Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam rację - łapka boli Kazaana od rany - powikłanie po wyciągnięciu szwów. Dostał przeciwbólowo i przeciwzapalnie zastrzyk sterydowy. Dzielny chłopak, nawet nie pisnął. Ale jedna dziewczyna wzięła mój nr komórki:razz: Może się uda:diabloti:
Póki co kupiłam 3 kg Puriny dla psów aktywnych, jak wrócę z domu (jadę na 2 dni, w piątek wracam - udało się!:multi: z Kazaanem i Kleo zostanie moje przyjaciółka z roku, więc fachowa opieka) zamówię duuużą pakę:diabloti:

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nesssssa napisał(a):
słuchajcie, a co z tą propozycją allegro cegiełkowego na potrzeby żarłoczka? potrzeba 15zl na wyróznienie czy coś tam.

Jestem jak najbardziej za:oops:
Kazaanek je jak małe autko.. Eh, to smutne patrzeć, jak bardzo ludzie musieli go skrzywdzić:-( Trzeba samemu zobaczyć ten jego lęk w oczach.. Czasem przy mnie podnosi ogon do góry, macha nim jak oszalały, cieszy się, raz nawet zaszczekał w mojej obronie.. ale potem, znowu ogon opada i jest niepewnym, troszkę zlęknionym psim dzieckiem, które tak strasznie chciałoby wiedzieć, co to miłość:-(

Posted

oby znalazł dobry domek, na pewno się rozkręci jak poczuje, że to już na zawsze :)

odnośnie allegro cegiełkowego Lara napisała, że może to zrobić tylko 15zł potrzeba,ktoś przeleje? i dogada się z Larą na priv? bo ja niestety do 25 lutego żyje o chlebie i wodzie, a kotom trzeba jeszcze z 60 puszek zamówić :roll:

Posted

napisałam do Lary, ja pieniążka będę mogła jej przesłać ale dopiero po 25 lutego,więc jak któraś cioteczka dysponuje wcześniej to proszę zgłosić się do Lary :)

Posted

Dziewczyny, spokojnie, ja zrobię allegro, porozsyłajcie je dobrze, a uzbiera się na spłacenie allegro i na prowizję z aukcji :) Już pisałam do nessssssssa, że jak wątek jednej suni dobrze porozsyłałyśmy (dzieliłyśmy się literkami co do zaproszeń) to uzbierało się ok. 650zł z allegro, z tego 20zł na prowizję i 15zł na aukcję, więc się baaaardzo opłaciło :)

Tylko porozsyłajcie dobrze! ja mogę pomóc w jakiejś literce :) no i proszę o podanie nr konta jakie mam podawać ludziom jak zakupią cegiełki :)

Aukcja cegiełkowa:

Wyrzucony jak śmieć Kazaan prosi o wsparcie,pies (561849226) - Aukcje internetowe Allegro

Zapłaciłam za nią 14,35zł, tzn. allegro tyle naliczyło.

Rozsyłajcie link gdzie się da ! i podajcie nr konta do wpłat!

Posted

Ok, dzięki za numer konta, już 3 cegły kupione :multi::loveu:

Proszę jeszcze o podanie mi co jakiś czas jakie osoby wpłaciły już żebym wiedziała komu mogę już wysłać dyplom :)

Posted

Konto do wpłat prosiłabym podawać moje - Lara, wyślę Ci na PM.

Dzisiaj w mojej lecznicy konsultowałam przypadek Kazaana i jak zawsze - się nie zawiodłam! Dostał antybiotyk (Tamox) i tabletki przeciwbólowe (Rimadyl) - dzięki moim kochanym wetom zapłaciłam jedynie 25 zł (przy wadze Kazaana wyszłoby to około 70 zł), do tego zakupiłam Kazaanowi szczepionkę na zakaźne (Vanguard 7, kocham tą szczepionkę:loveu:) i leki na odrobaczenie.
Jutro znowu zobaczę moją psiarnię:loveu:

Posted

Kazaan dzisiaj biegał bez smyczy:razz: Przychodził na moje zawołanie, w ogóle wszędzie za mną chodzi.. Trochę boi się mojego TZ, nawet nie chciał na początku się zbliżać i uciekał..:roll:
Ale powoli przełamują lody:cool3:
Jutro dam wam fotki Kazaana w kołnierzu.
p.s. Właśnie chłopak wpiernicza kość..
p.p.s. Od środy wieczora do dziś wieczora zjadł 3 kg karmy. Sam..:roll::cool1:

Posted

Daję kilka fotek Kazaana ze spacerku dziś i wczoraj:diabloti:
Dziecko ma się cudownie, dzisiaj biegał po parku, nareszcie wychodzi z niego szczeniak, jest coraz radośniejszy, zaczyna spać na grzbiecie z łapkami ku górze:loveu: Apetyt mu dopisuje, powoli reaguje na swoje imię, chodzi przy nodze.. Dziecko cud miód!:loveu:

Posted

Jesssu! :crazyeye: Jakie CUDO! :loveu::loveu::loveu:

Przepraszam, ale nie dam rady zrobić dziś i jutro żadnych ogłoszeń. Na 100% zacznę w środę :oops:

Posted

Kazaan się rozkręca.
Ogon w górze!
Ale zaczęło się jeszcze jedno.. Kazaan zaczyna.. obszczekiwać obcych ludzi i inne psy, stawać zaczyna w obronie i małpuje Blanche w jej marudzeniu.
Powoli z tym walczymy..:roll:

Posted

Kazaan na:
allegro.pl
alegratka.pl
kupsprzedaj.pl
warszawa.gumtree.pl
katowice.gumtree.pl
krakow.gumtree.pl
wroclaw.gumtree.pl
trojmiasto.gumtree.pl
poznan.pl
lodz.gumtree.pl

Jutro kolejna porcja ogłoszeń ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...