NaamahsChild Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Łączmy się w ciśnięciu klocków:evil_lol: Jestem taki słodkiiii:loveu: Mamooo, I'm coming!:razz:
__Lara Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cekinka13* napisał(a):Jest odzew z ogłoszenia. Trzymajcie kciuki. cudownie :loveu:
NaamahsChild Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pan nie odpowiedział na mojego maila:roll: A tymczasem.. wracam ze sklepu, wchodzę do pokoju.. .. a Kazaan zeżarł mi opakowanie krówek:cool1: Na focie z onym corpus delicti w postaci pustego opakowania: Uszka już mu stoją:loveu: Przystojniak ze mnie:cool3::
NaamahsChild Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ten burdel na ziemi to żwirek z kuwet, bo Kazaan zżera kocie klocki..:cool1: Także, nie myślcie, że ja nie sprzątam, ale on taki bałagan w 5 min robi:eviltong: Oczywiście jak mnie nie ma, bo przy mnie grzeczny jak truś:eviltong:
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Się nie tłumacz :eviltong: ciężko o idealny porządek przy sporym zwierzyńcu.. Tak poza tym żadnego odzewu z ogłoszeń?
__Lara Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Co za zbój z Kazaana, krówki pożarł :diabloti: z papierkami? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co za koleś :eviltong:
Cekinka13* Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ależ on ONkowaty!!! :loveu: Wstawiam nowe zdjęcia do allegra! :cool3:
viverna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 bardzo onkowaty :D będę mogła z nim spacerować? :eviltong: a tak a propos żwirku... Idą dwa koty przez pustynię i jeden mówi do drugiego: - Psia kość! Gdzie się kończy ta kuweta?! edit, bo znalazłam drugi kawał: idą dwa psy przez pustynię i jeden mówi do drugiego: - jak nie znajdę jakiegoś drzewa to mi zaraz pęcherz pęknie...
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Alez on piękny się zrobił u Naa..:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Normalnie Belmondo...zwłaszcza na tej jednej fotce, gdzie mruży oczko..jak taki amancik filmowy:loveu::loveu:NAprawdę śliczny psiak...i na dodatek niezły rozrabiaka...:roll:
Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kazaan ma obserwatora na allegro... :roll:
__Lara Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dziewczyny, muszę zapłacić 14,35zł za allegro Kazaana, bo faktura z lutego z allegro już przyszła, mam na to 14 dni.
nesssssa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 wyslij mi nr konta na priv, obiecałam to opłacę :)
NaamahsChild Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 W niedzielę byliśmy na dogospacerze.. Cekinka już widziała, teraz czas na Was:evil_lol: Oto jak Kazaan&Blanche&co (Faza i Frytka) szaleją w parku na Kozanowie:loveu::lol: View My Video Blanche jakby wołała: "Uratuję Cię, braciszku! Do ataku!".. Ja padam:evil_lol:
Cekinka13* Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ten filmik jest po prostu bossski :loveu: :evil_lol:
gonia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cuuuuuudny filmik:loveu::loveu::loveu:A ja przeżywłam te skoki że aż mnie nakrzyczeki- bo darłam się przed kompem :eviltong: Cudne te psiaki..naparwdę...muszą dawać dużo radisci..(o pracy nie wspominam oczywiście- bo to taki drobny szczególik;):lol:)
NaamahsChild Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O tak, sprawiają jej co niemiara. Każdego dnia. Dzisiaj byłam z Baśką na wizycie w domku u pary, która chciała adoptować psa (Mysiastego) - odradziliśmy im go z uwagi na kilka powodów. Rozmawialiśmy ponad godzinę.. Państwo wiedzą wszystko o adopcji, warunkach adopcji, naszej działalności.. Wysłałam im potem na gg zdjęcia Kazaana, z nadzieją, że może coś zaiskrzy.. .. i zaiskrzyło:roll: Jutro jesteśmy umówieni na spotkanie z Kazaankiem:roll: Nie, żebym coś mówiła, ale.. Oto SMS od Asi: "Śliczny ten piesek. Widać, że przyjazny i wesoły:) Myślę, że bym go pokochała. Napisz o której Ci pasuje, ja jutro cały dzień jestem wolna:)" Zobaczymy..:roll: Nie robię wielkich nadziei, ale jakaś iskierka się tli..
gonia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='NaamahsChild']O tak, sprawiają jej co niemiara. Każdego dnia. Dzisiaj byłam z Baśką na wizycie w domku u pary, która chciała adoptować psa (Mysiastego) - odradziliśmy im go z uwagi na kilka powodów. Rozmawialiśmy ponad godzinę.. Państwo wiedzą wszystko o adopcji, warunkach adopcji, naszej działalności.. Wysłałam im potem na gg zdjęcia Kazaana, z nadzieją, że może coś zaiskrzy.. .. i zaiskrzyło:roll: Jutro jesteśmy umówieni na spotkanie z Kazaankiem:roll: Nie, żebym coś mówiła, ale.. Oto SMS od Asi: "Śliczny ten piesek. Widać, że przyjazny i wesoły:) Myślę, że bym go pokochała. Napisz o której Ci pasuje, ja jutro cały dzień jestem wolna:)" Zobaczymy..:roll: Nie robię wielkich nadziei, ale jakaś iskierka się tli.. Ale super!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:KAzanek to chyba jest szcześciarz..najpierw blyskawiczna akcja "przejęcia", pierwszy DT i sterylka...potem Naa..no i...hmmmm..poczekamy, zobaczymy ale ja już i tak sie cieszę:multi::multi::multi:
NaamahsChild Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kazaan ma domek! Dzisiaj nowa Pani idzie podpisać umowę o pracę, wszystko się udało. A jutro o 16 umówione jesteśmy na podpisanie umowy i odbiór Kazaana..!:loveu::loveu: Moje dziecko ma dom! I to tak blisko mnie! Mam do niego 10 minut! Już się umawiamy na wspólne spacerowanie i odwiedzinki:loveu: Jutro przyszłości stanie przed nim otworem..
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 SUPER!!! KAZAAN MA DOMEK! KAZAAN MA DOMEK!!! :multi::multi::multi:
NaamahsChild Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kazaan już w nowym domku. Ma wypasioną obróżkę i smyczkę:loveu: Nowa Pani obiecała się zarejestrować i na pewno sama zda relację na temat naszego mikruska:loveu: Kochane, zostaje jeszcze jedna sprawa - za pieniążki z bazarku kupiłam 13,5 kg Acany:oops: Została prawie cała.. Co z nią robić? Zostawić dla dzikuski, która przyjedzie do mnie od Cekinki?
gonia66 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :-o:-oAleż się ciesze!!!!!!!!!!!!To cudowna nowina naprawdę!!!!:multi::multi::multi:Apomyśleć, że tak niedawno zupełnie biegał bezpańsko i jego życie tak naparwdę bylo w niebezpieczeństwie...dzięki Wam nawet nie musiał "powąchać" schroniska....to prawdziwy szczęściarz.....cuuuuudnie naparwe cudnie!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu:
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Naa, myślę, że karmę możesz przeznaczyć na swoje tymczasy ;) Baaardzo się cieszę, że nasz ONkowaty skarb ma domek !!! :smilecol: Zmieniam tytuł !
pixie Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Naaa napisz prosze jaka Rodzine bedzie mial Kazan, jak liczna i czy sa tam zwierzeta? Czy Panstwo mieli juz psa, czy chcieli wlasnie takiego duzego...mowiac krotko dlaczego wlasnie on i dlaczego wlasnie oni? A nie wolalas, by stopniowo zapoznawal sie z nowa rodzina, skoro niedaleko mieszkaja, wspolne spacery...potem dopiero przejscie do nowego domu? Pewnie bardzo bardzo teskni i za Toba i za psiarnia..juz sie zdazyl zzyc jak widac na fotkach Czy on umie zostawac sam?skoro Pani wlasnie idzie do pracy..Pani sie cieszy, bo dzis trudno o prace, ale Kazan hmmm bedzie pewnie zestresowany :cool1:oby sobie poradzil z samotnoscia w zupelnie nowym domu i nie odreagowal ze szkoda dla mebli, drzwi etc
Recommended Posts