Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razi trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......

Posted

[quote name='Cekinka13*']Mam świeże info.
Moja znajoma była u sąsiada, który wywiózł Białego. Nic nie chciał o nim powiedzieć, nawet za kasę. Powiedział tylko: "To nie pani sprawa. Żegnam." :shake: :angryy:
Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że pies nie został przywiązany do drzewa, etc... :angryy:

Kometo, ponawiam prośbę, nie ma co czekać z ogłoszeniami :cool3:[/quote]
W takim razie trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......

Posted

Mam świeże info.
Moja znajoma była u sąsiada, który wywiózł Białego. Nic nie chciał o nim powiedzieć, nawet za kasę. Powiedział tylko: "To nie pani sprawa. Żegnam." :shake: :angryy:
Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że pies nie został przywiązany do drzewa, etc... :angryy:

Kometo, ponawiam prośbę, nie ma co czekać z ogłoszeniami :cool3:

Posted

Poczekajmy na mądrzejsze cioteczki warszawskie od nas:lol:Juz One na pewno coś wymyślą, jak tylko tu wejdą..nie wierzę, że tak tą sprawę zostawimy...:lol::lol:A Facet lada dzień zobaczy czyja to sprawa...:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Znajoma przed sekundą dzwoniła. Za chwilę pójdzie tam jeszcze raz, a raczej pójdzie jej mąż, będzie udawał, że zgubił tego psa :roll: ...[/quote]
OOOO...no to czekamy w takim razie na wiadomosci..a moze jak sie nie uda moze zdobadźcie numer telefonu do tego wybawiciela...bedziemy go nękać telefonami poki co...:cool3:

Posted

[quote name='gonia66']W takim razie trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......[/quote]

Też tak sądze. Trzeba jakąś fundację nasłać.

Posted

fotki mam tylko w tym rozmiarze.jutro moze zrobie lepsze jesli pogoda pzowoli:)
Maluszek juz pieknie szczeka gdy ktos obcy chodzi wokół terenu-dzielny chłopaczek;)

Posted

Mąż znajomej powiedział sąsiadowi, że słyszał, że on zabrał tego psa i, że jest jego właścicielem. Sąsiad na to: "Dajcie mi spokój z tym cholernym psem z w końcu!", po czym wyjął komórkę i podał z niej nr. - jak twierdził - do nowego właściciela psa.
Mam ten nr. i za jakąś godzinę będę dzwoniła. :cool3:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
To kiedy Kazaan do mnie przyjeżdża?:cool3:
Muszę się nastawić na jakiś dzień..
Kto go zawozi? Wiadomo już coś?

tez bym chciala wiedziec;)

Posted

Jeszcze nie znalazłam transportu :oops:. Zaraz zmienię tytuł wątku i założę wątek w dziale transportowym...

A co do Białego, to dzwoniłam do jego nowych właścicieli. Telefon odebrała jakaś miła pani. Opowiedziałam jej całą historię. Myślę, że Biały dobrze trafił :).

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Może mój kolega by mógł.. Ale PKP to raz i za zwrotem kosztów..:oops:
Czy on mnie zamorduje? W tą niedzielę jechał do Łodzi z Lolitą.. Cały dzień do d*, bo ja mam zachcianki:roll:

Ładnie to tak?:diabloti: ładnie.. od tego są mężczyźni :) widocznie Twój urok osobisty wszystko tłumaczy...:eviltong:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ale to jest brat mojego eks!:crazyeye:

Widocznie tego gorszego brata wybrałaś :evil_lol:
przynajmniej świata trochę zwiedzi :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...