BeataG Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ewelina, a trzeci pies biegający z Sajko nie wpadł Ci przypadkiem w obiektyw? Ja tak ładnie proooszę. :loveu: Quote
ewka i haker Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 BeataG napisał(a):Ewelina, a trzeci pies biegający z Sajko nie wpadł Ci przypadkiem w obiektyw? Ja tak ładnie proooszę. :loveu: w niedziele Sajko biegala z 4,podziwiam:evil_lol: Quote
Meguś Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Viv po raz kolejny dzięki za blondynkę. Były dwa zdjecia, już myślałam, że na obu moja, a tu jedna to przepiękna bichoneczka. Przy okazji pozdrawiamy kuzyneczkę. Quote
BeataG Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ewka i haker napisał(a):w niedziele Sajko biegala z 4,podziwiam:evil_lol: Nie mam nic przeciwko czterem, z tego czwartego na pewno się Lidka ucieszy. :) Quote
eveandAxel Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Tu już coś poczarowałam i hmm, siakieś ciemne wyszły :( Quote
CHI Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wszystkie zdjęcia niesamowite... ale eveandAxel biszonek "bez łapek" mnie powalił :razz: taka latająca kuleczka.. No i poproszę o Blondyna w kole:razz: Quote
Magda&Bloom Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 oooooo mój ojciec z Bloomem i Evokiem :evil_lol: dzięki za fajny bonusik :loveu: Quote
eveandAxel Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 coś ciemne powychodziły, ale sama nie chce w nich grzebać, bo będą jeszcze gorsze. Ode mnie to już wszystko, byłam tylko chwilę i nie wiem skąd tyle tych zdjęć, współczuję osobom focącym cały pobyt. Mi najbardziej podobał się pan sędzia ;) nie wiem czy zauważyliście, ale pan miał cały dzień uśmiech na twarzy, obserwował psiaki na torze i cały czas się cieszył :thumbs: i jeszcze mały bonus na koniec. Quote
Marysia_i_gończy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 eveandAxel napisał(a):Tu już coś poczarowałam i hmm, siakieś ciemne wyszły :( To trzeba odczarować ;) Np. oryginał: http://img56.imageshack.us/img56/4636/a410.jpg Quote
eveandAxel Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 suuper :loveu: ja próbowałam zmieniać na poziomach, ale było jeszcze gorsze:roll: dzięki,. dam moim palcom i oczom odpocząć teraz troszke:evil_lol: Quote
Recommended Posts