Szukać białego pieska - on gdzieś może być; Kto zajmie się koordynacją akcji? Ktoś z tamtych okolic, ktoś, kto będzie miał wszystko pod kontrolą. Nie możemy panikować. Musimy działać!
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 AAAAAA..no faktycznie..może się poźniej uda z Naa...ale teraz koniecznie trzebaby tego Malucha zabierac zanim mu sie stanie cos zlego..o ile już nie jest źle....:-(Bojes się na samą myśl....:-(
Recommended Posts