NaamahsChild Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Miałam rację - łapka boli Kazaana od rany - powikłanie po wyciągnięciu szwów. Dostał przeciwbólowo i przeciwzapalnie zastrzyk sterydowy. Dzielny chłopak, nawet nie pisnął. Ale jedna dziewczyna wzięła mój nr komórki:razz: Może się uda:diabloti: Póki co kupiłam 3 kg Puriny dla psów aktywnych, jak wrócę z domu (jadę na 2 dni, w piątek wracam - udało się!:multi: z Kazaanem i Kleo zostanie moje przyjaciółka z roku, więc fachowa opieka) zamówię duuużą pakę:diabloti:
EVA2406 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Piękna ta bajka o Kazanku, aż się poryczałam. Oby tylko zakończenie było szczęśliwe, bo ja tylko takie bajki lubię.
Cekinka13* Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Naa, piękny tekst !!! :loveu: Zaraz wklejam na 1-szą stronę.
NaamahsChild Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 EVA2406 napisał(a):Piękna ta bajka o Kazanku, aż się poryczałam. Oby tylko zakończenie było szczęśliwe, bo ja tylko takie bajki lubię. :oops::oops::oops::oops:
nesssssa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 słuchajcie, a co z tą propozycją allegro cegiełkowego na potrzeby żarłoczka? potrzeba 15zl na wyróznienie czy coś tam.
NaamahsChild Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nesssssa napisał(a):słuchajcie, a co z tą propozycją allegro cegiełkowego na potrzeby żarłoczka? potrzeba 15zl na wyróznienie czy coś tam. Jestem jak najbardziej za:oops: Kazaanek je jak małe autko.. Eh, to smutne patrzeć, jak bardzo ludzie musieli go skrzywdzić:-( Trzeba samemu zobaczyć ten jego lęk w oczach.. Czasem przy mnie podnosi ogon do góry, macha nim jak oszalały, cieszy się, raz nawet zaszczekał w mojej obronie.. ale potem, znowu ogon opada i jest niepewnym, troszkę zlęknionym psim dzieckiem, które tak strasznie chciałoby wiedzieć, co to miłość:-(
nesssssa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 oby znalazł dobry domek, na pewno się rozkręci jak poczuje, że to już na zawsze :) odnośnie allegro cegiełkowego Lara napisała, że może to zrobić tylko 15zł potrzeba,ktoś przeleje? i dogada się z Larą na priv? bo ja niestety do 25 lutego żyje o chlebie i wodzie, a kotom trzeba jeszcze z 60 puszek zamówić :roll:
nesssssa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 napisałam do Lary, ja pieniążka będę mogła jej przesłać ale dopiero po 25 lutego,więc jak któraś cioteczka dysponuje wcześniej to proszę zgłosić się do Lary :)
__Lara Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dziewczyny, spokojnie, ja zrobię allegro, porozsyłajcie je dobrze, a uzbiera się na spłacenie allegro i na prowizję z aukcji :) Już pisałam do nessssssssa, że jak wątek jednej suni dobrze porozsyłałyśmy (dzieliłyśmy się literkami co do zaproszeń) to uzbierało się ok. 650zł z allegro, z tego 20zł na prowizję i 15zł na aukcję, więc się baaaardzo opłaciło :) Tylko porozsyłajcie dobrze! ja mogę pomóc w jakiejś literce :) no i proszę o podanie nr konta jakie mam podawać ludziom jak zakupią cegiełki :) Aukcja cegiełkowa: Wyrzucony jak śmieć Kazaan prosi o wsparcie,pies (561849226) - Aukcje internetowe Allegro Zapłaciłam za nią 14,35zł, tzn. allegro tyle naliczyło. Rozsyłajcie link gdzie się da ! i podajcie nr konta do wpłat!
__Lara Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ok, dzięki za numer konta, już 3 cegły kupione :multi::loveu: Proszę jeszcze o podanie mi co jakiś czas jakie osoby wpłaciły już żebym wiedziała komu mogę już wysłać dyplom :)
NaamahsChild Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Konto do wpłat prosiłabym podawać moje - Lara, wyślę Ci na PM. Dzisiaj w mojej lecznicy konsultowałam przypadek Kazaana i jak zawsze - się nie zawiodłam! Dostał antybiotyk (Tamox) i tabletki przeciwbólowe (Rimadyl) - dzięki moim kochanym wetom zapłaciłam jedynie 25 zł (przy wadze Kazaana wyszłoby to około 70 zł), do tego zakupiłam Kazaanowi szczepionkę na zakaźne (Vanguard 7, kocham tą szczepionkę:loveu:) i leki na odrobaczenie. Jutro znowu zobaczę moją psiarnię:loveu:
Cekinka13* Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Widzę, że 7 ciegiełek już kupione :multi:
viverna Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kleo wyjeżdża, to teraz Kazana trzeba porozpieszczać :D
NaamahsChild Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kazaan dzisiaj biegał bez smyczy:razz: Przychodził na moje zawołanie, w ogóle wszędzie za mną chodzi.. Trochę boi się mojego TZ, nawet nie chciał na początku się zbliżać i uciekał..:roll: Ale powoli przełamują lody:cool3: Jutro dam wam fotki Kazaana w kołnierzu. p.s. Właśnie chłopak wpiernicza kość.. p.p.s. Od środy wieczora do dziś wieczora zjadł 3 kg karmy. Sam..:roll::cool1:
Cekinka13* Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Trzeba zacząć ogłoszenia robić Objecuję, że jutro się za nie wezmę.
NaamahsChild Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Daję kilka fotek Kazaana ze spacerku dziś i wczoraj:diabloti: Dziecko ma się cudownie, dzisiaj biegał po parku, nareszcie wychodzi z niego szczeniak, jest coraz radośniejszy, zaczyna spać na grzbiecie z łapkami ku górze:loveu: Apetyt mu dopisuje, powoli reaguje na swoje imię, chodzi przy nodze.. Dziecko cud miód!:loveu:
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Faktycznie z niego piękność rośnie..i już taki wesoły pyszczek mu się robi:lol::lol::lol:
NaamahsChild Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A to moje ulubione:loveu: Tak biegnie do mnie nasz mały książę:loveu:
viverna Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jakie ładne dzieciaki! wszystkie 3 sztuki! :eviltong: i jak się ślicznie uśmiechają :D
Cekinka13* Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Jesssu! :crazyeye: Jakie CUDO! :loveu::loveu::loveu: Przepraszam, ale nie dam rady zrobić dziś i jutro żadnych ogłoszeń. Na 100% zacznę w środę :oops:
nesssssa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 proszę pomóżcie Ciotki :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jamnik-wroclaw-szuka-dt-ds-132262/
NaamahsChild Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Kazaan się rozkręca. Ogon w górze! Ale zaczęło się jeszcze jedno.. Kazaan zaczyna.. obszczekiwać obcych ludzi i inne psy, stawać zaczyna w obronie i małpuje Blanche w jej marudzeniu. Powoli z tym walczymy..:roll:
Cekinka13* Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kazaan na: allegro.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl warszawa.gumtree.pl katowice.gumtree.pl krakow.gumtree.pl wroclaw.gumtree.pl trojmiasto.gumtree.pl poznan.pl lodz.gumtree.pl Jutro kolejna porcja ogłoszeń ;)
Cekinka13* Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Jest odzew z ogłoszenia. Trzymajcie kciuki.
Recommended Posts