Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytat:
Napisał gatta
W imieniu osób pomagających głównemu organizatorowi chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy nam pomagali przy organizacji.

Mocno zawile, ale dobre! :p

Może zawiłe to jest ale prawdziwe :lol:

Posted

Dzięki za super zawody ! Organizacja super :)! Jedyny minus to sobotnia pogoda :evil_lol:. Poproszę następnym razem o mniej palące słońce :lol:. Jeszcze raz dzięki ! Pucharki, dyplomy i nagrody są super :loveu:. Dzięki!

Rauni napisał(a):

Fiona (?):

Tak, Fiona :)

Dziękuje wszystkim Fotografom za mojego psa :)(który wygląda na nich jak błyskawica :evil_lol:)

Posted

zawody były MEGA!! wszystko MEGA...normalnie czuję się jakbym wróciła z superanckich wakacji, tym bardziej, że ładnie się opaliłam :cool3:

jakieś Pikuuuuśkiiii ufocone są...? :razz::mad:

Posted

dla wiedzy wszystkich obecnych i nieobecnych na zawodach nasz jakże wspaniały debiutant częstochowski Swan Song, tak nieoficjalnie nazywa się Clayd :) i tak należy się do niego zwracać :)

Posted

Dziękujemy za super zawody!
Świetny teren, było gdzie pospacerować i gdzie wybiegać szczeniaki :razz:. Pogoda zamówiona, czajnik i stoisko piekarni super :loveu:
Leczymy teraz poparzenia słoneczne (u mnie) i babeszję (u Francuza) :angryy:

No i wielkie dzięki za mnówstwo zdjęć naszych psów :) A złapał ktoś może przerośniętego bordera, czyli Falco?

Posted

Jeszcze raz dziękuję za super zawody, na prawdę wspaniale się spisaliście i wszystko co do szczęścia potrzebne było na miejscu :loveu::loveu: Super pomysłem była nocna tuneliada, poczułam się jak na czeskich Nocnych Hratkach :multi:

Jedyne co psuło humor (to oczywiście przytyk nie do organizatorów, chyba odpowiednie jednostki będą wiedziały że o nie chodzi ;)) to pobudki o 6 rano, gdy ktoś urządzał sobie trening na torze, zapominając chyba że namioty dookoła toru stoją nie tylko dla ozdoby, a w środku ktoś może spać. Świra dostawał nie tylko mój pies, wszystkie dookoła ale i ja walcząc z pokusą by wstać, wyjść i w nie-do-końca-kulturalny-i-elokwentny sposób wyrazić co na ten temat myślę...

Super fotki wstawiacie, mimo że gorąco było, słonko przypiekało w plecy to i tak dzielnie i jak efektywnie wszystko obcykaliście :loveu::loveu::loveu: Tylko nie wiem co to za ściemy że już niby koniec hmm? :-(