Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coz moge napisac - impeza byla na calego, zawody boskie, dopracowane w kazdym chyba calu, o wszystkim pomysleliscie kochani! :) zabawy tunelowej nie zapomne na pewno jeszcze dlugo (moje siniaki tez nie :D) - warte powtorzenia ;) (dalej nie moge przezyc, ze jeden z pilkarzykow trzy tunele pod rzad pokonal w 11s!)
sedzia wspanialy, nagrod od cholery, sypialnia idealna, piwo na miejscu :evil_lol: kanapki rowniez! zyc nie umierac :)

dzieki za wszystkie wspaniale fotki moich cudownych i najwspanialszych zapylaczy. duzo radosci mi sprawily na tych zawodach :)

rowniez dziekuje wspanialemu towarzystwu plazowo-dopingujacemu (hawk! :D) i kilku kochanym osobom, od ktorych uslyszalam wiele pozytywnego i motywujacego :) ach :)

Posted

Możecie oczywiście przeklejać, a jeszcze milej mi będzie jeśli dacie znać gdzie, chętnie wpadnę looknąć :p

to lecimy z resztą, jak mnie dogo nie wyrzuci, od wczoraj mnie wpuszczać nie chce, chyba wykorzystałam swój limit postów na ten rok :roll:

Posted

Jak już mnie dogo zalogowało :multi: po raz pierwszy od dłuższego czasu:angryy: (bo za mnie logowała się moja przyjaciółka (=QM Ją logowało))
to przede wszystkim DZIĘKUJĘ za moje białe....
Są super!!! a czy Ktoś nie ma mojej małej pręgowanej (jeszcze nie agilitowej)?
Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

eveandAxel napisał(a):
hehehe, to dobrze, bo już się wystraszyłam, że przegięłam i wszyscy uciekli.:evil_lol:

Ja też z przyjemnością oglądam zdjęcia, nawet jak nie ma na nich mojego boorka. :) Choć po cichu licze, że jeszcze u kogoś sie załapał.

W ogóle obserwuję wzrost poziomu obsługi fotograficznej na zwodach, co mnie bardzo cieszy.:p

Posted

Sajko napisał(a):
dziękuję dziękuję dziękuję za taki wysyp bull bulla i bezy:Rose: przekleję ich na moją stronkę bo są śliczni obydwoje:loveu:

Szczególnie Beza:evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Ja też z przyjemnością oglądam zdjęcia, nawet jak nie ma na nich mojego boorka.

Ja też, ja też :razz:

Ludek napisał(a):

W ogóle obserwuję wzrost poziomu obsługi fotograficznej na zwodach, co mnie bardzo cieszy.:p

Mam nowy aparat:diabloti:, od "po zawodach"... i się zastanawiam czy nie zgrywać od razu zdjęć "dla ludu" na DWD-ki (jeszcze na zawodach - bo mnie przeraża ich obrabianie :-() a może Ktoś ma jakis patent...
Bo z jednej strony fajnie mieć zdjęcia swoich psów (czyli pasuje - no i lubię focić cudze:razz:) ale przeraża mnie ich obróbka... no bo kiedy???
Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

Sajko napisał(a):
bo są śliczni obydwoje:loveu:

:roflt:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za Monię, a także za sierściucha, który też się objawił :Rose: