Marysia_i_gończy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 likaon napisał(a):gonczaki bardzo lubimy dlatego ich sporo. Czy wspominałam, że Was lubię?? :cool1::multi: likaon napisał(a):Ale nie jest latwo zrobic im ladne zdjecie Co prawda, to prawda :evil_lol: Gratuluję ładnego biegania z Liką :loveu: Quote
pom-pon Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 likaon dziękuje bardzo bardzo bardzo za zdjęcie Loli:Rose:, która o dziwo jest nad hopką a nie pod :evil_lol: Quote
eveandAxel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dobra, kilka moich i idę dalej zmniejszać. Proszę mi wybaczyć błędy i nieostre psy a gdzie trzeba będzie to co nieco podpowiedzieć.:roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eveandAxel mogę przekleić piękny Uniaczkowy tyłeczek?? :lol: Quote
eveandAxel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bardzo się będę cieszyć jeśli cokolwiek się wam przyda. Narazie wkleiłam mały kawałek, a zastanawiam się kiedy dojdę do końca :roll: Temat Zabrze będzie długo żywy :evil_lol: Quote
Monsun Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eveandAxel - dzięki za bardzo ostrego Amperka :) Quote
Aga & Baltazar Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bardzo dziękuję EKIPIE Z ZABRZA za zorganizowanie super zawodów, najlepszych na jakich byłam. :loveu: Pomyśleliście o wszystkim. Pogoda dopisała , sędzia się starał , wszystko zgodnie z planem i cudowną atmosferą. Tylko kropek nawalił, w sobotę kulał, a w niedzielę dostał głupawki :angryy: DORKAA KLAUDIA LIKAON Bardzo dziękuję za fotki mojego plamiastego tyfusika.:lol: Pozdrawiam Aga & Baltek Quote
Gota Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 likaon napisał(a):zdjecia mozna oczywiscie przeklejac - dajcie tylko znac gdzie skoro nie macie nic przeciw publikowaniu zdjec z przewodnikiem to poprosze malzonka coby wstawil :) gonczaki bardzo lubimy dlatego ich sporo. Ale nie jest latwo zrobic im ladne zdjecie my nie mamy nic przeciwko :evil_lol: nie udało może wam się uchwycić "pomarszczonego" gończaka :razz: Quote
Recommended Posts