Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o 8 ???!!! :shocked!: To pewna informacja?

Nie chcę być złośliwy, ale jestem ciekaw, o której zacznie się pierwsze zapoznanie z torem? Jak się okaże, że ludzi spędzą o świcie, a zaczną o... :evil:

Posted

O Boziu co to za zabójcza godzina :stupid: W weekend u mnie nawet nie ma takiej godziny na zegarku :sleep:

My niestety nie jedziemy bo pańcia musi się kuć do kolosa z inżynierii genetycznej :niedowia: :nerwy:

Posted
Ja też nie pamiętam numeru hali, ale jak wejdziesz głównym wejściem na teren Targów, to musisz kierać się w prawo jest to ostania po prawej.

Czy to nie jest przypadkiem hala nr 5? Czyli, wejściem od ul.Grunwaldzkiej, hala zaraz za kasami - WTC (World Trade Center)? :roll: Tak chyba było w ubiegłym roku.

http://www.mtp.pl/attachment/f428caacf7158866442727a30389fcb6/fa29102357260b6e2908d670f5dbee21/mapa_pl.swf

I rzeczywiście zawody zaczynają się już o godz. 8. A co z widzami? Też mogą wejść tak wcześnie czy dopiero o godz. 10. :roll:

Posted

Jak się podobały mistrzostwa bo dlamnie było na 6 :BIG: :popcorn: :B-fly:

Może ma ktoś fotki bo niestety ja w aparat się nie zaopatrzyłam :roll:

Posted

Niestety nie miałem aparatu, a więc nie mam żadnych fotek :cry:

Wyników tez nie ma, bo drukarka siadła :cry:

W kategorii L 1 miejsce zajęła Kryśka (tervurenka) z Martą Kordos; 2 był Tokaj (Border) z Andrzejem Kordos; 3 był maliniak (nie pamiętem jego imienia :( ) z Danką Woźniak.

• 4 months later...
Posted

Saint napisał(a):
rozumiem, ze aby startowac w MP pies musi miec rodowód tak ???

pozdrawiam :wink:

MP to Mistrzostwa Polski czy Młody Prezenter? :lol:

(to tak nawiasem mówiąc, bo już widziałam w środku postów pytania na inny temat 8) )