Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
oooooo mój ojciec z Bloomem i Evokiem :evil_lol:

dzięki za fajny bonusik :loveu:

nio, kolory fajne, ale też ciemne:cool1:
obiecuję, że jak troszku odsapne to wrócę do tych conajmniej trzech ostatnich postów , porozjaśniam i podmienię :oops:

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eveandAxel: absolutnie super fotki :loveu::loveu:
a w szczegolnosci wielkie dzieki za moja pokrecona Jinxowa :multi::multi::multi:

Cloudy: czy ja Ci nie mowilam, ze mnie Twoje fotki powalaja :loveu:
A co Wy ludzie zrobiliscie z Amperem, ze on TAK biega :crazyeye: Pamietam go z Płocka ub roku i troszke inaczej to wygladalo :lol:

Posted

eveandAxel napisał(a):
:diabloti: skupiaj się, skupiaj:wink: obiektyw więcej już zamydlić nie chciał, ale przynajmniej twarz wycięłam :evil_lol:

I tak wiekszosc wie kto to :diabloti:

Posted

no dobra, poprawiłam, cobyście się na psie skupiali jednak:diabloti: Teraz tylko Neo&Anti musi usunąć linka ze swojego postu
a jutro wrócę na spokojnie do tych ciemnych.

Czyli teraz czekamy na wasze foty, Cloudy jak tam - po obronie? czy jeszcze czekasz? Kciuki nie potrzebne bo pewnie przygotowana na 6 :p

Posted

Bardzo dziękujemy za zawody:loveu:, była fajna pogoda oraz torki.
Rauni i Viv dziękuje za zdjęcia Fionki:multi:.
Ma może ktoś jeszcze smolikowego parsonka?

Posted

eveandAxel napisał(a):
większy pożytek z nich będziecie mieli jeśli jednak dobre pobudki nimi będą kierowały:eviltong: a i tych drugich nie zabraknie, jestem pewna :evil_lol:

W żadnym wypadku nie kierowały mną złe pobudki i nie miałem nic złego na myśli. Ludzkie oko podobnie jak obiektyw aparatu widzi to co ma w zasięgu, moje oczęta to nawet więcej, a że takie tło się trafiło no cóż żal usuwać linka. Ja tam jestem za tym aby takie przaśne widoki na stałe wrosły w klimat zawodów. Przy okazji pozdrawiam osobę widoczną w tle, liczę na to że nie ma mi za złe tego zamieszania jakie wprowadziłem.

Posted

wendka napisał(a):

Cloudy: czy ja Ci nie mowilam, ze mnie Twoje fotki powalaja :loveu:
A co Wy ludzie zrobiliscie z Amperem, ze on TAK biega :crazyeye: Pamietam go z Płocka ub roku i troszke inaczej to wygladalo :lol:

To już daję więcej :)
A drugie pytanie nie do mnie, tylko do trenerstwa i przewodnika :eviltong:
Obydwoje obecni na forum :diabloti:
Ja jedynie staram się zejść psu z oczu i z tropu, jak idzie na start :evil_lol: :evil_lol:

Jinx

Figiel

Loki

I znów Anti, najmniej rozmazana z pyrkowiczów ;)

Znalazł się jeszcze Vigo: