M&S Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 PSY: kl. pośrednia: ATILA Pod Kojsovou Holou - dosk. CAC (wł.Loksa Marek Ing) kl. otwarta: BENJAMIN Adelit - dosk. I, CAC, r.CACIB (Sajkovi Jozef i Gabriela) CHAZAR Sumbarsky Pramen - dosk. II, r.CAC (Novakova Lenka) kl. championów: HOOK Logones - CAC, CACIB - BOB :multi::multi::multi: (wiadomo kto) SUKI: kl. championów: BEAUTY vom Scharfenstein - dosk. II (Prochazka Evzen) GRACE Sumbarsky Pramen - dosk. I, CAC, CACIB (Holikova Jaroslava) wyniki uzupełnię, jak dostanę odp. fotkę od Asiaczka ;) Quote
J.G Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 SUPER!!! Wielkie BRAWA:multi::multi::multi: gratuluję bardzo serdecznie:multi: i czekamy na cudowne fotki ze Słowacji. Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Dziękuję raz jeszcze :lol::lol::lol: ...jak będzie z fotkami to nie wiem, ale mam nadzieję, że coś zobaczę....sama jestem baaardzo ciekawa ;) Quote
M&S Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 i w ten miły sposób rozpoczęlismy sezon wystawowy...2009 r. :lol: Quote
J.G Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):i w ten miły sposób rozpoczęlismy sezon wystawowy...2009 r. :lol: SUPER!!! Życzę wam aby każda wystawa była tak udana.;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Maks i Spark - proponuję, aby w tym dziale wpisywać CAŁĄ stawkę Waszej rasy + wyniki. Mania chyba zrobiła fotkę tablicy z wynikami... A ja robiłam fotki Waszej rasie. Nie wszystkie fotki sa super jakości (hala!), ale myślę, że coś tam da się wybrac i wkleić na forum. No i chyba dla J.G - ten 2-kolorowy szpicek:loveu: Moim zdaniem, tak będzie pełniejszy obraz wygranej!:lol: Ale, to tylko moje zdanie.:cool3: Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 właśnie wpadłam na ten temat i tez o tym pomyślałam :p ale to wieczorem douzupełnię ;) m. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):właśnie wpadłam na ten temat i tez o tym pomyślałam :p ale to wieczorem douzupełnię ;) m. Leć się ucz! Pzdr. Quote
M&S Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Asiu mam taką propozycje, moze masz jakąś wolną płytke na zdjęcia ;) to byśmy się w piątek wymieniły na polarek Iwy :cool3: co Ty na to?, bo nie wiem, czy damy radę jakoś jeszcze przed wystawą w Pana-cośtam i zobaczyć :-( :shake: :-( Quote
Asiaczek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiu mam taką propozycje, moze masz jakąś wolną płytke na zdjęcia ;) to byśmy się w piątek wymieniły na polarek Iwy :cool3: co Ty na to?, bo nie wiem, czy damy radę jakoś jeszcze przed wystawą w Pana-cośtam i zobaczyć :-( :shake: :-( Mam wolna CD, a nawet całe 50 wolnych CD...:evil_lol: OK, to ja nagram i w piątek sie wymienimy. Jak egzamin Mani? Pzdr. Quote
M&S Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Asiaczek napisał(a): Jak egzamin Mani? Pzdr. egzamin...był wredny :angryy: a wyniki dopiero w przyszłą środę albo czwartek :razz: zobaczymy...w końcu marzec tez dla ludzi:jumpie:, ale nie powinno być aż tak źle ;) m. Quote
michal_unga Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziewczyny!! Z niecierpliwością czekam na stawkę z wystawy. Czuję niedosyt wyników:eviltong::diabloti::eviltong: PS. Podajcie właścicieli psów Quote
M&S Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='michal_unga']Dziewczyny!! Z niecierpliwością czekam na stawkę z wystawy. Czuję niedosyt wyników:eviltong::diabloti::eviltong: PS. Podajcie właścicieli psów Michał trochę cierpliwości, fotki są u Asi, a właściceli zaraz wstawię :cool3: ps. wstawione:eviltong: Quote
M&S Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 wyniki uzupełnione to czas na fotki PSY: ATILA Pod Kojsovou Holou (kl.pośrednia): BENJAMIN Adelit (kl. otwarta): CHAZAR Sumbarsky Pramen (kl. otwarta): Quote
M&S Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 HOOK Logones (kl. championów): SUKI: BEAUTY vom Scharfenstein (kl. chapionów): GRACE Sumbarsky Pramen (kl. chapionów): Quote
M&S Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 na koniec z dziewczyną ;) i z panem sędzią :roll: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wiesz, co? Moze fotki "braci mniejszych" wstawić do tematu o tej wystawie w dziale "pomków"? Ciekawe, co powiedzą o tym 2-kolorowym maleństwie...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 pewnie, ze można tam zainstalować, niech sobie popatrzą....:cool3: Quote
Wanilka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Mania.... samka to żadnego nie macie:mad: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 O, Wanilka! A ja juz wiem, że Wanilka to.. Wy! Moi wczorajsi rozmówcy na Sekcji, ha!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Wanilka napisał(a):Mania.... samka to żadnego nie macie:mad: niestety :shake: wiem wiem to straszne niedopatrzenie:oops:...następnym razem sie poprawię...obiecuję;) Quote
Wanilka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):O, Wanilka! A ja juz wiem, że Wanilka to.. Wy! Moi wczorajsi rozmówcy na Sekcji, ha!:lol: Pzdr. Tak jest:lol: My to własnie My:evil_lol: Quote
Recommended Posts