Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bylo mnie jeden dzień, dzis dogo nie chce mi chodzic a tu tyle zmian:lol:Cekinko- mysle ze w takim razie tamten kolega za 110 chyba będzie dobry..no bo nie jest to duza kwota...no i wtedy trzeba okrzyczeć zbiórke, albo szybki bazarek...czy macie inne pomysły??
Mam tez pytanie w zwiazku z "bialaskiem"...napisz cos wiecej co mowila tamta Pani od "domku"???To jest pewne, ze pies jest u Niej na stałe???Skąd sie o nim dowiedziala???
No i co u Rudzika???Ma wątek???przegapilam chyba linka:oops:

Posted

jade po Kazaana w weekend autem, pojechalabym pociagiem ale niedomagam trochę jeszcze po chorobie. Koszty przewozu to okolo 200zl, 50 zl jest zadeklarowane, ja moge zaplacic od siebie max 100, potrzebujemy sponsora ;P

Posted

skąd dokąd ma w końcu jechać ten psiak?Pytam , bo chyba z Wrocławia do Warszawy ma jechać staruszek uratowany przed morbitalem w schronie.Może da się połączyć te sprawy,żeby nie tracić mocy przerobowych.

Posted

sonikowa napisał(a):
Mamy szczeniaczka, na którego czeka domek we Wrocławiu. Jest z wawy. Może mógłby się zabrać z Kazanem? To maleństwo..
A kiedy jedziecie po Kazana?

Sonikowa. nesssssa piszę kilka postów wyżej, że pociągiem w niedzielę :)

Posted

Powrotny pociag z Warszawy do Wrocławia mamy o 15.50, ktos musiałby pieska dostarczyc na pkp bo my jeszcze po Kazaana chyba musimy obrócic od godziny 13, a miasta nie znamy totalnie. Jesli ktos pomoze nam to zalatwic w Wawie to nie ma problemu. Tylko pytanie ile ma ten mały i czy zniesie 6 godzin w pociagu, i czy malcom sa potrzebne szczepienia do pkp?

Posted

witajcie,

Nie czytałam całego wątku, trafiłam tu z "transportów".
Jutro jedzem zawieźć Inkę do Warszawy, możemy zabrać jakiegoś psa z powrotem. Nie do Wrocławia, co prawda, bo w okolice Kluczborka, ale zawsze to bliżej..

Jeśli Wam to w jakiś sposób pomaga, to proszę o kontakt - 506 935 278, bo na dogo już mnie pewnie nie będzie.

Posted

sluchajcie ludzie, bez ustalenia wyjdzie w koncu na to ze pojade tylko po Kazaana bo nie bedzie juz czasu na ustawianie się. Ja juz sama sie nie orientuje kogo mam zabierac. Podalam numer mojego telefonu, reszta nalezy do was.

Posted

W sprawie szczeniaka odezwie sie Fela lub Idusiek, mala miala byc dzis u weta, jesli nie bedzie w formie to i tak nie bedzie mogla jechac. Ja sie juz nie wpisuje, zeby nie robic zamieszania, szczeniakami zajmuje sie Fela.
Dziekie Nessssa za gotowość :loveu:

Posted

ja jutro wpadam :)

o 13 jestem w wawie, dacie rade jakos go podrzucic na dworzec warszawa centralna? czy bedziemy musialy gdzies go odbierac? bo od razu mowie ze byloby super jakbyscie go nam podrzucili bo my sie tam gotowe zgubic jestesmy, w wawie nie bylam, metrem nie jezdzilam :|
powrotny mamy o 15.50 i raczej nie chce sie na niego spoznic bo inaczej wyladuje w domu w srodku nocy

Posted

Nesss ..kochana jesteś....bardzo kochana..w taka pogodę...zamiast siedziec w domku i grzac doopke przy grzejniczku- jedziesz z piesiami i to pociągiem...no naprawde wielki szacun...W OGOLE TO WSZYSTKIM CIOTECZKOM TAK ZAANGAŻOWANYM W POMOC KAZANKOWI WIELKIE PRZEOGROMNE DZIEKI!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='nesssssa']ja jutro wpadam :)

o 13 jestem w wawie, dacie rade jakos go podrzucic na dworzec warszawa centralna? czy bedziemy musialy gdzies go odbierac? bo od razu mowie ze byloby super jakbyscie go nam podrzucili bo my sie tam gotowe zgubic jestesmy, w wawie nie bylam, metrem nie jezdzilam :|
powrotny mamy o 15.50 i raczej nie chce sie na niego spoznic bo inaczej wyladuje w domu w srodku nocy

niestety nie mam samochodu.
POTRZEBA KOGOŚ KTO MÓGŁBY JUTRO PRZEWIEŻĆ PSIAKA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...