Rauni Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dziękuję za śliczną dzielną uśmiechniętą pyrę :) Znowu Idusia: Corrie: Opi: Zorka: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wracając do aktualnych gwiazd sportu :razz: Catty Kimi Indi Raja :loveu: Fajer CDN Quote
Meguś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Droga EKIPO z Zabrza. Rok temu pojawiliście się na Pikniku, teraz my mieliśmy tę przyjemność odwiedzenia Was. Było super, nawet ta odelgłość 500 km nie była w stanie nas odstraszyć. Tworzycie bardzo fajny zespół, dzięki któremu mogliśmy wszyscy pobiegać na fajnych torkach, dostrzec swoje kolejne błędy, posilić się i wypić zimne piwko, spędzić czas w fajnym gronie. Rzeczywiście pomyśleliście w wszystkim. Bardzo, bardzo dziekujemy za taki wspaniały początek wakacji. Do zobaczenia w Sopocie. Quote
Rauni Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Teraz z serii "Jestem miszczem fotografii", czyli dwa zdjęcia małych czarnych psów z oczami i w ogóle :eviltong:, Catty: i Kimi: Zostając przy pudlach, Indi: Quote
Rauni Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jakieś dwie zerówki mi się zaplątały jeszcze, czyli Aries: i Amiga: A teraz Uniaki: Quote
Bzikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratulacje dla wszystkich!!! Piękne zdjęcia! Bardzo żałujemy, że nie mogliśmy w końcu jechać :shake: no ale do zobaczenia w Sopocie :) Quote
PATIszon Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzieki, dzieki miszczu fotografii :loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/rwo0ep.jpg Sajko nawiazuje kontakt wzrokowy ze strefa :evil_lol: http://img106.imageshack.us/img106/914/imgp7489.jpg Quote
myriad Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Marysiu i Rauni, dzieki wielkie za foty! :loveu::loveu: Rauni napisał(a):Ida, jak wyżej. Justyno, nie masz najmniejszych powodów do narzekania na Idusię: Dzieki za dobre slowo. A Idusia zyskala sobie ksywe "Idealna Ida" :-) Quote
Magda i Saga Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A ja mam do zrobienia 60 przelewów, dziele je na krótkie sekwencje i nagradzam sie za dobre wykonanie zagladaniem na dogo:diabloti: Myslicie, że od tego będę szybsza?:evil_lol: Quote
Dorkaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Gratulacje wszystkim !! :) Wstawiam co napstrykałam. Z soboty: cdn. Quote
LALUNA Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzięki za zawody, naprawdę super, organizacja, nagrody, teren, zaplecze, możliwosc noclegu, czaso-umilacze ;) Sędzia niezmordowany w tym upale, miły z poczuciem humoru, życzliwy. W piątek dał sie namówic na trening, układając niezły torek. Był to naprawdę swietnie spędzony weekend, chociaz byłam zaskoczona ze w drugą, tak jakos szybko zrobiło się cicho. Chyba konkurs z tunelami, wszystkich mocno wyczerpał. Następnym razem prosze o taki konkurs w pierwszy i drugi wieczór. i :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Och! Och! Dziękuję za śliczne Uniaczki!! :multi::loveu::multi: Gota Cir Tola i wracam do zerówek: Troniu Haker Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przyszłe gwiazdy sportu :razz: Hiena Bambi :loveu: i zeróweczek ciąg dalszy: Emma CDN Quote
gatta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 W imieniu osób pomagających głównemu organizatorowi chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy nam pomagali przy organizacji. Dziewczynom pomagającym w sekretariacie, przede wszystkim Małgosi (CHI), która pomimo niewyspania i dalekiej drogi pomagała, służyła radą i wsparciem, Małgosi od Figla pomoc w drugim dniu w przygotowaniu wszystkich papierów dla sekretariatu przy torze, Ani i Oldze za pomoc przy wypisywaniu (wyklejaniu) książeczek. Dziękujemy również wszystkim tym, którzy po zakończeniu biegów nie przychodzili do sekretariatu co 5 minut pytając o książeczki. Dziewczynom z Krakowa oraz Oli serdecznie dziękujemy za pomoc w skrybowaniu oraz speakerowaniu. Wszystkim, bez wyjątku, zawodnikom oraz widzom za wspaniałą atmosferę oraz wiele ciepłych słów. Serdecznie przepraszamy wszystkich, których wołaliśmy po nazwisku pomimo, że stali obok nas. Wynika to z powodu naszego krótkiego stażu w świecie Agilitowym i po prostu jeszcze często nie kojarzymy nazwisk z konkretnymi twarzami. Osoby z psami kojarzymy jak najbardziej (jakieś takie dziwne skrzywienie :)) Osobiście dziękuje za zdjęcia Amigi, która dała na tych zawodach pokaz jak nie należy biegać. Quote
PATIszon Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='gatta']W imieniu osób pomagających głównemu organizatorowi chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy nam pomagali przy organizacji. Mocno zawile, ale dobre! :p O prosze, jakie piekne pozowanko! http://i43.tinypic.com/1z1y7na.jpg Quote
Recommended Posts