Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podnosmy wątek teraz bedzie najwiecej dziewczyn na dogo..moze macie jakies pomysly co do ktorejs cioteczki??Ja moge jakby co napisac PW do jakiejś../??

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']Podnosmy wątek teraz bedzie najwiecej dziewczyn na dogo..moze macie jakies pomysly co do ktorejs cioteczki??Ja moge jakby co napisac PW do jakiejś../??

chcesz goniu66 zobaczyc jak wyglada to w Mapie pomocy dogo, gdy czegos szukasz, jakiejs formy pomocy
prosze bardzo - kliknelam w swoj podpis, w zakladke interwencje
ot i co mamy za zgloszenia oferty w ramach interwencji w mazowieckiem

[mazowieckie] Baffi2
[mazowieckie] zdrojka
[mazowieckie] qeram
[mazowieckie] pidzej (np. przy łapaniu psa)
[mazowieckie] lavinia
[mazowieckie] Kostek
[mazowieckie] AnetaW
[mazowieckie] anetta (przy łapaniu psów. Ale doświadczenia nie mam ;)))
[mazowieckie] jayo
[mazowieckie] Dobermania
[mazowieckie] magdyska25 (mogę pomóc np. w łapaniu psa-> Warszawa)
[mazowieckie] shantara
[mazowieckie] Bazyliah
[mazowieckie] agata-air
[mazowieckie] Angie:)
[mazowieckie] abrakadabra3000
[mazowieckie] Karolajna (w czasie wakacji, po wakacjach tylko popołudnie.)
[mazowieckie] Belula
[mazowieckie] Sylwia K
[mazowieckie] an1a
[mazowieckie] beatarogala
[mazowieckie] siekowa
[mazowieckie] znikam (w soboty lub popołudniami na terenie Warszawy)
[mazowieckie] kelly1978
[mazowieckie] GrubbaRybba (Warszawa i okolice lub Tomaszów Maz i okolice)
[mazowieckie] esperanza
[mazowieckie] TYGRYS-ica. (najlepiej w okolicach)

Posted

[quote name='pixie']chcesz goniu66 zobaczyc jak wyglada to w Mapie pomocy dogo, gdy czegos szukasz, jakiejs formy pomocy
prosze bardzo - kliknelam w swoj podpis, w zakladke interwencje
ot i co mamy za zgloszenia oferty w ramach interwencji w mazowieckiem

[mazowieckie] Baffi2
[mazowieckie] zdrojka
[mazowieckie] qeram
[mazowieckie] pidzej (np. przy łapaniu psa)
[mazowieckie] lavinia
[mazowieckie] Kostek
[mazowieckie] AnetaW
[mazowieckie] anetta (przy łapaniu psów. Ale doświadczenia nie mam ;)))
[mazowieckie] jayo
[mazowieckie] Dobermania
[mazowieckie] magdyska25 (mogę pomóc np. w łapaniu psa-> Warszawa)
[mazowieckie] shantara
[mazowieckie] Bazyliah
[mazowieckie] agata-air
[mazowieckie] Angie:)
[mazowieckie] abrakadabra3000
[mazowieckie] Karolajna (w czasie wakacji, po wakacjach tylko popołudnie.)
[mazowieckie] Belula
[mazowieckie] Sylwia K
[mazowieckie] an1a
[mazowieckie] beatarogala
[mazowieckie] siekowa
[mazowieckie] znikam (w soboty lub popołudniami na terenie Warszawy)
[mazowieckie] kelly1978
[mazowieckie] GrubbaRybba (Warszawa i okolice lub Tomaszów Maz i okolice)
[mazowieckie] esperanza
[mazowieckie] TYGRYS-ica. (najlepiej w okolicach)
Kochana Pixie..widze ze jeszcze musze sie duzo uczyć...ja to nawet zapomnialam o tek mapie pomocy:oops:..No dobra to co mi wyslalas to sa ludzie ktorzy moga pomoc w lapaniu??Mam do nich wysylac PW z prosbą??

Posted

[quote name='gonia66']Kochana Pixie..widze ze jeszcze musze sie duzo uczyć...ja to nawet zapomnialam o tek mapie pomocy:oops:..No dobra to co mi wyslalas to sa ludzie ktorzy moga pomoc w lapaniu??Mam do nich wysylac PW z prosbą??

jak widzisz jest to pomoc w zakladce Interwencje
niektorzy nawet napisali konkretnie ze pomagaja w lapaniu psow

napisz pw do wszystich z linkiem i tematem lapanie / pomoc pies zlokalizowany - moze znajda sie z tylu dwie, ktore beda mialy czas

po to miedzy innymi powstala Mapa Pomocy Dogo..ale widze ze nie lubisz do niej zagladac...a szkoda
to kopalnia dobrych serc, rak do pracy, od krawcowych do weterynarzy przez pomoc techniczna i opiekunow watkow

warto oj warto;)

Posted

[quote name='pixie']jak widzisz jest to pomoc w zakladce Interwencje
niektorzy nawet napisali konkretnie ze pomagaja w lapaniu psow

napisz pw do wszystich z linkiem i tematem lapanie / pomoc pies zlokalizowany - moze znajda sie z tylu dwie, ktore beda mialy czas

po to miedzy innymi powstala Mapa Pomocy Dogo..ale widze ze nie lubisz do niej zagladac...a szkoda
to kopalnia dobrych serc, rak do pracy, od krawcowych do weterynarzy przez pomoc techniczna i opiekunow watkow

warto oj warto;)
Nie no coś Ty Pixie..nie to ze ja nie lubie do niej zagladać..ja czasem gdzies na watkach czytalam ze cos takiego jest ale nawet nie wiedzialam gdzie szukac..dlatego nauczylam sie radzic sobie tak inaczej(bez sensu zreszta) a teraz to zapomnialam najnormalniej ze wlasnie tak mozna korzystac i szukac osob chetnych do pomocy...dlatego napisalam ze musze sie jesczze duzo nauczyc i bardzo jestem wdzieczna ze pokazujesz mi wszystko- jestem pewna ze to jest wspaniala pomoc...i na pewno naucze sie z czasem korzystac nie raz..tymczasem musze uszykować moja najmlodsza pocieche do spanka a gdy zasnie siadam i wysylam PW do tych cioteczek ktorych mam nicki:lol::lol::lol:Mam nadzieje ze sie znajda dziewczyny chetne...tylko jakos jeszcze musze wiadomosc dobrze napisac:loveu:Zrobi się- obiecuje

Posted

[quote name='pixie']Eva2406 czy nie masz pomyslu, kto moglby pomoc?[/quote]

Aniu, ja zgłaszałam się na dzisiaj ( miał kto zostać z mamą), ale to było za mało czasu na zorganizowanie.
Weekend, niestety, nie mogę, zajmuję się tymczasowymi kotami.
Grey pewnie będzie do odbioru ze szpitalika, a poza tym goście z noclegiem.

Posted

goniu to nie z czasem korzystanie z mapy tylko juz...

to jest prosciutenkie w obsluudze zwlaszcza teraz juz gdy jest interaktywna i gdy jkazdy moze wyedytowac swoja oferte zmienic w kazdej chwili

klik w moj podpis i masz wszystko
i auto do przewozu wg wojewodztw
i pomoc przy wyprowadzaniu psow
i weterynarzy
i wolontariuszy
i DT
i behawiorysci
i wizytacje przed i poadopcyjne
i znajacy jezyki i jakie obce...wczoraj np szukalam do jakiegos watku slowackiego badz czeskiego
w mig znalazlam Petera Benny

400 osob oferuje kilka tysiecy ofert pomocy to jest naprawde pomocne!!!

"Juz 467 osob oferuje 3585 rodzajow pomocy!"

i nie trzeba sie glowic ja w ciągu sekundy wkleilam Ci te osoby ktore wpisaly w tej zakladce Interwencje

a i wojewodztwami i zakladkami i w rozny sposob mozna ludzi tam pomocnych znalezc

kliknij w pieska i zobacz potem klik w zakladke pomocy ktorej szukasz i juz
to chwila moment!!!!

Posted

No dobrze...rozslalam niestety nie PW a maile- bo jakos pw na mapie pomocy mi sie nie otwieralo...pewnie cos zle robilam ale i tak jestem niezla..zanim doszlam i sie zarejestrowalam to troche czasu uplynelo..a wszystko dlatego żem ślepa:oops: No ale juz jest dobrze- teraz juz o mapie pomocy nie zapomne:)
Zobaczymy jaki bedzie odzew Pixie...wyslalam prawie do wszystkich..a co..mam nadzieje ze teraz sie nie beda bili dogomaniacy zeby pomoc Neight...No to czekamy...dobranoc Piesiuniu..teraz na szcescie noce zapowiadaja w miare cieple..od poniedzialku podobno nadchodzi kolejna fala mrozow..mam nadzieje ze zdazymy przed mrozami dac Ci cieply kąt i kochajacego czlowieka, ktory juz na Ciebie oczekuje...:lol::lol:

Posted

Dostałem wiadomość o łapance z mapy pomocy, nie mam teraz czasu czytać całego wątku, proszę o telefon od osoby koordynującej łapanie psa. Mój nr. 500 083 868. Mogę pomóc sprzętem chwytak, klatka pułapka.

Posted

[quote name='qeram']Dostałem wiadomość o łapance z mapy pomocy, nie mam teraz czasu czytać całego wątku, proszę o telefon od osoby koordynującej łapanie psa. Mój nr. 500 083 868. Mogę pomóc sprzętem chwytak, klatka pułapka.[/quote]
Ooo :multi::multi::multi: Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='qeram']Dostałem wiadomość o łapance z mapy pomocy, nie mam teraz czasu czytać całego wątku, proszę o telefon od osoby koordynującej łapanie psa. Mój nr. 500 083 868. Mogę pomóc sprzętem chwytak, klatka pułapka.[/quote]

Telefon to ja do Ciebie mam:-) Niezawodny qeram:-). No dobra, to ja zadzwonię i spróbujemy sie dogadać:-)

Posted

hejka. Ja mam cały weekend wolny i chętnie pomoge w łapaniu psiaka. Jeśli oczywiście jest jeszcze taka potrzeba. Dziś jestem w domu więc jakby się szybko zdecydować to i dzisiaj mogłabym pomóc. Mój telefon 506025255.

Posted

Słuchajcie aktualnie synchronizujemy zegarki. Jeśli jutro to najprawdopodobniej z Queramem pojedzie Kanzaj. Jeśli w niedzielę, to ja. Queram się ma dogadać z Kanzaj. W telefony go wszystkie wyposażyłam ( Kometa, pani od psa itp).

A tak przy okazji zwrócił mi uwagę na ważną sprawę. Jeśli ten psiak ma faktycznie 6- 8 miesięcy to na kastracje jest za wcześnie. Ale o tym to pogadamy jak pies zostanie zabrany. Na razie to nie ma co dzielić skóry na nieupolowanym niedzwiedziu. ;-)

Posted

Dostałam info o tym wątku że się łapanka szykuje :cool3:

Mogłabym pomóc, ale przeczytałam że to jest gdzieś tam daleekooo :crazyeye: (myślałam że w Wawie :cool1:).
Dysponuje tylko wolnym czasem. Nie mam auta zeby tam dojechać.

Mam nadzieję że uda się go złapać :roll:

Posted

goniu66:loveu: wielkie dzięki:Rose:
cieszę się, ze widać juz efekt Twojej pracy..

dziękuję wszystkim z Mapy za odzew, ktory jeszcze z pewnoscia na tych, ktorzy sie juz wpisali nie skonczy

Qeram super z ta klatka i chwytakiem musi sie udac!
tegie glowy i sprzet! doswiadczenie! uda sie!

trzymam kciuki!

Posted

[quote name='Neigh']Słuchajcie aktualnie synchronizujemy zegarki. Jeśli jutro to najprawdopodobniej z Queramem pojedzie Kanzaj. Jeśli w niedzielę, to ja. Queram się ma dogadać z Kanzaj. W telefony go wszystkie wyposażyłam ( Kometa, pani od psa itp).

A tak przy okazji zwrócił mi uwagę na ważną sprawę. Jeśli ten psiak ma faktycznie 6- 8 miesięcy to na kastracje jest za wcześnie. Ale o tym to pogadamy jak pies zostanie zabrany. Na razie to nie ma co dzielić skóry na nieupolowanym niedzwiedziu. ;-)[/quote]

Jestem umówiony w serocku z Panią która wie gdzie jest pies o godz 11 w sobotę. Co do kastracji upewniałem się dziś jeszcze u weta, powiedział że jak będzie miał już stałe zęby to można będzie go ciachnąć. czasy się zmieniają kiedyś czekano aż pies będzie miał co najmniej rok.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...