ewka i haker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 jak będę w domu to zmienię;) jak coś się powtórzyło to przepraszam ale zaczęłam sie gubić Una Kłak Axa Quote
BeataG Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ewka i haker napisał(a):jakie te zdjęcia sa brzydkie na forum... Bardzo ładne zdjęcia i wreszcie jest Wermut. :multi: Mogę wstawić na belgi i na swoją stronę? Quote
ewka i haker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 BeataG napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia i wreszcie jest Wermut. :multi: Mogę wstawić na belgi i na swoją stronę? Jasne :) milo, ze sie przydadzą Quote
Aussie Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bardzo fajne foty, czego ty chcesz, dziewczyno? O np. ten Kłasio na huśtawce - super fota! Beza tutaj: http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zabrze%202009%20ppa/IMG_4282.jpg wygląda przepięknie :loveu: (tak, tak, moje umiłowanie do ładnego ruchu, ale też ta długość włosa jej super pasuje) Quote
CHI Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Aussie napisał(a):Bardzo fajne foty, czego ty chcesz, dziewczyno? O np. ten Kłasio na huśtawce - super fota! No i Blondyn jest super - zwłaszcza ten napierwszym slalomie.... Ta mina...:evil_lol: Ty sie Ewka normalnie o pochwały upominasz ;-) Quote
ewka i haker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Aussie']Bardzo fajne foty, czego ty chcesz, dziewczyno? O np. ten Kłasio na huśtawce - super fota! Beza tutaj: http://i385.photobucket.com/albums/oo291/ewkahaker/zabrze%202009%20ppa/IMG_4282.jpg wygląda przepięknie :loveu: (tak, tak, moje umiłowanie do ładnego ruchu, ale też ta długość włosa jej super pasuje) [quote name='CHI']No i Blondyn jest super - zwłaszcza ten napierwszym slalomie.... Ta mina...:evil_lol: Ty sie Ewka normalnie o pochwały upominasz ;-) nie sa tak dobre jak innych;) ale lecę dalej bo jestem ostro do tylu ze zdjęciami no to pyrki mam z rozpoznawaniem problem:evil_lol: Vigo nie pamietam imienia Oxa Quote
Anza&Hacker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ewa - wiesz jak nacieszyć człowieka - świetne te tunelowe zdjęcia pyrków :loveu: Swoją drogą tak patrze na te zdjęcia Oxi - i myślę sobie, że ona wygląda jak taki wieczny szczeniak :lol: Quote
ewka i haker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 o czyli trafiłam ze to Oxa:) Redek:) Una:) Quote
ewka i haker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 nie ma za co:) KAwa Oxa Jinx Una Uma Quote
Recommended Posts