Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję za zawody :) Było super, torki przypadły do gustu mojej pieprzem posypanej sznaucerzycy :) Zapewnie jeszcze na Śląsk przyjedziemy, warto było !
Może komuś jeszcze załapała się w kadr sznaucerka?

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Cloudy a może masz gończego z dwójek?? :modla:

Słabo, słabiutko, chyba to jedyne... :-(
Bardzo chciałam ładnie złapać Unę, jesteśmy fanami wielkimi :loveu:
Może następnym razem :)

Posted

[quote name='Cloudy']Wow, nie wiem co powiedzieć :oops:
To może powiem, że pudel, którego mam na fotach, chyba nie jest Pudlem :evil_lol:
Skończą się komplementy :razz: ;)

A może tu? :)
http://i219.photobucket.com/albums/cc263/klaudia_szymanska1/Agility%20Zabrze%202009/c7aa0c72.jpg
A czymze jest jak nie Pudlowa?

Zajefajna fota!!!!!!!!!!!!!

Moge wrzucic na Naszą Klasę?

:modla:

moge podlinkowac Twoja stronke....;>

Posted

PATIszon napisał(a):
A czymze jest jak nie Pudlowa?
Zajefajna fota!!!!!!!!!!!!!
Moge wrzucic na Naszą Klasę?

:modla:

Poznałam, po korkach w innym kadrze :cool3:
Jasne, że na NK można :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']

A przecież duży, czarny podpalany pies jest łatwiejszy od całych czarnych małych popylaczy! :obrazic: ;)

Nie ma roznicy! :eviltong:

Posted

[quote name='Cloudy']Słabo, słabiutko, chyba to jedyne... :-(
Bardzo chciałam ładnie złapać Unę, jesteśmy fanami wielkimi :loveu:
Może następnym razem :)

Och! Dziękuję chociaż za to jedno! :multi: Mogę przekleić na fotobloga i bloga?

A przecież duży, czarny podpalany pies jest łatwiejszy od całych czarnych małych popylaczy!
:obrazic: ;)

Tak poza tym, to mi też bardzo podobają się zdjęcia, na których jest i pies, i przewodnik. Ale nie umiem takich robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Och! Dziękuję chociaż za to jedno! :multi: Mogę przekleić na fotobloga i bloga?

A przecież duży, czarny podpalany pies jest łatwiejszy od całych czarnych małych popylaczy!
:obrazic: ;)

Z chęcią je tam zobaczę osobiście :)
Unę ze względu na szybkość włączam zdecydowanie do kategorii popylaczy ;). Niby ten sam gatunek, a na przykład Gota na foto stale mi się marszczy... :eviltong:

[quote name='PATIszon']Nie kumam?

Na innym moim, rozmazanym zdjęciu z Pudlem - poznałam po obuwiu, że Wy to Wy :evil_lol:

Posted

[quote name='Cloudy']Z chęcią je tam zobaczę osobiście :)
Unę ze względu na szybkość włączam zdecydowanie do kategorii popylaczy;).

Oczywiście, że Una jest popylaczem :razz: Ale duży popylacz z podpalaniami jest łatwiejszy do złapania niż mały popylacz bez podpalań :eviltong:

[quote name='Cloudy']Niby ten sam gatunek, a na przykład Gota na foto stale mi się marszczy... :eviltong:

W gończych kiepsko z "tymi samymi gatunkami" - każdy inny jest :lol:

[quote name='likaon']Noi bardzo bardzo dziekuje za fotki mojej Liki ! moj malzonek niestety nie robi nam najlepszych zdjec (z emocji ?:roll:)

Tu link do zdjec:

http://picasaweb.google.com/Slawek.Stadnik/KozOw2009Agility?feat=directlink

Suuuuuper!!!! I ile Uniaczków!! :multi::multi::multi:
Czy mogę je przekleić na Uny bloga i fotobloga?

[quote name='likaon']mamy sporo zdjec pies+ przewodnik , ale ich nie zamieszczalismy, bo moze nie kazdy chce by bylo go widac...

Nie krępujta się :razz:
Z tego co pamiętam, zawody to impreza publiczna, więc focić i publikować można. W każdym razie, jeśli macie jakiegoś Uniaczka ze mną, to ślicznie poproszę :)

Posted

zdjecia mozna oczywiscie przeklejac - dajcie tylko znac gdzie

skoro nie macie nic przeciw publikowaniu zdjec z przewodnikiem to poprosze malzonka coby wstawil :)

gonczaki bardzo lubimy dlatego ich sporo. Ale nie jest latwo zrobic im ladne zdjecie

Posted

Cloudy napisał(a):

Na innym moim, rozmazanym zdjęciu z Pudlem - poznałam po obuwiu, że Wy to Wy :evil_lol:

Aaaaa kapuje.

No Pudel nie jest trudna do rozpoznania, bo jest ich maksymalnie dwie, ale jedna ma dla odroznienia kucyki na glowie.:p

Posted

Likaon, pieknie dziekuję za Sagusię, widac po pyszczku, że się lekutko podekscytowała :-) Na tych zawodach Saga biegała radośnie, chętnie, najlepiej jak umie i może, z czego się bardzo ciesze, bo po Pucharze juz sie obawiałam, że będę ja musiała wysłać na emeryturę. A marzy mi się jeszcze ze 3 lata z nia pobiegać. W tym miejscu jeszcze raz dziękuje za chłodna szatnię.

Ale gdzie moje pyry ???:angryy: