Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw ja byłam u państwa, potem oni jeszcze u mnie i poznali się z Kazaanem, głaskali go, miziali, psiak ich polubił.
Dostali ode mnie troszkę karmy na przestawienie, Kazaan chętnie poszedł za Asią.
Kazaan potrafi zostawać sam na 9-10 h bez problemu, nie zniszczył żadnych mebli, jedyne co, to zżera żarcie, które jest w jego zasięgu.

Państwo nie mają dzieci, mieszkają sami w dość dużym mieszkaniu, są młodzi, sympatyczni. Szczególnie dziewczyna jest zachwycona Kazaanem. Mieli już pieska, teraz chcieli dużego psa, tak zaznaczali na samym początku. Powiedziałam im ile Kazaan je - już kupili dla niego duży wór Puriny dla szczeniąt;) Pani idzie do nowej pracy dopiero od wtorku, także chłopak ma te kilka dni czasu, by oswoić się z nową sytuacją - to dziecko, dlatego ma szansę szybko się zaaklimatyzować. Jakby co - jestem w pogotowiu i zawsze chętnie im pomogę..:oops:
Rozmawiałysmy naprawdę długo, opowiedziałam wszystko, Asia dokładnie przeanalizowała umowę - widać, że jest bardzo odpowiedzialną osobą - a i Kazaan wyraźnie ją polubił - podchodził, lizał, przymilał się, raz nawet skoczył na nią;)

Kochane dziecię moje, mamusia za Tobą tęskni..:roll:
Co do domku, to chciałam, by była w nim kobieta - gdy musiałam wyjechać i został z nim mój kolega z roku - Kazaan wcisnął się w kąt i nie podchodził. Zupełnie inna relacja została nawiązana z Asią. Jestem pełna dobrej myśli!

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek to przypadkiem bo Asia odezwala sie do mnie w sprawie Mysiastego... ale niestety państwo nie dadza sobie rady z mysiastym bo on ma w tej chwili specjalne potrzeby zywieniowe i duzo do pracy z nim.. nie dali by rady... Naa poszła ze mna po prostu na rozmowe.. ale za to udało nam sie wyadoptowac panstwu Kaazana...:evil_lol: i bardzo fajnie bo domek ok, szkoda tylko ze mysiasty dalej nie ma domku...:shake: zagladajcie na wątek Mysiastego !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To cudownie, że Kazanek znalazł domek :loveu::loveu::loveu:

Naa, proszę Cię, pisz mi na bieżąco na PW kto wpłacił z allegro pieniądze na Kazaana żebym wiedziała komu wysłać dyplom.

Dziewczyny, trzeba jeszcze opłacić prowizję za allegro Kazaana: 11,80zł. Proszę o przelew.

Posted

Ciotki kochane.
Z aukcji zakupionych zostało 59 cegiełek!:loveu:
Dziękuję bardzo, także Tobie, Laro!

To daje nam razem: 59 x 5 zł = 295 zł.
Na Kazaana wydane zostało: 160 zł (karma) + 45 zł (karma wcześniejsza) + 20 zł (kołnierz). To daje razem 225 zł. Zostaje 70 zł.
Jak nimi zagospodarować?
Proponuję nieśmiało zostawić je dla bezdomnej dzikiej suni, która ma do mnie przyjechać od Cekinki..:roll:
Tutaj link:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dzika-suka-potrzebne-300-zl-na-palmer-ja-odstrzelic-131587/

Posted

Oto miód na moje serce: Kazaan w nowym domku!
Jest grzeczny, spokojny i posłuszny:loveu: Asia jest szczęśliwa, a ja po zdjęciach widzę, że Kazaan też!:loveu:
Czego chcieć więcej?:loveu:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ciotki kochane.
Z aukcji zakupionych zostało 59 cegiełek!:loveu:
Dziękuję bardzo, także Tobie, Laro!

To daje nam razem: 59 x 5 zł = 295 zł.
Na Kazaana wydane zostało: 160 zł (karma) + 45 zł (karma wcześniejsza) + 20 zł (kołnierz). To daje razem 225 zł. Zostaje 70 zł.
Jak nimi zagospodarować?
Proponuję nieśmiało zostawić je dla bezdomnej dzikiej suni, która ma do mnie przyjechać od Cekinki..:roll:
Tutaj link:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dzika-suka-potrzebne-300-zl-na-palmer-ja-odstrzelic-131587/

Naa ja przypominam co napisała na poprzedniej stronie:

Dziewczyny, trzeba jeszcze opłacić prowizję za allegro Kazaana: 11,80zł. Proszę o przelew.

Więc proszę Was o przelew ;)

Posted

nie można by z tych Kazaanowych allegrowych przelać za prowizje? bo ja niestety jestem spłukana, wypłukana i rozmieknięta:roll: wiec tym razem nie pomogę

Posted

suuuper :)))

coś mi się wydaję że niedługo zacznę Was nękać linkami do allegro cegiełkowego, moja Kocia znajda podupadła na zdrowiu po kastracji znowu straszliwie. I kasowo nie wyrabiam, wczoraj wizyta 8 dych, dzis i jutro znowu wizyta na powtórke zastrzyków, a niebawem szykuje sie mega badanie krwi. tak wiec mam nadzieje ze kotowate też tu są :loveu:

Posted

a ja poznałam Kazaana i się zakochałam :loveu: jest cudny - taki wilczek , mam nadzieję na spcery z Asią i jej szczęściem , zresztą Asia to równa dziewczyna o wielkim sercu !!!!!!!!

Posted

KAzanek na tych fotkach to jak nie ten pies wylapywany dzikusek...uszy postawione...dumny..no a o Jego pańci nie wspomnę- duma Ją rozpiera mając taka Piękność w domku:loveu::loveu::loveu:
Super hiper naprawdę!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...