Cekinka13* Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Piękny jest!!! :loveu::loveu::loveu: A mogłabyś wstawić większe zdjęcia? :razz:
Cekinka13* Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Kometo, ponawiam prośbę, ponieważ chciałabym mu zacząć robić ogłoszenia. Dlaczego nikt nie wpisał się na wątek Zibiego?
NaamahsChild Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie no, rudas nie da rady.. Gdybym go chciała, to bym napisała na jego wątku..:roll:
gonia66 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Juz rozumiem..chodizlo o kontakt- zeby od razu pisac do Ciebie kontakt w ogloszeniach..:oops:No co ja poradze ze taka CKM jestem:cool3:
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 W takim razi trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Cekinka13*']Mam świeże info. Moja znajoma była u sąsiada, który wywiózł Białego. Nic nie chciał o nim powiedzieć, nawet za kasę. Powiedział tylko: "To nie pani sprawa. Żegnam." :shake: :angryy: Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że pies nie został przywiązany do drzewa, etc... :angryy: Kometo, ponawiam prośbę, nie ma co czekać z ogłoszeniami :cool3:[/quote] W takim razie trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mam świeże info. Moja znajoma była u sąsiada, który wywiózł Białego. Nic nie chciał o nim powiedzieć, nawet za kasę. Powiedział tylko: "To nie pani sprawa. Żegnam." :shake: :angryy: Cóż, pozostaje mieć nadzieję, że pies nie został przywiązany do drzewa, etc... :angryy: Kometo, ponawiam prośbę, nie ma co czekać z ogłoszeniami :cool3:
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Poczekajmy na mądrzejsze cioteczki warszawskie od nas:lol:Juz One na pewno coś wymyślą, jak tylko tu wejdą..nie wierzę, że tak tą sprawę zostawimy...:lol::lol:A Facet lada dzień zobaczy czyja to sprawa...:mad::mad::mad:
gonia66 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Cekinka13*']Znajoma przed sekundą dzwoniła. Za chwilę pójdzie tam jeszcze raz, a raczej pójdzie jej mąż, będzie udawał, że zgubił tego psa :roll: ...[/quote] OOOO...no to czekamy w takim razie na wiadomosci..a moze jak sie nie uda moze zdobadźcie numer telefonu do tego wybawiciela...bedziemy go nękać telefonami poki co...:cool3:
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='gonia66']W takim razie trzeba tam do niego wyslac kogos z jakiejsc Fundacji- zeby się p0rzedstawil pokazal papiery i nastraszyl faceta ze jesli nie powie co zrobil psu- bedzie mial na glowie policje..nie widze innego wyjscia.......[/quote] Też tak sądze. Trzeba jakąś fundację nasłać.
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Znajoma przed sekundą dzwoniła. Za chwilę pójdzie tam jeszcze raz, a raczej pójdzie jej mąż, będzie udawał, że zgubił tego psa :roll: ...
kometa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 fotki mam tylko w tym rozmiarze.jutro moze zrobie lepsze jesli pogoda pzowoli:) Maluszek juz pieknie szczeka gdy ktos obcy chodzi wokół terenu-dzielny chłopaczek;)
Cekinka13* Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mąż znajomej powiedział sąsiadowi, że słyszał, że on zabrał tego psa i, że jest jego właścicielem. Sąsiad na to: "Dajcie mi spokój z tym cholernym psem z w końcu!", po czym wyjął komórkę i podał z niej nr. - jak twierdził - do nowego właściciela psa. Mam ten nr. i za jakąś godzinę będę dzwoniła. :cool3:
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To kiedy Kazaan do mnie przyjeżdża?:cool3: Muszę się nastawić na jakiś dzień.. Kto go zawozi? Wiadomo już coś?
kometa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 NaamahsChild napisał(a):To kiedy Kazaan do mnie przyjeżdża?:cool3: Muszę się nastawić na jakiś dzień.. Kto go zawozi? Wiadomo już coś? tez bym chciala wiedziec;)
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Jeszcze nie znalazłam transportu :oops:. Zaraz zmienię tytuł wątku i założę wątek w dziale transportowym... A co do Białego, to dzwoniłam do jego nowych właścicieli. Telefon odebrała jakaś miła pani. Opowiedziałam jej całą historię. Myślę, że Biały dobrze trafił :).
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Może mój kolega by mógł.. Ale PKP to raz i za zwrotem kosztów..:oops: Czy on mnie zamorduje? W tą niedzielę jechał do Łodzi z Lolitą.. Cały dzień do d*, bo ja mam zachcianki:roll:
Soema Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 NaamahsChild napisał(a):Może mój kolega by mógł.. Ale PKP to raz i za zwrotem kosztów..:oops: Czy on mnie zamorduje? W tą niedzielę jechał do Łodzi z Lolitą.. Cały dzień do d*, bo ja mam zachcianki:roll: Ładnie to tak?:diabloti: ładnie.. od tego są mężczyźni :) widocznie Twój urok osobisty wszystko tłumaczy...:eviltong:
NaamahsChild Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Soema napisał(a):Ładnie to tak?:diabloti: ładnie.. od tego są mężczyźni :) widocznie Twój urok osobisty wszystko tłumaczy...:eviltong: Ale to jest brat mojego eks!:crazyeye:
Soema Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 NaamahsChild napisał(a):Ale to jest brat mojego eks!:crazyeye: Widocznie tego gorszego brata wybrałaś :evil_lol: przynajmniej świata trochę zwiedzi :oops:
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Soema napisał(a):Widocznie tego gorszego brata wybrałaś :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin:
pati-c Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jeśli byłby problem z transportem,to mogę pojechać. Cekinka- wysłałam Ci pw.
Cekinka13* Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Kumpel Naa może pojechać za ok. 110 zł. Co robimy? Zbiórka? Kaazan ma allegro.
kometa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cekinka13* napisał(a):Pati? Tej, co ma hotelik? z ofertą pati-c 3 posty wyzej;)
Recommended Posts