Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pixie']goniu warto poznac mape pomocy...a teraz to juz bardzo latwo! dzieki dog master jest interaktywna

klikasz w psiaka w moim podpisie i wszystko widzisz...jak na dloni
zakladki z tytulami, jakiej pomocy szukasz, czy w lapaniu, czy w oglaszaniu, czy pomocy w watku, wklejaniou fotek - staramy si uzupelniac w miare naplywu roznych pomyslow i potrzebwynikajacych z dogo

no boj sie kliknac..zobaczysz jest to ponad czterysta osob juz wpisanych jako gotowe swiadczyc pomoc, chocby jako opiekun watku - a jakze sa potrzebni tacy opiekunowie widac w niejednym watku gdzie tylko dwie czy trzy osoby walcza i podnosza watek, albo dawanie ogloszen...
przerpaszam tu za te wyjasnienia, ale moze przydadza sie innym ktorzy nie wiedza jak do mapy pomocy dotrzec

no i zapraszamy do wpisu goraco wszystkich
zarejestrowac sie bez wpisu takze mozna
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dzięki Pixie:lol:Teraz nie mam czasu aby jakos spcjalnie sie zajac "studiowaniem mapki",a le wpisalam sobei do ulbubionychi na pewno postaram sie tam zajrzec dokladniej i szcegolowo..i mam nadzieje ze znajde sobie jakies "miejsce" gzdie bede mogla pomoc i sie oczywiscie wpisze:lol::lol:

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NaamahsChild']Ponawiam pytanie: co z ewentualną wcześniejszą kastracją? Kometo? Może by się uzbierało na zabieg?[/quote]
Ja mogę zaoferować 100 zł.

Posted

[quote name='kometa']kastrację biorę na siebie:)
lepiej zbierac na hotelik...[/quote]
Kometa..:loveu::loveu:kolejny Anioł na wątku?????Dziewczyny...Ktos tam wczesniej proponowal 100, teraz Cekinka...mamy juz 200 zl...Ja też na pewno się dołożę...trzeba bedzie ogłosić zbiórkę, ale zanim to nastąpi skupmy się na dostarczeniu Psiunia do Komety..a przy okazji wypytać co u Białaska...kurcze...kto sie deklaruje na wyjazd po psinke z Naigh/Ona zadała konkretne pytania- musi miec konkretne odpowiedzi...czas naprawdę nagli....:-(

Posted

Matko i córko na jaki hotelik trzeba zbierać, bo nie jarzę:-)?

My mamy ( znaczy stoi u Kanzaj ) bo u mnie nie ma gdzie - taki wielki transporter ( na dużego psa, lotniczt).......z darów toto, także nie ma co narzekać.

Zdecydowanie lepsza by była klatka, bo poręczniejsza. Ja mam teraz citroena xarę, kombi już nie mam - sie w grudniu rozleciał

Niestotne jest to jak dalece przyjacielsko pies wygląda, istotne jest to, że nie znamy go kompletnie. A jedyna znająca go osoba powiedziała: trudno go znaleźć, boi sie ludzi, lękliwy, nie podchodzi.

Pixi zgadzam sie w całej rozciagłości, jeśli 3 osoby ( wliczając panią ) ma poświecić pól dnia, to niech to będzie akcja skuteczna, a nie wycieczka do Wierzbicy nie wiadomo po co. Zdecydowanie najlepiej by było w weekend.
Mamy dwa dni na zorganizowanie wszystkiego.

Coś na uspokojnie warto mieć, chociaż nie trzeba tego koniecznie podawać. Ale zdarzyło mi sie już wieźć psa, który walił głową w klatkę tak, ze krew sikała.....
Zdarzyło mi się też wozic jedną taką, co przestraszonego pieska na rękach do auta niosła, na szycie twarzy.....

Rozsądek przede wszystkim.

Hihih no i wyciagałam z Ewusek Lotnika:-). Co nie Ewusek? Niezapomniane przeżycie hihihi.

Posted

U mnie nie byłby na hoteliku, tylko dt. On nie jest płatny, tylko w wypadku jakiś choróbsk, czy też droższych szczepień - proszę o wsparcie;)

Damy radę, chyba nie powinno być mu u mnie źle..:roll: Ja kastracja jest możliwa to:multi: Dzięki kometa, od razu jestem spokojniejsza.

Trzymajcie kciuki za pomyślność wizyty przedadopcyjnej Lolitki!

Posted

ok:)
to pieniążki niech zostaną przeznaczone na rzeczy które uznacie za ważne i pilne.
ja biorę na siebie odpchlenie, odrobaczenie i kastrację:)

Posted

dziewczyny..brakuje mi słow zeby powiedziec jakie jestescie kochane wszystkie i jak bardzo bardzo Wam dziekuje za to ze tak szybko zareagowalyscie i dzialacie...nie ma na to słow...no kurde..nie ma...ale i tak DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kamixx']Co z tym biaŁym ktoŚ go znalazŁ?[/quote]
Poki co nie dotarlismy jezcze do czarnego...wiec tym bardziej o bialym nie ma co pisać...a ja ciagle się martwie ze tamten moze tez zniknąc..cioteczki..czy Wy jestescie juz jakos konkretnie umowione???

Posted

[quote name='Neigh']Ja czekam na zgłoszenia - teraz to już chyba hmm na niedzielę........[/quote]

Eva2406 czy nie masz pomyslu, kto moglby pomoc?

Posted

[quote name='Cekinka13*']Zmieniłam tytuł.

super moze sciagna tu warszawiacy
zastanawiam sie kto moze pomoc ?

oj gonia66 chyba jednak przyjdzie ci spojrzec do mapy pomocy i zobaczyc kto oferuje pomoc w lapaniu psa...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...