NaamahsChild Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Lolitka w ten weekend prawdopodobnie jedzie do domu! Mój tymczas będzie wolny!:multi:
znikam Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 właśnie odebrałam maila. w niedzielę mamy cotygodniową pracę schroniskową ale popołudnie mam wolne... zastanawiałam się, jak tam dojadę (bez samochodu) ale widzę że skład się zebrał :multi:widzę też, że wszystko przygotowane - po prostu nie może się nie udać :) trzymam kciuki za akcję, będę o Was myśleć w dzień niedzielny :kciuki:
pixie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Czy Qeram i Neigh jeszcze potrzebuja jakiegos wsparcia ? badz jakiego typu pomocy?
qeram Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='pixie']Czy Qeram i Neigh jeszcze potrzebuja jakiegos wsparcia ? badz jakiego typu pomocy?[/quote] Myślę że dam sobie radę, Pani która dokarmia psialka mówiła ze on da się bez problemu złapać.
gonia66 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='pixie']goniu66:loveu: wielkie dzięki:Rose: cieszę się, ze widać juz efekt Twojej pracy.. dziękuję wszystkim z Mapy za odzew, ktory jeszcze z pewnoscia na tych, ktorzy sie juz wpisali nie skonczy Qeram super z ta klatka i chwytakiem musi sie udac! tegie glowy i sprzet! doswiadczenie! uda sie! trzymam kciuki![/quote] Jezu Pixie..Ty mi dziękujesz??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:To ja nie mogę wyjść z podziwu dla tego wszystkiego co tu z Naight. Kometą i z Naa zrobilyście..a teraz ten cudowny odzew ludzi z mapy pomocy...normalnie dla mnie to jest SZOK ale autentycznie!!!!W życiu nawet przez mysl by mi nie przyszlo, ze jest tylu dobrych ludzi dookola nas..i tylu KOCHAJĄCYCH NAPRAWDĘ zwierząt...rozesłany wątek..i co??CUD!!!!!!!!W CIAGU ZALEDWIE KILKU DNI....bo odczytalam ,ze Malutki chyba juz jutro bedzie u Komety..a ta juz nawet kastracje załatwiła...nie...no....nie mogę uwierzyć... Piźie..etraz już wiem i na pewno nie zapomnę co to jest Mapa Pomocy...bardzo Ci dziękuję za cenne wskazówki i naukę.. Teraz to już tylko trzymam kciuki za jutrzejszy dzień...nie doczytalam..o ktorej "wypadacie" Kochani??(bo coś mi się zdaje że tym razem będzie z Nami "wujaszek"...(ja chyba nieopatrznie w mailu napisala do Niego "cioteczko":oops::oops::oops:...zorientowalam sie ale już było za poźno:oops::oops::oops:) Ale ja się ciesze...ile ja tu korzystam...ile się uczę i ile dobra widzę dookoła...normalnie chce sie żyć...DZIEKUJĘ...WIELKI SZACUNEK..WIELKI I CHYLĘ CZOŁA WSZYSTKIM!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Neigh Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Właśnie wychodzę do pracy, ale jestem przekonana, że Queram sobie poradzi. Siła spokoju:-) Jeśli ten pies tam jest, to będzie dziś u Komety. Powodzenia Qeram - jutro sobie dopiero bym mogła przeczytać..........wiec jakiegoś smsa moglibyście cio?
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gratki za udaną akcję !!! :loveu: Proszę o zdjęcia i opis psiaka. Chcę się zabrać za ogłaszanie gnojka :cool3:.
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Maluszek już u mnie:) Słodki z niego dziedziak który non stop by wskakiwał na człowieka prosząc o pieszczotyL:( jest naprawdę cudowny! jadąc do niego znalazłam po drodze sukę husky więc bąbel ma chwilowo towarzystwo;)
NaamahsChild Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 kometo, obserwuj go i pisz wszystko, jak najwięcej:razz: Także efekty wizyty u weterynarza. Na ile go oceniasz?
pixie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='kometa']Maluszek już u mnie:) Słodki z niego dziedziak który non stop by wskakiwał na człowieka prosząc o pieszczotyL:( jest naprawdę cudowny! jadąc do niego znalazłam po drodze sukę husky więc bąbel ma chwilowo towarzystwo;)[/quote] Kometa:loveu:liczymy na super fotki razem z duza husky :evil_lol: bedzie widac, jaki maluszek jest duzy Qeram :loveu: dzieki wielkie ! czekamy na wiadomosci, jak przebiegla akcja i co juz o tym psiaku mozesz powiedziec czy udalo sie czegos dowiedziec o tym krufffku wywiezionym?
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='pixie']czy udalo sie czegos dowiedziec o tym krufffku wywiezionym?[/quote] O, właśnie, właśnie?
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='NaamahsChild']kometo, obserwuj go i pisz wszystko, jak najwięcej:razz: Także efekty wizyty u weterynarza. Na ile go oceniasz?[/quote] ma ok.7-8 miesięcy, jest bardzo przylepny, drepcze za człowiekiem krok w krok, trochę nieśmiały w stosunku do innych psiaków, boi się troszkę chodzic po schodach. jutro będa fotki. i jeszcze jedno-klusek jest nienażarty;) i grubasny. jutro zapewne odrobaczanko i odpchlenie.
gonia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jaka jestem szczęsliwa o nawet nie potrafie napisać...szczesliwa, ze piesio jest juz bezpieczny (nawet dwa piesia")..ale rownież szczęśliwa, za taką swietną i udana akcję..szcześliwa jestem z tego, że poznaję, jak ludzie potrafią być kochani i usłużni...dla mnie to napradę bardzo budujące odkrycia...kilka "offow"...kilka blagań...wszyscy się "nagle" znaleźli..wszyscy ktorzy byli "najpotrzebniejsi"..bez ktorych ta akcja awet nie bylaby w sferze marzen...no i nawet domek jest..i Kometa..i Naa..nie...normalnie slów brak..rzadko mimo wszystko tu na dogo tak się cudownie uklada...obcy sobie ludzie...obce zwierzęta..a życzliwosc sięga zenitu..............STRASZNIE STRASZNIE WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:Czekamy teraz wszyscy bardzo niecierpliwie na relacje z akcji..no i oczywiscie na foteczki...ja już sobie wyobrażam tego Slodziaka..mmmmmmmmm....:loveu::loveu::loveu::loveu:
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='gonia66']piesio jest juz bezpieczny (nawet dwa piesia)[/quote] Jak to??? :razz:
gonia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cekinka13*']Jak to??? :razz:[/quote] No napisałam dwa piesia, bo kometa pisala ze po drodze sunie husky zebrała:lol:
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Aha ;) Myślałam, że się ten biały psiak odznalazł czy cuś...
gonia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cekinka13*']Aha ;) Myślałam, że się ten biały psiak odznalazł czy cuś...[/quote] BArdzo bym chciała i mam taką nadzieję cały czas..czekamy na relacje z akcji- moze czegos sie dowiemy o Białasku...
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/#post11761224
pixie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Cekinka13*']Aha ;) Myślałam, że się ten biały psiak odznalazł czy cuś...[/quote] Cekinko...kochana...moze nalezy zmienic tytul:roll:? Akcja na piatkę! jeden pies bezpieczny a co z drugim?Dzieki Qeram! licze na to ze Qeram przeprowadzil mala dochodzenie, chocby rozmawiajac z Pania co sie moglo przydarzyc Krufffkowi? kto mogl go wywiezc? i dokad? moze pilnuje czyjegos domostwa na lancuchu? w niedalekiej okolicy? Qeram czy udalo sie czegokolwiek dowiedziec wiem miales dzis dzien pelen akcji, ale czy moze o tym drugim cos wiesz?
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='pixie']Cekinko...kochana...moze nalezy zmienic tytul:roll:?[/quote] Należy, należy, już zmieniam.
qeram Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Piesek dał sie złapać bez większych problemów, jest bardzo miły i garnie się do ludzi. Co do białego psa co zniknął to niestety nie wiadomo. Został tam jeszcze jeden piesek dla którego można by było poszukać domu. Jest na jednym ze zdjęć poniżej Pieskowi tak było dobrze w nie chciał wcale wychodzić, musiałem go na siłę wyciągać z auta. Obok na posesji mieszkają ludzie którzy pędzili bardzo te psiaki. Ten którego zabrałem miał porządnego siniaka na boku, pewnie od kopniaka.
pixie Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Queram ten drugi na fotce czyli juz trzeci? w tym watku...ten Rudołatek?? ilez on moze miec? gdzie mieszka/ czy tez przeganiany/ i czy tez dalby sie zlapac? moze ma wlasciciela?:angryy: Kometa a ja juz niesmialo:razz: pytam; jesli 1/ Rudolatek pies jest do zlapania 2/ Queram moglby sie podac zlapanie jego w przyszlym tygodniu 3/ Ty bylabys juz oswobodzona ze Slodziaka/ czyli Suggarka...po mojemu:cool3: bo pojechalby do Naaa:loveu: 4/ to: przyjelabys na tymczas tego Rudolatka? no i co dalej?
Cekinka13* Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Tamten rudo-biały też bezdomny? :-o Musimy się koniecznie dowiedzić, co z tym białaskiem. Może jakaś fundacja? :roll:
Recommended Posts